iPad Standaards

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn verschillende handige iPad standaards te vinden. Een standaard biedt de mogelijkheid om je iPad rechtop op tafel neer te zetten, zodat je bijvoorbeeld op je gemak een artikel kunt lezen of een film kunt kijken. Selecteer hieronder jouw versie van de Apple iPad, zodat je direct het beschikbare assortiment kunt bekijken.

Populaire iPad Standaards

Keuzehulp - Welke iPad heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw iPad model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw iPad model in enkele stappen!

welke-ipad-heb-ik

Een stevige iPad standaard voor optimaal gemak

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een Apple iPad aan te schaffen. Een iPad heeft een fijn groot overzichtelijk beeldscherm, maar is alsnog compact genoeg om ergens mee naartoe te nemen. Om deze reden biedt een iPad de perfecte tussenoplossing tussen een smartphone en een laptop.

Heb jij een iPad en gebruik je deze regelmatig? Veel mensen gebruiken een iPad bijvoorbeeld om video’s op te kijken, artikelen te lezen, spelletjes te spelen of mee te videobellen. Een veelvoorkomend probleem daarbij is dat de iPad bij intensief gebruik na verloop van tijd te zwaar wordt om vast te houden. In dat geval kan een iPad standaard een goede uitkomst bieden. Je zet je iPad namelijk gemakkelijk in de standaard, zodat je je handen vrij houdt. Met zo’n handige iPad standaard voorkom je dat je vermoeide armen en handen krijgt en kun je eindeloos gebruik maken van je geavanceerde tablet.

Check ons assortiment iPad cases om jouw iPad ook nog optimaal te beschermen.

Wat is een standaard voor je iPad precies?

Een standaard kun je beschouwen als een soort statief, waarop je jouw tablet kunt neerzetten en waardoor jij je handen vrijhoudt. Op die manier kun je bijvoorbeeld jouw tablet in de keuken neerzetten en een filmpje kijken, terwijl je het avondeten gaat voorbereiden. Daarnaast kun je ook denken aan geavanceerdere manieren om gebruik te maken van een iPad standaard. iPad standaards zijn dan ook heel handig te gebruiken voor grafisch tekenen op een iPad met een stylus pen.

Verschillende soorten iPad standaards

Binnen het aanbod van hoesjesdirect.nl zijn een heleboel soorten standaards voor iPads te vinden. Elke standaard is weer geschikt voor een andere gelegenheid. We vertellen je graag meer over het beschikbare aanbod, zodat je gemakkelijk een iPad standaard kunt vinden die geschikt is voor de manier waarop jij hem het liefst wilt gebruiken.

Een iPad standaard voor op tafel

Zo zijn er bijvoorbeeld varianten voor op tafel verkrijgbaar, waarmee je op je gemak een film kunt kijken aan de keukentafel of tijdens het koken een recept vanaf het beeldscherm kunt lezen. Bij het uitkiezen van een iPad standaard voor op tafel kun je kiezen voor een vaste variant of voor een verstelbare variant. Een vaste iPad standaard blijft in één stand staan en bij een verstelbare variant is het mogelijk om de kijkhoek op het beeldscherm van de iPad te verstellen.

Gemakkelijk verstelbaar

Daarnaast vind je in het aanbod ook standaards voor iPads die zijn voorzien van een verstelbare arm die je aan de tafel, aan de rand van je bed of bureau kunt bevestigen. Een dergelijke iPad standaard biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om in bed een filmpje te kijken terwijl je comfortabel op je rug kunt blijven liggen. De standaard is namelijk gemakkelijk te verstellen en houdt de iPad stevig vast.

Lees je bladmuziek vanaf je iPad

Tegenwoordig zijn iPads ook perfect in te zetten om bladmuziek vanaf te lezen. Hiermee wordt een heleboel papier bespaard en kun je met een simpele swipe naar links gemakkelijk naar de volgende bladzijde van je muziekstuk doorbladeren. Voor de iPad gebruikers die hun tablet hiervoor inzetten, zijn er speciale iPad muziekstandaards verkrijgbaar. Een dergelijk product houdt je iPad stevig vast en is gemakkelijk in- en uit te klappen. Hoe handig!

Een speciale iPad standaard voor kinderen

De laatste jaren heeft de iPad zich ook ontpopt tot educatief medium. Zo verschijnen er steeds meer apps waarmee jonge kinderen kunnen oefenen met de stof die ze op school in de les voorgeschoteld krijgen. Naast de interactieve oefeningen zijn er ook ontzettend veel educatieve instructie-video's te vinden waar scholieren een hoop van kunnen leren.

Speciaal voor kinderen zijn er om deze reden speciale iPad standaards voor kinderen aan het assortiment van hoesjesdirect.nl toegevoegd. Deze standaards betreffen een soort kussentjes waar je de iPad gemakkelijk in kunt plaatsen en zijn voorzien van een uiterlijk wat aantrekkelijk is voor kinderen.

Welke standaard is geschikt voor mijn iPad?

De meeste tablet standaards voor iPads die je op hoesjesdirect.nl kunt vinden zijn te gebruiken voor elk model iPad. Zo zijn er een heleboel standaards te verkrijgen voor bijvoorbeeld de iPad Mini, iPad Air en de iPad Pro. De standaards zijn dan eenvoudig te verstellen naar de afmetingen van jouw iPad of zijn zo ontworpen dat elke mogelijke tablet er stevig in blijft staan.

Er zijn echter wel enkele iPad standaards die precies op maat worden gemaakt voor een specifieke uitvoering van de Apple iPad. Als je zeker wilt zijn dat een product geschikt is voor jouw iPad, dan kun je het beste hierboven jouw versie aanklikken, zodat je enkel het geschikte aanbod voor die versie te zien krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld een bepaalde versie van de iPad Pro of iPad Air kiezen. Als je niet precies weet welke versie je van de iPad Air of welke andere iPad dan ook hebt, dan kun je met behulp van de instructies hierboven de A-code van je Apple tablet achterhalen. Op die manier kun je eenvoudig doorklikken naar het beschikbare assortiment voor jouw model iPad. Zo is de kans klein dat je een verkeerde standaard in je winkelmandje legt.

Koop direct jouw standaard!

In onze webshop vind je verscheidene standaards voor onder meer de Apple iPad Mini, iPad Pro en iPad Air maar ook voor tal van andere tablets. Neem dus gauw een kijkje in ons ruime assortiment standaarden en ontdek zelf hoe ideaal deze producten zijn. Heb je ergens vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, want onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste standaard voor jouw iPad.

Bekijk ook: iPad accessoires