Welke OPPO heb ik?

Oppo is na Huawei de op 5 na grootste mobiele telefoonfabrikant. De eerste Oppo-telefoon die in Nederland op de markt kwam was de Find X. Vanaf dat moment heeft het bedrijf veel andere modellen in ons land geïntroduceerd. Ben je op zoek naar een hoesje voor jouw model, vraag je je daarom af welk Oppo-model jij precies hebt en wil je dus antwoord op de vraag 'Welke Oppo heb ik?'. Kijk dan verder op deze pagina hoe je erachter kunt komen wel model je hebt.

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw Oppo smartphone of tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  1. Open de "Instellingen" of "Settings" app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op "Info telefoon" of "About phone"Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op"Systeem" klikken voordat je de optie "Info telefoon" of "About phone" ziet staan
  3. Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Oppo heb ik?

Wil je een Oppo hoesje of ander accessoire aanschaffen, en weet je niet zeker welk Oppo model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Oppo heb ik?'.