Welke OnePlus heb ik?

De Chinese smartphonefabrikant OnePlus heeft inmiddels iets van 15 toestellen op de markt gebracht, waardoor het goed kan zijn dat je jezelf afvraagt 'Welke OnePlus heb ik eigenlijk?'. Wanneer je een hoesje voor jouw telefoon wilt kopen, is het uiteraard belangrijk dat je weet welk model je hebt.

Het bedrijf OnePlus is opgericht op 16 december 2013 en op 23 april 2014 werd de eerste smartphone (de OnePlus One) aangekondigd. Daarna volgden diverse series. Weten welk model jij precies hebt? Bekijk hieronder dan hoe je dat te weten kunt komen.

welke-oneplus-heb-ik

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw OnePlus smartphone of tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  1. Open de Instellingen of Settings app.
  2. Scrol helemaal naar onder en klik op Info telefoon of About phone. Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op Systeem klikken voordat je de optie Info telefoon of About phone ziet staan.
  3. Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan.
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken.
oneplus-android

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke OnePlus heb ik?

Wil je een OnePlus hoesje of ander accessoire aanschaffen en weet je niet zeker welk OnePlus model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke OnePlus heb ik?'.