iPad Pro Hoesjes

Ben jij op zoek naar een stevige iPad Pro hoes? Dan hoef je niet verder te zoeken! Een iPad Pro case biedt optimale bescherming tegen schade en vuil. Je kunt in onze webshop terecht voor veel iPad Pro hoesjes, zoals een iPad Pro 11 inch hoes en een iPad Pro hoes 9.7. Bekijk dan ook ons assortiment, bestel een iPad Pro cover en zorg ervoor dat jouw toestel wel tegen een stootje kan. Op die manier kun je er lang van genieten.

Keuzehulp - Welke iPad heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw iPad model!

Bestel gegarandeerd een goed passend accessoire voor jouw iPad. Check eenvoudig jouw iPad model in enkele stappen!

welke-ipad-heb-ik

Populaire iPad Pro hoesjes

Mobigear Tri-Fold Apple iPad Pro 12.9 (2015) Hoes Bookcase - Donkerblauw
€ 19,95
Mobigear Tri-Fold Magnet Apple iPad Pro 12.9 (2018) Hoes Bookcase - Zwart
€ 22,95
Mobigear Tri-Fold Apple iPad Pro 12.9 (2017) Hoes Bookcase - Donkerblauw
€ 19,95
Mobigear Tri-Fold Apple iPad Pro 10.5 (2017) Hoes Bookcase - Zwart
€ 17,95
Mobigear Tri-Fold Gel Apple iPad Pro 12.9 (2018) Hoes Bookcase + Stylus Houder - Zwart
€ 22,95
Mobigear Tri-Fold Gel Apple iPad Pro 10.5 (2017) Hoes Bookcase + Stylus Houder - Zwart
€ 19,95
Mobigear SureGrip XGuard Apple iPad Pro 11 (2020) Hardcase Backcover + Stylus Houder + Schouderband + Standaard - Zwart
€ 29,95
Mobigear Tri-Fold Gel Apple iPad Pro 10.5 (2017) Hoes Bookcase + Stylus Houder - Blauw
€ 19,95
Mobigear Classic Apple iPad Pro 9.7 (2016) Hoes Bookcase - Zwart
€ 14,95
Mobigear Classic Apple iPad Pro 10.5 (2017) Hoes Bookcase - Zwart
€ 14,95

Een Apple iPad Pro hoes voor optimale bescherming tegen schade en vuil

Het is ontzettend belangrijk om je Apple iPad Pro goed te beschermen met een cover iPad Pro. Zonder gepaste bescherming is het namelijk mogelijk dat je Apple iPad Pro beschadigd raakt, wat natuurlijk ontzettend zonde zou zijn. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je Apple iPad Pro uit je handen glipt tijdens gebruik, waardoor deze hard op de grond terechtkomt. Hierdoor kunnen verschillende vormen van schade ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan barsten en breuken in het beeldscherm, of deuken in de behuizing van het toestel. Ook is het mogelijk dat een val of stoot beschadigingen veroorzaakt aan de interne hardware van het toestel, waardoor deze niet meer goed of zelfs helemaal niet meer functioneert.

In sommige gevallen zijn beschadigingen te repareren, maar dit zal in veel gevallen leiden tot hoge reparatiekosten. In andere gevallen van val- en stootschade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuwe iPad Pro aan te schaffen. Op dergelijke hoge kosten zit natuurlijk niemand niet te wachten.

Met een Apple iPad Pro hoes kun je ervoor zorgen dat het toestel niet beschadigd raakt, wanneer je deze per ongeluk op de grond laat stuiteren of ergens tegenaan stoot. Onze Apple iPad Pro hoezen zijn namelijk in staat om de ergste klappen van en val of stoot op te vangen, zodat de Apple iPad Pro onbeschadigd blijft. Met een relatief kleine investering in bijvoorbeeld een Apple iPad Pro 11 inch hoes kun je dus heel gemakkelijk voorkomen dat je met hoge kosten voor reparatie of vervanging komt te zitten.

De voordelen van een Apple iPad Pro cover

Een Apple iPad Pro 2021 hoesje is natuurlijk in eerste instantie bedoeld om het toestel mee te beschermen, maar naast de mate van bescherming zijn er nog wel meer redenen te benoemen waarom het verstandig en leuk is om een Apple iPad Pro hoes aan te schaffen. Zo krijg je bij het uitzoeken van een hoes bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een heel nieuw uiterlijk voor het toestel uit te kiezen.

Van oorsprong zien de Pro-toestellen er natuurlijk relatief basic uit, maar met een hoes iPad Pro 12.9 kun je het device helemaal naar je eigen smaak stijlen. Binnen ons grote aanbod zijn bijvoorbeeld hoezen in een heleboel verschillende kleuren te vinden. Ook heb je ruime keuze op het gebied van materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een beschermhoes van TPU, hard kunststof of hoogwaardig leer.

Multifunctioneel Apple iPad Pro hoesje

Een ander groot voordeel aan het hebben van een Apple iPad Pro case is dat je hiermee de functionaliteit van je device kunt bevorderen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende Apple iPad Pro hoezen in het assortiment te vinden waarin een standaardfunctie is verwerkt. Dit wil zeggen dat je het hoesje zodanig kunt omvouwen dat je je device rechtop op tafel kunt neerzetten, zodat je bijvoorbeeld op je gemak een film kunt kijken of een interessant blog-artikel kunt lezen. Hiermee voorkom je dat je vermoeide armen krijgt van het langdurig vasthouden van het toestel en kun je er nog beter gebruik van maken.

Binnen ons assortiment zijn ook verschillende Apple iPad Pro hoesjes te vinden waarmee je de grip op het toestel kunt verbeteren. Er is dan bijvoorbeeld een handgreep aan de achterkant van de case bevestigd, zodat deze goed vast te houden is tijdens gebruik. Hiermee wordt de kans op valschade sterk verkleind en wordt het gebruiksgemak sterk vergroot. Daarnaast kan ook het soort materiaal van een iPad Pro 2021 hoes voor meer grip zorgen.

Groot aanbod Apple iPad Pro hoesjes

In onze webshop heb je ruime keuze als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een stevig Apple iPad Pro 2021 hoesje, waarmee je je device optimaal kunt beschermen. In ons ruime assortiment zijn namelijk een heleboel verschillende soorten hoezen te vinden. Zo kun je in de eerste plaats al kiezen tussen een back cover en book case. Beide hoezen hebben vele voordelen. We vertellen je graag meer over over deze accessoires!

Een Apple iPad Pro back cover is over het algemeen vrij compact en zit alleen bevestigd om de achterkant en zijkanten van het toestel. De voorkant blijft dus vrij, waardoor het display direct toegankelijk is voor gebruik. Mocht je dit spannend vinden, kun je natuurlijk gebruikmaken van een screen protector. Een dergelijke iPad Pro hoes is ook te verkrijgen in extra stevige uitvoeringen en speciale kinderuitvoeringen. Bovendien kun je zo een iPad Pro cover van verschillende materialen krijgen.

Een bookcase is doorgaans een wat uitgebreidere Apple iPad Pro hoesje, omdat deze behalve de achterkant en zijkanten ook de voorkant optimaal beschermt tegen schade en vuil. Een dergelijke Apple iPad Pro case beschikt namelijk over een zogenoemde voorflap, die over het display dichtslaat en zodoende zorgt voor extra bescherming. Deze flap is in veel gevallen ook om te vouwen tot standaard, waardoor je het toestel rechtop kunt neerzetten. Ook zijn er book cases die beschikken over een ingebouwd toetsenbord en/of plek bieden aan een stylus pen. Kortom, erg functionele en stevige iPad Pro hoezen.

Speciale iPad Pro hoesjes voor kinderen

Ook zijn er speciale kinderhoezen voor de Apple iPad Pro te vinden in ons assortiment. Deze Apple iPad Pro hoezen zijn speciaal ontworpen voor kinderen die gebruikmaken van het toestel, bijvoorbeeld in het kader van schoolopdrachten of spelletjes. De kinderhoezen zijn gemaakt van zeer schokabsorberend Ethyleen Vinyl Acetaat (EVA) en zorgen ervoor dat het toestel goed tegen een stootje kan. Daarbij zijn kinderhoezen altijd voorzien van een stevige handgreep, zodat kinderen de iPad goed kunnen vasthouden. De kinderhoezen zijn altijd in verschillende mooie en vrolijke kleuren verkrijgbaar.

Hoesjes voor elke Apple iPad Pro

In onze webshop kun je voor alle uitvoeringen van de Apple iPad Pro terecht voor goede bescherming. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Apple iPad Pro 11 inch hoesje, een Apple iPad Pro hoes 9.7 of een iPad Pro 2020 hoes? Dan hoef je niet verder te zoeken! Kies hierboven eenvoudig jouw type iPad Pro en krijg vanzelf alle passende hoezen te zien. Bestel een tof product en bescherm jouw iPad Pro tegen krassen, barsten en vuil.

Welke Apple iPad Pro heb jij?

Weet je niet zeker welke uitvoering van de iPad Pro je precies hebt? Hierboven vind je een duidelijke instructie waarmee je het modelnummer van jouw iPad kunt achterhalen. Als je dit modelnummer in de software of op de achterkant van je iPad Pro hebt gevonden, dan kun je deze hierboven in de tabel opzoeken. Vervolgens kun je gemakkelijk doorklikken naar juiste assortiment iPad Pro hoezen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je namelijk graag bij het vinden van het juiste assortiment iPad Pro hoezen.