Telefoonhoesjes met pasjeshouder

Zoek hieronder in de zoekbalk jouw toestel op om direct passende telefoonhoesjes met pasjeshouder te bekijken!

Zoek jouw toestel

  Telefoonhoesjes met pasjeshouder voor jouw telefoon

  Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met pasjeshouder? Dan kun je bij hoesjesdirect.nl goed terecht. Binnen ons assortiment zijn een heleboel telefoonhoesjes met pasjeshouder te vinden voor verschillende toestellen. Als je hierboven in de zoekbalk jouw smartphone intypt, dan krijg je direct het beschikbare assortiment te zien en vind je zeker een goed telefoonhoesje met pasjes.

  Diverse uitvoeringen van het telefoonhoesje voor pasjes

  Bij het uitzoeken van een pasjeshouder telefoon hoes heb je verschillende opties waar je voor kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bookcase, waarin in de meeste gevallen ruimte is voor 1 tot 3 pasjes. Je kunt dan je belangrijkste pasjes, zoals je rijbewijs, pinpas en OV-chipkaart, in je telefoonhoes stoppen.

  Er zijn naast de bookcases ook volwaardige portemonnee telefoonhoesjes te vinden in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Zo’n portemonnee telefoonhoes biedt naast ruimte aan een aantal pasjes ook een vakje waar je briefgeld en muntjes in kunt stoppen. Dat is handig, want dan kun je je losse portemonnee ook echt in alle gevallen thuis laten als je een keer ergens heen gaat.

  De voor- en nadelen van een portemonnee telefoonhoes

  Het nadeel van telefoonhoesjes portemonnee is wel dat je telefoonhoesje hier een stuk dikker van wordt. Het ligt er natuurlijk aan of dit voor jou een probleem vormt. Vind je het niet handig, dan is er wel een tussenoplossing mogelijk; een telefoonhoesje pasjes met magnetisch uitneembare binnencase. Bij dergelijke hoesjes is het mogelijk om je telefoon met backcover los te halen van de rest van het portemonnee telefoonhoesje, zodat deze bijvoorbeeld weer gemakkelijk in je broekzak past. Wanneer je het volledige hoesje met portemonnee wilt gebruiken, bevestig je je toestel gemakkelijk in het hoesje en blijft deze door middel van ingebouwde magneten goed in de portemonnee telefoonhoes zitten.

  Keuzehulp

  Welk toestel heb ik?

  Check binnen 1 minuut jouw toestel!

  Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw toestel in enkele stappen!

  welk-toestel-heb-ik