Welke LG telefoon heb ik?

Heb jij een smartphone van het merk LG en vraag je jezelf af 'Welke LG heb ik eigenlijk?'. Dan kun je op deze pagina gemakkelijk te weten komen over welk model jij beschikt.

LG is een. Zuid-Koreaans bedrijf en heeft in de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd door diverse modellen op de markt te brengen. Het kan daarom goed zijn dat je niet meer precies weet welk model jij hebt. De toestellen van LG draaien hoofdzakelijk op het besturingssysteem Android, maar er zijn ook Optimus-toestellen met Windows. De allereerste LG-telefoon dateert overigens van 2002 en werd de LG510w genoemd. Dit was toen nog een klein klaptoestelletje. Inmiddels zijn er diverse mooie smartphones geïntroduceerd door het bedrijf waarvan het goed is dat jij precies weet welk model je hebt, wanneer je bijvoorbeeld een hoesje zoekt voor jouw toestel.

welke-lg-heb-ik-1

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw LG smartphone of tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  1. Open de "Instellingen" of "Settings" app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op "Info telefoon" of "About phone"Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op"Systeem" klikken voordat je de optie "Info telefoon" of "About phone" ziet staan
  3. Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken
lg-android-169x300

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke LG heb ik?

Wil je een LG hoesje of ander accessoire aanschaffen, en weet je niet zeker welk LG model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke LG heb ik?'.

help-welk-toestel-heb-ik