Welke MacBook heb ik?

Wat betreft het uiterlijk verschillen Apple MacBooks weinig als we de verschillende generaties bekijken. Updates worden vaak alleen in de hardware uitgevoerd en aan de buitenkant is op het eerste gezicht weinig verschil met oudere versies te zien. Daarnaast geldt voor veel gebruikers "een MacBook is een MacBook”. Het maakt niet uit of het een MacBook, MacBook Air, MacBook Pro is. Maar bij het kopen van de juiste accessoires is het vooral belangrijk om te weten welk model je daadwerkelijk bezit.

Omdat de versie en het model op het eerste gezicht niet altijd duidelijk zijn, hebben we een korte handleiding voor je samengesteld, zodat je er zo snel mogelijk achter komt welke MacBook je hebt.

welke-macbook-heb-ik

Hoe kan ik vinden welk model MacBook ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen en accessoires voor jouw model MacBook te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

macbook-model

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke MacBook heb ik?

Wil je een MacBook hoes of ander accessoire aanschaffen, en weet je niet zeker welk MacBook model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag "Welke MacBook heb ik?".

help-welk-toestel-heb-ik