MacBook Opladers

Bekijk ook: MacBook accessoires
Kies hieronder jouw model MacBook

Weet je niet welk model MacBook jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model MacBook kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model MacBook ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen en accessoires voor jouw model MacBook te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

find-macbook-modelnumber

Is jouw MacBook lader stuk of heb je een extra lader nodig? Bij hoesjesdirect.nl vind je diverse MacBook Laders met handige oplaad cases zodat je overal jouw MacBook lader mee kunt nemen. Een oplader is onmisbaar voor elke laptop of MacBook. Ben je veel onderweg of werk je op verschillende locaties? Dan raden wij aan om altijd één MacBook lader thuis te hebben en één voor werk of school. Zo weet je zeker dat je altijd je MacBook kunt laden waar je ook bent. Bestel nu een MacBook lader zodat je nooit een lege batterij zult hebben.

Bekijk ook: MacBook Covers | MacBook Tassen | MacBook Screenprotectors


Met MacBook laders altijd online

MacBook laders zorgen ervoor dat jij altijd online blijft met jouw Apple laptop. Zonder lader zit je binnen mum van tijd met een lege MacBook en dat kan vervelende gevolgen hebben. Wanneer je net iets af moet krijgen voor je werk of je zit in een meeting waarbij je jouw laptop nodig hebt, dan is een lege device het laatste dat je wilt. Met MacBook laders zorg je ervoor dat je nooit met een lege laptop komt te staan. Hoesjesdirect biedt meerdere soorten producten op jouw MacBook op te laden.

Altijd jouw MacBook kunnen opladen

Door altijd te kunnen beschikken over een MacBook oplader heb je altijd iets bij de hand om jouw MacBook bij te vullen. Let er daarom ook op wat de verschillen tussen de beschikbare opladers zijn en op welke plekken je de opladers allemaal kunt gebruiken. Er zijn thuislader waarmee je gemakkelijk vanuit jouw thuissituatie jouw MacBook kunt opladen. Je kunt zelfs kiezen voor laders waarmee je meerdere MacBooks tegelijkertijd kunt opladen. Maar het is natuurlijk ook handig wanneer je jouw MacBook onderweg kunt opladen. Ga je per ongeluk met een lege laptop de deur uit, je duikt vervolgens de auto in? Dan zijn er speciale autoladers voor de MacBook waarmee je vlak voor jouw overleg of afspraak toch nog even snel jouw MacBook kunt opladen. Daarnaast zijn er ook allerlei eenvoudige opladers die je thuis kunt gebruiken en in het stopcontact plugt.

MacBook lader met magnetische kabel

Wil je voorkomend at je jouw MacBook lader per ongeluk stuk trekt, wanneer je die uit het stopcontact haalt? We hebben de oplossing. Voor een aantal MacBooks verkopen wij namelijk magnetische kabels. Deze kabels zijn reuze handig om schade te voorkomen aan jouw oplader, waardoor je niet zomaar een nieuwe hoeft te kopen. Hoe werkt het? Het USB-C-uiteinde van de kabel bestaat uit twee magnetische delen, zodat het makkelijk loskomt en de USB-C-poort in jouw MacBook niet beschadigd raakt wanneer de kabel er per ongeluk wordt uitgehaald.

De Macally CHARGER61 is een kabel die je hiervoor kunt kopen. Deze heeft een 180 cm lange stroomkabel en een 120 cm lange USB-C-kabel, zodat elke wandcontactdoos dankzij de totale lengte van 300 cm binnen handbereik is. De kabels kunnen eenvoudig om de oplader worden gewikkeld zodat ze niet in de war raken en de lader eenvoudig kan worden meegenomen. De CHARGER61 is een ideale vervanger van uw originele USB-C-adapter van Apple of als een betaalbare aanvulling, zodat u die niet altijd hoeft mee te nemen. Op deze manier heeft u thuis en op kantoor een oplader. De Macally CHARGER61 is speciaal ontworpen voor de 12 inch MacBook en de 13/15 inch MacBook Pro (2016/2017), maar werkt met elke computer, tablet of smartphone met USB-C (5V-3A, 9V-3A, 12V-3A, 15V-3A, 18V-3A, 20V-3A).

Een MacBook thuislader of autolader?

Bedenk je goed bij het kopen van een MacBook lader op welke manieren en plekken jij het liefst jouw MacBook wilt opladen. Het handigste is om een thuislader en een autolader aan te schaffen. Dan kun je zowel thuis als onderweg jouw latop opladen en zit je nooit onder een lege computer. Zorg er dan tegelijkertijd voor dat jouw MacBook goed is beschermd met MacBook hoezen.

Lijkt het je handig om een MacBook thuislader te hebben met meerdere poorten, zodat je meerdere laptops tegelijkertijd kunt opladen? Kijk dan eens naar de Macally 72 watt thuislader. De Macally HOME72UC, een 72W netstroomadapter met 4 USB-C/USB-A poorten is speciaal ontworpen om uw computer, smartphone of tablet met USB-C snel op te laden, en tegelijkertijd ook een smartphone of tablet met een standaard USB-A-poort op te laden. Thuis, op kantoor of op elke plek waar netstroom aanwezig is.