Transparante iPhone 14 hoesjes

Transparante telefoonhoesjes voor de iPhone 14

Ben je gecharmeerd van het originele uiterlijk van je smartphone en scherm je deze liever niet af met een hoesje? Smartphonefabrikanten stoppen altijd een hoop tijd in het ontwerpen van het uiterlijk van een smartphone, dus we kunnen ons voorstellen dat je het design van je telefoon graag in beeld wilt houden. Toch is het belangrijk om je smartphone te voorzien van een beschermend hoesje, aangezien je natuurlijk niet wilt dat je toestel beschadigd raakt. In dat geval biedt een transparant iPhone 14 hoesje de perfecte uitkomst! 

Met een telefoonhoesje van een transparant materiaal behoud je immers zicht op het originele uiterlijk van je smartphone, maar kun je toch genieten van een goede bescherming. 

Transparante iPhone 14 hoesjes van verschillende materialen

Bij het selecteren van een transparant iPhone 14 hoesje kun je kiezen uit verschillende exemplaren. Wat betreft materiaal is het aanbod in twee groepen te verdelen. Aan de ene kant zien we de exemplaren van TPU, wat staat voor Thermoplastisch Polyurethaan. Dit is een materiaal wat qua buigbaarheid tussen siliconen en hard kunststof in zit. Dergelijke transparante telefoonhoesjes zijn door de buigbaarheid van het materiaal gemakkelijk op je toestel te plaatsen. 

Tegenover de buigbare transparante hoesjes zien we de onbuigbare varianten. Deze doorzichtige hoesjes voor de iPhone 14 zijn gemaakt van materialen zoals bijvoorbeeld PC, wat staat voor Polycarbonaat. Deze onbuigbare vorm van kunststof is perfect in staat om jouw smartphone goed te beschermen en laat ook nog eens het originele uiterlijk van je smartphone doorschemeren.

Ultra dun of extra bescherming? 

Ook op het gebied van mate van bescherming zijn er verschillende opties voorhanden als je door het assortiment transparante iPhone 14 hoesjes scrolt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor varianten die worden aangeduid met “ultra dun”, maar er zijn ook exemplaren te vinden die ter hoogte van de hoeken van de smartphone juist zijn verdikt met een extra bumper. 

Voor welke variant je ook kiest, je kunt genieten van een goede bescherming van je smartphone. Je bent natuurlijk beter beschermd met een hoesje met ingebouwde bumper, maar dit is zeker niet noodzakelijk. Het is maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft en wat je zelf mooi vindt.

Filters
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

3 producten

per pagina