Populaire MacBook Opladers

Keuzehulp - Welke MacBook heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw MacBook model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw MacBook model in enkele stappen!

welke-macbook-heb-ik

Een MacBook oplader voor iedereen!

Een MacBook oplader is onmisbaar voor iedereen met een Apple MacBook. Of je nu beschikt over een oudere MacBook of een nieuwe MacBook, een oplader heb je nodig. Na verloop van tijd raakt de accu van je device namelijk leeg en dan moet je deze opladen. Dit doe je met de juiste MacBook kabels en adapter. Op die manier kun je je device namelijk verbinden met een stopcontact. In dat kader zijn er tal van producten te vinden in onze webshop, zodat iedereen met een MacBook een goede lader kan aanschaffen.

Dus heb jij een MacBook Air of een MacBook Pro? Bekijk dan zeker eens ons assortiment MacBook Air opladers of ons assortiment MacBook Pro opladers. Je wilt immers niet met een lege accu te maken krijgen. Kies gauw een oplader voor jouw model MacBook en bestel direct!

Met MacBook laders altijd online

Een goede MacBook oplader is ontzettend belangrijk, omdat het device in veel gevallen voor belangrijke dingen gebruikt wordt. In dat kader kun je denken aan school- en werkgerelateerde zaken. Je moet er dan niet aan denken dat je plots met een lege accu zit en je MacBook onverhoopt uitvalt, met alle gevolgen van dien. We kunnen vandaag de dag immers niet meer zonder onze devices en willen dan ook altijd online kunnen zijn. Dit vraagt echter wel het een en ander van de batterij.

Met een MacBook oplader zorg je er dus voor dat je altijd online kunt blijven en niks zomaar verloren gaat. Het is daarbij handig om er voor te zorgen dat je de lader altijd bij de hand houdt, om zodoende te voorkomen dat je het device net te laat oplaadt en je alsnog met een lege accu zit. Dus bekijk snel welke MacBook oplader geschikt is voor jouw model en bestel.

Altijd en overal jouw MacBook opladen

We nemen onze MacBooks doorgaans veel met ons mee naar kantoor, school of een café om aldaar te gaan werken. Het is dus van belang dat je altijd en overal jouw MacBook kunt opladen. MacBook opladers zijn gelukkig makkelijk te vervoeren, waardoor je jouw device altijd van stroom kunt voorzien. Mocht je inderdaad veel onderweg zijn, is het goed om te weten dat er meerdere soorten MacBook opladers te verkrijgen zijn.

Er zijn bijvoorbeeld speciale thuisladers, waarmee je logischerwijs thuis je Mac Book kunt opladen. Verder zijn er ook laadstations, waarmee je meerdere MacBooks tegelijk kunt opladen. Dit kan ideaal zijn wanneer je met meerdere mensen op kantoor, school of waar dan ook gaat werken. Daarnaast kun je ook nog denken aan autoladers. Deze laders beschikken over een speciale poort, die je in de auto kunt gebruiken. Het moge dus duidelijk zijn dat er genoeg opties zijn om altijd en overal jouw MacBook op te kunnen laden.

MacBook opladers met USB-C-poort

Verreweg de meeste Mac Book opladers beschikken inmiddels over een USB-C-kabel. Apple MacBooks ondersteunen dit namelijk al sinds 2015. Een USB-C-kabel kenmerkt zich door multifunctionele inzetbaarheid, waaronder het overzetten van data en opladen van apparaten. Dus ook het opladen van jouw MacBook met USB-C-aansluiting!

Het grote voordeel van een USB-C-poort is dat deze omkeerbaar is. Met andere woorden kun je een USB-C-poort dus op elke manier aansluiten. Voorheen was dit niet het geval en kon het nog wel eens een gehannes zijn de poort er op de juiste manier in te steken. Dat is dankzij de USB-C einde verhaal!

Verschillende soorten MacBook laders

Hiervoor heb je al kunnen lezen dat er meerdere soorten MacBook opladers te verkrijgen zijn. Zo ook in onze webshop uiteraard. Er zijn niet alleen meerdere laders voor verschillende plekken maar denk ook aan verschillende wattages en aansluitingen. Kortom, het kan geen kwaad goed te onderzoeken wat voor MacBook oplader je nodig hebt alvorens je er eentje aanschaft. Wij helpen je daar graag een eindje bij op weg!

Magnetische kabel

Wil je voorkomen dat je jouw MacBook lader per ongeluk stuk trekt, wanneer je deze uit het stopcontact trekt? Dan hebben wij een hele goede oplossing voor je. Voor een aantal MacBooks verkopen wij namelijk magnetische kabels. Deze kabels zijn reuze handig om schade te voorkomen aan jouw oplader, waardoor je niet keer op keer een nieuwe hoeft te kopen. Deze oplaadtechnologie wordt ook wel MagSafe genoemd. Hoe dit precies werkt, leggen we je graag uit.

Het USB-C-uiteinde van de kabel bestaat uit twee magnetische delen, zodat deze zeer gemakkelijk kan loskomen. Op die manier zal de USB-C-poort in jouw MacBook niet zomaar beschadigd kunnen raken, wanneer je de kabel uit het stopcontact trekt. Deze magnetische aansluiting is tevens ideaal als je per ongeluk achter de kabel blijft haken en deze met een ruk wordt losgetrokken. Met een magnetische aansluiting schiet de kabel dan gewoon los, zonder direct kapot te gaan. Super handig!

Een MacBook lader voor thuis of in de auto

Zoals we al eerder aangaven, zijn er speciale MacBook opladers voor thuis of in de auto. Op die manier kun jij altijd en overal jouw device opladen en zul je niet snel met een lege accu te maken krijgen. Wij raden je overigens aan om zowel een MacBook thuislader als MacBook autolader aan te schaffen, zodat je nooit zonder lader komt te zitten. Het kan immers zomaar voorkomen dat je met haast vertrekt en vergeet een oplader mee te nemen. Het is dan toch ideaal als er een aparte lader in je auto ligt of andersom.

Originele MacBook opladers

Dan zijn er uiteraard ook nog de originele MacBook opladers. Deze originele Apple accessoires zijn te herkennen aan het zogeheten MFi-logo. Dit staat voor 'Made For iPhone/iPod/iPad' en gaat om een licentie- en certificeringsprogramma voor accessoiremakers. Op die manier beoogt Apple de kwaliteit van de producten hoog te houden, wat overigens wel terug te zien is in de prijs.

Waarom een originele MacBook oplader?

Zoals je waarschijnlijk wel weet, zijn er zowel niet originele als wel originele MacBook opladers te verkrijgen. We leggen je graag uit waarom een originele MacBook oplader onze voorkeur krijgt. Originele Apple accessoires moeten voldoen aan bepaalde eisen, waardoor originele MacBook kabels kwalitatief gezien gewoon beter zijn. Je zult voor echte MacBook kabels dan ook wel wat dieper in de buidel moeten tasten, maar dan krijg je wel waar voor je geld.

Als je echter een namaak oplader of kabel koopt, dan bestaat de kans op vervelende gevolgen. Zo een gevolg kan bijvoorbeeld zijn dat er geen goede verbinding tot stand kan komen, waardoor jouw MacBook niet goed laadt. Een ander gevolg kan zijn dat de oplader oververhit raakt en schade oploopt. Kortom, genoeg redenen om niet zomaar troep te kopen.

Wat is MagSafe en hoe werkt het?

MagSafe kennen we eigenlijk al best wel lang en inmiddels bestaan dan ook zowel MagSafe 1, MagSafe 2 als MagSafe 3. MagSafe is een veilige technologie voor het opladen van je devices en over het algemeen ook geschikt voor MacBook. Deze technologie wordt veilig genoemd, omdat de aansluiting tot stand komt door middel van een reeks magneten. Het voordeel hiervan is dat de aansluiting gemakkelijk loskomt en minder snel kapotgaat. Bovendien kunnen MagSafe accessoires elkaar detecteren.

Laders voor alle type MacBooks

Het moge duidelijk zijn dat je in onze webshop tal van MacBook laders kunt vinden. Voor elk type MacBook zijn er genoeg opties. Je hoeft dus in principe nooit met een lege accu te zitten. Check dus gauw ons aanbod en bestel direct een MacBook charger.

Heb je ergens een vraag over? Schroom dan vooral niet contact met ons op te nemen. Onze medewerkers van de klantenservice helpen je maar al te graag met het beantwoorden van je vragen of een persoonlijk advies. Zo heeft iedereen binnen mum van tijd een goede MacBook oplader in huis!