Apple AirTag Accessoires

Verschillende AirTag accessoires voor jou!

Een Apple AirTag biedt de perfecte uitkomst als je vaak je spullen kwijt bent. Door de tracker aan je tas, sleutelbos of ander item te bevestigen kun je deze gemakkelijk weer terug vinden met behulp van de “Vind Mijn” app op je Apple apparaat. Het bevestigen van de tracker kun je gemakkelijk doen met een AirTag accessoire. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooi sleutelhanger hoesje of een handig sticker hoesje. Bij hoesjesdirect.nl kun je goed terecht voor stevig AirTag accessoires, zodat je nooit meer een waardevol object kwijt hoeft te raken.

Aan welk AirTag accessoire geef jij de voorkeur?

Binnen het assortiment van hoesjesdirect.nl vind je verschillende soorten AirTag accessoires voor verschillende doeleinden. Welke AirTag accessoire het meest geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het allereerst van belang te bepalen waaraan je de tracker wilt bevestigen. Is dat bijvoorbeeld je sleutels of portemonnee? Daarnaast spelen natuurlijk ook je eigen voorkeuren en wensen een belangrijke rol. Graag lichten we een aantal modellen uit, zodat je weet welke AirTag accessoires er allemaal verkrijgbaar zijn.

Verschillende sleutelhanger hoesjes

Zo kun je kiezen voor een sleutelhanger hoesje als AirTag accessoire. Deze zijn ideaal om te bevestigen aan bijvoorbeeld je sleutelbos, hondenhalsband of tas. De sleutelhanger hoesjes worden gemaakt van verschillende materialen zoals leer, siliconen of TPU. Daarnaast zijn de sleutelhanger hoesjes te verkrijgen met verschillende soorten bevestigingen zoals bijvoorbeeld een gesp, karabijnhaak of ring. Ook kun je kiezen tussen een gesloten of open variant, waarbij de open variant zicht blijft bieden aan het uiterlijk van de tracker van Apple. De sleutelhanger hoesjes zijn precies op maat gemaakt voor de AirTag, zodat deze goed vast blijven zitten.

Handige Sticker hoesjes

Je kunt ook kiezen voor een sticker hoesje als AirTag accessoire welke je vast kunt plakken aan het object wat je wilt kunnen traceren. Deze sticker hoesjes zijn ideaal voor spullen waaraan je geen sleutelhanger kunt bevestigen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan je afstandsbediening, klein handtasje of iets anders wat je niet wilt kwijtraken. De tracker steek je eenvoudig in het sticker hoesje en deze plak je vervolgens in of op het voorwerp wat je wilt kunnen traceren.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 144

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 144

per pagina