iPhone 12 Sportarmbanden

Neem je smartphone mee tijdens het sporten

Sportiviteit komt in veel verschillende soorten en maten. Of je nu een hobby jogger of professionele atleet bent, muziek luisteren tijdens het trainen is altijd leuk. Ook is het handig om tijdens je sportieve activiteit telefonisch bereikbaar te blijven. Er is dan echter een probleem; waar laat je je smartphone als je druk bezig bent met je work-out? In een losse en gladde broekzak zit je toestel vaak niet veilig en loop je risico op schade. Daarnaast voelt het natuurlijk ook gewoon niet fijn als je toestel in je broekzak heen en weer slingert. Gelukkig biedt een sportarmband voor de iPhone 12 in dit geval uitkomst.

Een sportarmband is een band die je om je arm kunt doen. De band is af te stellen op de dikte van jouw arm en is gemakkelijk vast te zetten door middel van een stevige klittenbandbevestiging. In de sportarmband kun je je telefoon opbergen, zodat je deze gemakkelijk mee kunt nemen tijdens het sporten. 

Bij gebruik van een hardloopband voor de iPhone 12 hoef je je geen zorgen te maken over huidirritatie door zweet. De meeste sportarmbanden uit het assortiment bestaan namelijk uit licht, ademend materiaal dat makkelijk lucht door kan laten. De sportarmband zal dus niet aan je vochtige huid blijven plakken waardoor irritatie zou kunnen ontstaan.

Waarom een sportarmband voor de iPhone 12 ?

Er zijn vast momenten geweest dat je tijdens het sporten muziek hebt willen luisteren. Dit is naast leuk ook erg motiverend. Vaak is het namelijk zo dat goede muziek je tijdens het sporten kan stimuleren om net even een tandje bij te zetten. Zo vind je op platformen zoals Spotify en YouTube bijvoorbeeld veel playlists die speciaal zijn samengesteld voor het sporten. Sport en muziek is een hele goeie combi, maar het probleem “Waar laat ik mijn smartphone tijdens het sporten?” is veelvoorkomend. Een op maat gemaakte iPhone 12 sportarmband is hiervoor dan een goede oplossing. Met je smartphone in de sportarmband hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je smartphone en kun je je focus houden bij het sporten.

Verschillende uitvoeringen

Bij het uitzoeken van een sportarmband voor de iPhone 12 kom je verschillende varianten tegen in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Zo is er bijvoorbeeld ruime keuze op het gebied van kleur. Dankzij het grote aantal verschillende kleuren heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een kleur die echt goed bij je past, bijvoorbeeld omdat deze goed samengaat met jouw sportoutfit. 

Ook qua design zijn er verschillende varianten te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de variant waarin een vakje verwerkt zit waar het toestel in past. Het beeldscherm van de telefoon is dan te bereiken door op het transparante buigbare kunststof laagje te drukken. Dit materiaal is speciaal bewerkt, zodat je door het kunststof heen contact kunt maken met het touchscreen van je toestel. 

Een andere soort sportarmband waarvoor je kunt kiezen is de variant met bevestigingselastieken. Dit product is voorzien van vier elastische lussen die je om de hoeken van je smartphone kunt stoppen. De vier elastieken houden je toestel goed vast, zodat je je telefoon gemakkelijk bij je kunt dragen tijdens je work-out. Het grote voordeel van dit type hardloop armband voor de iPhone 12 is dat alle knoppen op je toestel volledig bereikbaar blijven.

Van laag naar hoog sorteren

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

per pagina