Telefoonhoesje met koord

Zoek hieronder in de zoekbalk jouw toestel op om direct een mooi telefoonhoesje met koord te vinden!

Zoek jouw toestel
  Is er voor jouw telefoon geen telefoonhoesje met koord beschikbaar? Bekijk dan ons assortiment universele telefoonkoorden! Daarmee maak je van elk hoesje een uniek telefoonhoesje met koord!

  Populaire telefoonhoesjes met koord

  Mobigear Lanyard iPhone 11 Flexibel TPU Hoesje met koord - Transparant / Zwart
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Flexibel TPU Hoesje met koord - Groen
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Flexibel TPU Hoesje met koord - Roze
  € 16,95
  Mobigear Lanyard TPU Transparent Rose Gold Apple iPhone Case Xs Max
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Pro Flexibel TPU Hoesje met koord - Groen
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Pro Flexibel TPU Hoesje met koord - Zwart
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 14 Siliconen Hoesje met koord - Zwart
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Flexibel TPU Hoesje met koord - Roze
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone XS Max Flexibel TPU Hoesje met koord - Transparant / Zwart
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone 14 Pro Siliconen Hoesje met koord - Zwart
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Flexibel TPU Hoesje met koord - Zwart
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 12 Pro Max Flexibel TPU Hoesje met koord - Transparant / Goud
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Pro Max Flexibel TPU Hoesje met koord - Roze
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Flexibel TPU Hoesje met koord - Groen
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 11 Pro Max Flexibel TPU Hoesje met koord - Transparant / Zwart
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone 11 Pro Flexibel TPU Hoesje met koord - Transparant / Zwart
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone 11 Flexibel TPU Hoesje met koord - Transparant / Zwart
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Flexibel TPU Hoesje met koord - Blauw
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Pro Max Flexibel TPU Hoesje met koord - Zwart
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone 14 Pro Max Siliconen Hoesje met koord - Zwart
  € 16,95
  Mobigear Lanyard Samsung Galaxy S20 Flexibel TPU Hoesje met koord - Zwart
  € 14,95
  Mobigear Lanyard iPhone 14 Pro Siliconen Hoesje met koord - Donkerblauw
  € 16,95
  Mobigear Lanyard Card iPhone 15 Siliconen Hoesje met koord en Pasjeshouder - Zwart
  € 14,95
  Mobigear Lanyard iPhone 11 Flexibel TPU Hoesje met koord - Transparant / Rood
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Pro Flexibel TPU Hoesje met koord - Zwart
  € 16,95
  Mobigear Lanyard iPhone SE (2020) Flexibel TPU Hoesje met koord - Roze
  € 14,95
  Mobigear Lanyard iPhone 11 Flexibel TPU Hoesje met koord - Transparant / Bruin
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone SE (2020) Flexibel TPU Hoesje met koord - Groen
  € 14,95
  Mobigear Lanyard iPhone 11 Flexibel TPU Hoesje met koord - Transparant / Rood
  € 11,95
  Mobigear Lanyard iPhone 13 Flexibel TPU Hoesje met koord - Geel
  € 16,95

  Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met koord?

  Je ziet tegenwoordig steeds meer mensen lopen met een leuk telefoonhoesje met koord. Dat is niet gek, want het is ontzettend handig om een hoesje met een koord om je smartphone heen te hebben zitten. Het touw maakt het namelijk mogelijk om je toestel om je nek te hangen, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt.

  Daarnaast is het ook nog eens dé oplossing voor een probleem waar vooral veel vrouwen mee zitten; een gebrek aan opbergruimte voor een telefoon in kleding. Waar er in mannenkleding altijd een broekzak verwerkt zit die groot genoeg zijn om een smartphone in op te bergen, wordt een broekzak in vrouwenkleding vaak veel te klein gemaakt. Voorheen was de enige oplossing in dat geval "een losse tas mee nemen waar je je smartphone in kon opbergen", maar met de komst van het telefoonhoesje koord is dat verleden tijd!

  Wat is een telefoonhoesje met koord?

  Een telefoonhoesje met koord is, zoals de naam van dit model al verklapt, een hoesje dat is voorzien van een stevig koord. In de meeste gevallen zijn er twee ringetjes aan de onderkant van het hoesje bevestigd, waar je het koordje vervolgens doorheen kunt halen.

  Het koordje is voorzien van aantrekkelijke koordstoppers en is tot verschillende lengtes te verstellen door middel van een gesp, zodat je het telefoon hoesje met koord op verschillende manieren kunt dragen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het telefoon koord om je nek te hangen als een soort halsketting, zodat je smartphone voor je borst of buik hangt. Ook is het mogelijk om één van je armen ook door het koordje voor telefoon heen te halen, zodat je je telefoonhoes met koord als het ware als een soort crossbody schoudertas kunt dragen. Wil je telefoonhoesjes met koord bestellen? Bekijk dan het assortiment voor jouw telefoon via de zoekbalk op deze pagina.

  Houd je smartphone altijd binnen handbereik

  Alle manieren waarop je koord telefoonhoesjes kunt dragen zijn ontzettend handig en bieden directe toegang tot je smartphone. Als je weer klaar bent met het gebruiken van je smartphone, dan kun je deze simpelweg uit je handen laten vallen. De smartphone blijft dan namelijk veilig aan het touw om je nek of schouder hangen en kan hierdoor niet per ongeluk op de grond vallen.

  Diverse soorten telefoonhoesjes met koord bestellen

  Binnen het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn een heleboel verschillende soorten telefoonhoesjes met koord te vinden. Welk telefoonhoes koord past het beste bij jou?

  Verschillende soorten koorden

  Er zijn bijvoorbeeld een heleboel verschillende varianten koordjes te vinden. Zo zijn er verschillende kleuren te vinden en zijn er zelfs een heel aantal exemplaren in het assortiment te vinden met een stijlvol printje op het telefoonkoord. De kans dat er een hoesje met koord te vinden is die goed bij je past, is daarom ontzettend groot.

  Binnen het assortiment zijn ook varianten met een ketting in plaats van een koord te vinden. Zo’n telefoonhoesje met ketting is net weer een beetje anders, maar biedt je nog steeds de mogelijkheid om je telefoon om je hals of over je schouder te hangen.

  Verschillende soorten hoesjes - gekleurde of transparante hoesjes met koord?

  Ook voor het hoesje zelf zijn diverse mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld transparante hoesjes met koord te vinden, maar kun je ook kiezen voor een variant in een mooie kleur. Het is maar net wat je zelf mooi vindt. Ga bij het uitzoeken van een telefoonhoesje met koord vooral af op wat je zelf heel mooi vindt. Jij bent zelf immers de persoon die het hoesje het vaakst te zien zal krijgen. Houd je graag het originele design van je telefoon in beeld? Dan is een transparant hoesje met koord perfect voor jou!

  Telefoonhoesjes met koord als fashion-item

  Je hebt misschien al gespot dat steeds meer influencers hun smartphone voorzien van een telefoonhoesje met koord. Naast de fijne gebruiksvriendelijkheid van een telefoon hoesje met koord is deze namelijk ook nog eens ontzettend stijlvol. Door het grote aantal mogelijkheden wat betreft kleur kun je een telefoonhoesje met koord dan ook goed inzetten als accessoires om je outfit mee af te maken. Het is zelfs mogelijk om een telefoonhoesje met koord en pasjeshouder te bestellen, zodat het accessoires zowel stijlvol als optimaal functioneel is.

  Een telefoon hoes met koord: het perfecte accessoire voor een festival

  Ga je regelmatig gezellig met vrienden naar een leuk festival, maar ben je altijd bang dat je op het festivalterrein je telefoon zult verliezen. Op festivals zijn altijd veel mensen aanwezig en loop je constant van plek naar plek. Zeker met de gezelligheid die bij een paar glazen alcohol komt kijken, is het helaas goed mogelijk dat je je telefoon tussendoor een keer verliest of vergeet mee te nemen. Dat zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn, want een smartphone is over het algemeen behoorlijk duur in aanschaf en heb je meerdere keren per dag nodig.

  Als je naar een festival gaat, dan is een mobiel hoesje met koord echt een onmisbaar accessoire. Met je smartphone in een telefoonhoesje met touw om je nek of schouder hoef je je geen zorgen meer te maken over waar je nu ook alweer je toestel had gelaten. Je kunt er altijd zeker van zijn dat hij om je nek hangt en niet opeens kwijt is.

  Telefoonhoesjes-met-koord

  Een optimale bescherming voor jouw telefoon

  Je kunt misschien denken: "Een telefoonhoesje met koord is ontzettend handig en stijlvol, maar beschermt het mijn toestel wel?". Het antwoord op die vraag is volmondig: ja! De telefoonhoesjes met koord worden gemaakt van TPU (thermoplastisch polyurethaan) en PC (Polycarbonaat), wat beide hele geschikte materialen zijn om een smartphone mee te beschermen.

  Het TPU is bijvoorbeeld licht buigbaar, waardoor het materiaal goed in staat is om de klap van een val of stoot op te vangen en hiermee te voorkomen dat het materiaal van het toestel zelf beschadigd raakt. Polycarbonaat is dan juist weer onbuigbaar en blijft extra stevig om de smartphone heen zitten. Ook dit materiaal is goed in staat om de impact van een klap op de grond goed te incasseren en biedt een goede bescherming.

  Veel uitvoeringen van een telefoonkoord met hoesje zijn ook nog eens op een speciale manier ontworpen zodat ze nóg meer bescherming bieden. Het hoesje is dan bij de hoeken van de smartphone iets dikker gemaakt, zodat de klap van een eventuele val nog beter kan worden opgevangen. Soms wordt er bij hoesjes met koord ook gecombineerd met siliconen, zodat het toestel beter in je hand blijft liggen. Wil je graag een telefoonhoes koord kopen? Ontdek het assortiment verschillende telefoonhoesjes met touwtje voor jouw telefoon via de zoekbalk bovenaan deze pagina.

  Voor welke toestellen zijn er koord telefoonhoesjes verkrijgbaar?

  Binnen het assortiment zijn een groot aantal telefoonhoesjes koord te vinden voor verschillende smartphones. Ben je op zoek naar een hoesje met koord voor je Samsung Galaxy, zoek je een iPhone hoesje met koord, of ben je juist op zoek naar telefoonhoesjes met koord voor je Huawei smartphone?

  Eigenlijk zijn er voor bijna alle populaire smartphones wel telefoonhoesjes met koord te vinden bij hoesjesdirect.nl. Bovenaan op deze pagina kun je jouw toestel opzoeken in de zoekbalk, zodat je het beschikbare assortiment voor jouw telefoon kunt bekijken.

  Keuzehulp

  Welk toestel heb ik?

  Check binnen 1 minuut jouw toestel!

  Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw toestel in enkele stappen!

  welk-toestel-heb-ik