Omdat de Chinese fabrikant Xiaomi in de afgelopen jaren vele verschillende modellen op de markt heeft gebracht, kan het zijn dat je op zoek bent naar een hoesje voor jouw model en dat je jezelf de vraag stelt: 'Welke Xiaomi heb ik?'. Xiaomi is een Chinese fabrikant van onder meer smartphones. De eerste smartphone van de fabrikant was de Mi1, die in 2011 op de markt kwam. Na deze succesvolle release heeft Xiaomi regelmatig nieuwere modellen uitgebracht en haar activiteiten uitgebreid naar andere landen. Als je niet exact weet welk Xiaomi model je hebt, dan kun je dit controleren op deze pagina.

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw Xiaomi smartphone of tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  1. Open de "Instellingen" of "Settings" app
  2. Klik nu op "Info telefoon" of "About phone"Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op"Systeem" klikken voordat je de optie "Info telefoon" of "About phone" ziet staan
  3. Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Xiaomi heb ik?

Wil je een Xiaomi hoesje of ander accessoire aanschaffen, en weet je niet zeker welk Xiaomi model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Xiaomi heb ik?'.