Siliconen hoesjes

Zoek hieronder in de zoekbalk jouw toestel op om direct passende siliconen hoesjes te bekijken!

Zoek jouw toestel

  Screenprotector 50% korting

  Bestel een hoesje + screenprotector bundel met 50% korting op de screenprotector.

  De screenprotector bundel is beschikbaar op de productpagina van alle hoesjes.

  ACTIE

  Een buigbaar hoesje voor jouw telefoon

  Ben je op zoek naar een telefoonhoesje van buigbaar materiaal? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een siliconen hoesje of TPU hoesje. Deze materialen zijn namelijk buigbaar en bieden een goede bescherming aan jouw telefoon. In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn een heleboel verschillende soorten siliconen hoesjes en TPU hoesjes te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een silicone hoesje in je favoriete kleur, of juist voor een siliconen telefoonhoesje van transparant materiaal.

  Elke dag een ander telefoonhoesje

  Wil je graag elke dag switchen van telefoonhoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt afstellen op de outfit die je die dag aantrekt? Dan raden we je aan om hiervoor silicone hoesjes te gebruiken. Het handige aan de siliconen telefoonhoesjes is namelijk dat ze gemakkelijk van het toestel af te halen zijn en ook gemakkelijk te plaatsen zijn. Dit komt door de buigbaarheid van het materiaal. Ondanks de buigbaarheid bieden de siliconen telefoonhoesjes wel een ultieme bescherming voor jouw telefoon.

  Keuzehulp

  Welk toestel heb ik?

  Check binnen 1 minuut jouw toestel!

  Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw toestel in enkele stappen!

  welk-toestel-heb-ik