Telefoonhoesjes met pasjeshouder

Zoek hieronder in de zoekbalk jouw toestel op om direct passende telefoonhoesjes met pasjeshouder te bekijken!

Zoek jouw toestel

  Screenprotector 50% korting

  Bestel een hoesje + screenprotector bundel met 50% korting op de screenprotector.

  De screenprotector bundel is beschikbaar op de productpagina van alle hoesjes.

  ACTIE

  Op zoek naar een telefoonhoesje met pasjeshouder?

  Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met pasjeshouder? Dan kun je bij hoesjesdirect.nl goed terecht. Binnen ons assortiment zijn een heleboel telefoonhoesjes met pasjeshouder te vinden voor verschillende toestellen. Ben je benieuwd of er een hoesje met pashouder voor jouw telefoon beschikbaar is? Maak gebruik van de zoekbalk aan de bovenkant van deze pagina om het volledige aanbod hoesjes met pasjeshouders te bekijken. Als je hierboven in de zoekbalk jouw smartphone intypt, dan krijg je direct het beschikbare assortiment te zien en vind je zeker een goed telefoonhoesje met pasjes die voldoet aan al jouw wensen.

  Diverse uitvoeringen van pasjeshouder telefoonhoesjes

  Bij het uitzoeken van een pasjeshouder telefoon hoes heb je verschillende opties waar je voor kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bookcase, waarin in de meeste gevallen ruimte is voor 1 tot 3 pasjes. Je kunt dan je belangrijkste pasjes, zoals je rijbewijs, pinpas en OV-kaart, in de telefoonhoes stoppen. De flap waar de pashouder in is verwerkt klapt bij een bookcase over het beeldscherm van de smartphone heen.

  Er zijn naast de bookcases ook volwaardige portemonnee telefoonhoesjes te vinden in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Zo’n portemonnee telefoonhoes biedt naast ruimte aan een aantal pasjes ook een vakje waar je briefgeld en muntjes in kunt stoppen. Dat is handig, want dan kun je je losse portemonnee ook echt in alle gevallen thuis laten wanneer je van huis gaat.

  Naast bookcases en walletcases zijn er ook diverse backcovers beschikbaar waarin ruimte voor pasjes vrij is gehouden. Vaak wordt er bij dergelijke telefoonhoesjes met pasjeshouder een insteekgleuf op de achterkant van het hoesje gemaakt waar één of twee pasjes in passen, zodat het hoesje nog compact genoeg is om in je broekzak te stoppen. De backcovers worden vaak gemaakt van TPU en PC, zodat het hoesje buigbaar genoeg is om om de telefoon te doen, maar ook stevig genoeg is om de passen in de pasjeshouder goed vast te houden.

  De voor- en nadelen van een portemonnee telefoonhoesje

  Het nadeel van telefoonhoesjes portemonnee is wel dat je hoesje hier een stuk dikker van wordt. Het ligt er natuurlijk aan of dit voor jou een probleem vormt. Vind je het niet handig, dan is er wel een tussenoplossing mogelijk; een hoesje met pasjeshouder met magnetisch uitneembare binnencase. Bij dergelijke hoesjes is het mogelijk om je telefoon met backcover los te halen van de rest van het portemonnee telefoonhoesje, zodat deze bijvoorbeeld weer gemakkelijk in je broekzak past. Wanneer je het volledige hoesje met portemonnee wilt gebruiken, bevestig je je toestel gemakkelijk in het hoesje en blijft deze door middel van ingebouwde magneten goed in de portemonnee telefoonhoes zitten.

  Het grote voordeel van pasjes telefoonhoesjes is natuurlijk dat je hierdoor altijd je betaalpassen, identificatie en andere essentiële pasjes bij je hebt. Je hebt immers waarschijnlijk altijd je telefoon bij je.

  Voor welke toestellen is er een telefoonhoesje met pasjeshouder verkrijgbaar?

  In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn ontzettend veel telefoonhoesjes met pasjeshouder te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld voor de meeste uitvoeringen van de Apple iPhone en Samsung Galaxy terecht voor een mooi pasjeshouder telefoonhoesje. Daarnaast kunnen we ook wel zeggen dat er voor alle populaire toestellen wel een heel aantal pasjeshouder telefoonhoesjes te vinden zijn.

  Keuzehulp

  Welk toestel heb ik?

  Check binnen 1 minuut jouw toestel!

  Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw toestel in enkele stappen!

  welk-toestel-heb-ik