Welke Huawei tablet heb ik?

Vind binnen 1 minuut jouw Huawei model en bestel een perfect passend Huawei tablet hoesje!

Vind je Huawei tablet model in 4 stappen

Je kunt de modelnaam van jouw Huawei tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.

 1. Open de Instellingen of Settings app.
 2. Scrol helemaal naar onder en klik op Info tablet of About tablet. Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info tablet of About tablet ziet staan.
 3. Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.
 4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken.
honor-android

Vul je Huawei tablet model in

Zoek jouw toestel

  Zoek je een hoesje voor jouw tablet van Huawei, maar weet je niet meer welk model jij precies hebt? Er zijn verschillende modellen in omloop met soortgelijke namen, waardoor het lastig kan zijn om ze uit elkaar te houden. Bij de aanschaf van een hoesje of ander accessoire is het echter wel belangrijk om goed te weten welk model je hebt, zodat het product wat je bestelt ook echt geschikt is voor jouw Huawei tablet.

  Hieronder vind je een kort stappenplan om te achterhalen welke Huawei tablet je nu eigenlijk hebt. Vervolgens kun je direct doorklikken naar het beschikbare assortiment hoesjes en andere accessoires voor jouw Huawei tablet. 

  Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Huawei tablet heb ik?

  Wil je een hoesje voor jouw Huawei tablet of andere accessoires aanschaffen, en weet je niet zeker welk model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Huawei tablet heb ik?'.

  Kunnen wij je helpen?

  E-mail

  Werkdagen 09:00 - 17:00 uur.

  Mail naar service@hoesjesdirect.nl

  Reactietijd: ± 2 uur

  Live Chat

  Werkdagen 09:00 - 12:45 uur / 14:00 - 17:00 uur.

  Klik hier om een gesprek te starten

  Wachttijd: ± 30 seconden