Welke MacBook heb ik?

Vind binnen 1 minuut jouw MacBook model en bestel een perfect passende tas of MacBook cover!

Optie 1: Controleer in instellingen MacBook

In de instellingen van jouw MacBook staat het MacBook Model ID. Dit nummer kun je vinden door op het Apple logo te klikken, daarna op "Over deze Mac", en vervolgens op "Systeemoverzicht". Daar staat het model ID. Voorbeeld: MacBookPro17,1

Als je het model ID van jouw MacBook hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle cases, tassen, sleeves en andere accessoires voor jouw model MacBook te kunnen bekijken.

Let op: De cijfers in een Macbook Model ID zijn niet gelinkt aan de inchmaat van jouw MacBook. Twijfel dus niet als het nummer afwijkt van de beeldscherm-afmeting van jouw MacBook.

Optie 2: Controleer op onderkant MacBook

Op de onderkant van jouw MacBook staat het MacBook modelnummer. Draai je MacBook om en zoek naar de vermelding van het Model in de kleine tekst boven het CE keurmerk. Voorbeeld: A1990.

Als je het modelnummer van jouw MacBook hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen en accessoires voor jouw model MacBook te kunnen bekijken.

Let op: Bij wat oudere of refurbished MacBooks kan het modelnummer op de onderkant onleesbaar zijn. Gebruik dan optie 1 om jouw MacBook model te vinden.

macbook-model

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke MacBook heb ik?

Wil je een MacBook hoes of ander accessoire aanschaffen en weet je niet zeker welk MacBook model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee en helpen we je antwoord te geven op de vraag "Welke MacBook heb ik?".

Kunnen wij je helpen?

E-mail

Werkdagen 09:00 - 17:00 uur.

Mail naar service@hoesjesdirect.nl

Reactietijd: ± 2 uur

Telefoon

Werkdagen 09:00 - 13:00 uur / 14:00 - 17:00 uur.

Bel naar 023-8200483

Wachttijd: ± 2 minuten