Ben je op zoek naar een telefoonhoesje voor jouw Nokia telefoon maar vraag je jezelf af 'Welke Nokia heb ik?'. Kijk goed op deze pagina hoe je gemakkelijk erachter kunt komen welk model je hebt, zodat je de goede keuze maakt bij het kiezen van bijvoorbeeld een Nokia telefoonhoesje.

Nokia: wie kent deze telefoon eigenlijk niet. Nokia heeft een rijk verleden met mobiele telefoons en is jarenlang marktleider geweest op het gebied van mobiele telefonie. In 2016 is besloten om Nokia branded smartphones en tablets te ontwikkelen. De eerste toestellen, die aangedreven worden door Android, zijn in 2017 geïntroduceerd, waarvan de Nokia 6 het eerste model was. Sindsdien volgden er al diverse nieuwe modellen.

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw Nokia smartphone of tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  1. Open de "Instellingen" of "Settings" app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op "Info telefoon" of "About phone"Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op"Systeem" klikken voordat je de optie "Info telefoon" of "About phone" ziet staan
  3. Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Nokia heb ik?

Wil je een Nokia hoesje of ander accessoire aanschaffen, en weet je niet zeker welk Nokia model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Nokia heb ik?'.