Telefoonhoesjes

Zoek hieronder in de zoekbalk jouw toestel op om direct passende telefoonhoesjes te bekijken!

Zoek jouw toestel

  Screenprotector 30% korting

  Bestel een hoesje + screenprotector bundel met 30% korting op de screenprotector.

  De screenprotector bundel is beschikbaar op de productpagina van alle hoesjes.

  ACTIE

  Keuzehulp

  Welk toestel heb ik?

  Check binnen 1 minuut jouw toestel!

  Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw toestel in enkele stappen!

  welk-toestel-heb-ik

  De leukste telefoonhoesjes voor jou!

  Als je zuinig om wilt gaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een smartphone hoesje.

  Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende leuke telefoonhoesjes die jouw smartphone goed kunnen beschermen. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een telefoon case tussen zit die goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod smartphonehoesjes? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en scoor een mooi telefoonhoesje!

  Een smartphonehoesje biedt optimale telefoon bescherming

  Een onbeschermde smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld krassen, barsten, breuken en deuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar brengt meestal hoge reparatiekosten met zich mee. In ergere gevallen is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

  Met één van de smartphone hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de GSM hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een smartphonehoes voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten en andere narigheid.

  Geef je toestel een make-over met een telefoon hoes

  Mobiel hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je toestel mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een beschermhoes telefoon ook de kans je smartphone een nieuwe look te geven. Er zijn namelijk tal van verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden, waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak en wens kunt personaliseren. Zo zijn er diverse modellen smarthoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleuren en designs. Ook op het gebied van materiaal zijn er verschillende opties voor handen. Kortom, de keuze wat betreft hoesjes telefoon is reuze!

  Alle tel hoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor je smartphone. Bij het uitzoeken van een hoesje mobiel kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de mobiele hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje smartphone kijken naar wat je mooi vindt. Jij bent immers degene die het mobielhoesje het vaakst te zien zal krijgen.

  Allerlei leuke hoesjes voor jouw telefoon

  Als je door ons assortiment mobiele hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk hoesje voor telefoon het beste bij jou zal passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare hoesjes voor telefoon, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen aan de zoektocht naar de perfecte smartphone hoes!

  Een telefoon beschermer met een voorflap

  Ben je op zoek naar een hoesje telefoon met een flap die over het beeldscherm van je toestel slaat? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases. In deze categorie vind je twee verschillende modellen luxe telefoon hoesjes die zijn voorzien van een zogenaamde voorflap. Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de manier van openklappen van de voorflap. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open, zoals ook bij een boek het geval is en bij een flipcase klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee soorten mobielhoesjes zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen. Ze worden daarom ook wel wallet cases genoemd. Wallet cases zijn de beste telefoonhoesjes als je op zoek bent naar een manier om je portemonnee en GSM hoesje te combineren.

  Backcovers: de beste telefoon hoesjes voor in je broekzak

  In het assortiment zijn ook een groot aantal telefoon cases te vinden waarbij het beeldscherm juist wordt vrijgehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel bevestigd zitten. Deze hoesjes mobiel worden backcovers genoemd. Dergelijke hoesjes smartphone hebben we opgedeeld in twee verschillende categorieën, namelijk softcases en hardcases. Daarbij zit het verschil dus enkel in het materiaal.

  Zo zijn er bijvoorbeeld backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze zacht plastic hoesjes  maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van phone case, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor een softcase gaan. 

  Hardcases zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze coole telefoonhoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook originele telefoonhoesjes te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Vanwege het stevige materiaal zitten hardcases erg stevig om het toestel bevestigd. 

  Het fijne aan backcovers is dat ze compact genoeg zijn om gemakkelijk in je broekzak te passen. Binnen het assortiment zijn ook ontzettend veel grappige telefoonhoesjes in backcover uitvoering te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar met een grappige print of afbeelding erop. 

  Een stijlvol en chic hoesje telefoon

  Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic telefoon hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In ons assortiment is namelijk ook een groot aantal goede telefoonhoesjes van hoogwaardig leer te vinden. De hoesjes van leer bieden een goede bescherming aan je smartphone en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk van het toestel. Daarnaast is het leren materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leer. Wat is de beste telefoonhoes voor jou?