Welke Motorola heb ik?

Vind binnen 1 minuut jouw Motorola model en bestel een perfect passend Motorola hoesje!

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw Google Pixel smartphone achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
 1. Open de Instellingen of Settings app.
 2. Scrol helemaal naar onder en klik op Info telefoon of About phone. Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info telefoon of About phone ziet staan.
 3. Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.
 4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken.
android-motorola

Zoek je toestel op via onderstaande zoekbalk, of via de tabellen daaronder.

Zoek jouw toestel

  Vraag je jezelf af welke Motorola telefoon je hebt? Dan kan uiteraard heel goed. Voor als je op zoek bent naar een geschikt telefoonhoesje voor jouw model. Er zijn veel verschillende modellen in omloop waardoor het soms lastig is om goed te weten welk toestel je hebt. De info op deze pagina kan jouw helpen om te achterhalen welk model je hebt.

  Wist je overigens dat de eerste mobiele telefoon ter wereld van Motorola was? We gaan terug naar het jaar 1973. Het was uitvinder Martin Cooper met de Motorola DynaTAC 8000X gelukt om te bellen met een echte, draagbare telefoon. Het model is uiteraard niet meer te vergelijken met de modellen van nu. Motorola is sindsdien vele generaties verder en heeft vele nieuwe modellen op de markt gebracht. Om exact te kunnen weten welk Motorola toestel jij hebt is er aantal opties.

  Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Motorola heb ik?

  Wil je een Motorola hoesje of ander accessoire aanschaffen en weet je niet zeker welk Motorola model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Motorola heb ik?'.

  Kunnen wij je helpen?

  E-mail

  Werkdagen 09:00 - 17:00 uur.

  Mail naar service@hoesjesdirect.nl

  Reactietijd: ± 2 uur

  Live Chat

  Werkdagen 09:00 - 13:00 uur / 14:00 - 17:00 uur.

  Klik hier om een gesprek te starten

  Wachttijd: ± 30 seconden