iPhone 5 hoesjes

Geef je telefoon een perfecte bescherming en een uniek uiterlijk met een hoesje voor de iPhone 5. Iedereen kan in ons assortiment terecht voor een iPhone 5 hoesje, want het assortiment is zo breed opgesteld dat iedereen wel een iPhone 5 case vindt die volledig aansluit bij de persoonlijke voorkeuren én goed beschermt. Bestel je een telefoonhoesje voor de iPhone 5 op een werkdag voor 21:00? Dan wordt hij direct gratis verzonden en ligt hij de volgende dag al bij je in de brievenbus.

iPhone 5 hoesjes voor jou!

Heb jij de iPhone 5, maar heb jij nog geen iPhone 5 hoesje om je toestel goed te kunnen beschermen? We raden je aan om je smartphone zo snel mogelijk te voorzien van een passende bescherming, zodat je kunt voorkomen dat jouw toestel beschadigd raakt. Bij hoesjesdirect.nl vind je een ruim assortiment aan iPhone 5 hoesjes. Wij hebben veel hoesjes in mooie kleuren of met leuke prints erop. Je kan kiezen tussen verschillende topmerken en diverse modellen hoesjes. Een hoesje biedt niet alleen bescherming, maar creëert ook een unieke look. Zo kun je jouw toestel uit duizenden herkennen. Ons assortiment is zeer divers opgesteld, zodat er voor iedereen een leuk iPhone 5 hoesje bij zit wat volledig aansluit bij de persoonlijke wensen.

Waarom een iPhone 5 hoesje?

Het is ontzettend belangrijk om je toestel te voorzien van een iPhone 5 hoesje. Hiermee voorkom je namelijk dat jouw toestel beschadigd raakt. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus een beschadiging is zo veroorzaakt. Je hoeft je iPhone 5 maar net een keer uit je handen te laten glippen, en het kwaad is al geschiedt. Beschadigingen aan een smartphone kunnen ontzettend vervelend zijn. Bij schade aan een smartphone kun je bijvoorbeeld denken aan krassen in het beeldscherm, barsten in het beeldscherm of deuken in het materiaal en de behuizing. In veel gevallen zijn beschadigingen natuurlijk te repareren door een reparateur, maar de kosten voor zo'n smartphonereparatie kunnen erg hoog oplopen. Op dergelijke onverwachte kosten zit je natuurlijk niet te wachten. Voorkom vervelende hoge rekeningen dus met één van de stevige en beschermende iPhone 5 hoesjes van hoesjesdirect.nl.

Heb ik ook een iPhone 5 hoesje nodig als ik zuinig omga met mijn smartphone?

Je zult misschien denken; "ik ben altijd erg zuinig op mijn spullen, ik heb een hoesje niet nodig.". Helaas is het nog steeds mogelijk dat je smartphone beschadigd raakt als jij zelf erg voorzichtig omgaat met je toestel. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat beschadigingen niet eens jouw eigen schuld zijn. Stel dat je een kindje rond heb lopen thuis, dan is het mogelijk dat hij of zij jouw smartphone een keer op pakt en ermee aan de haal gaat. Kinderen zijn doorgaans wat minder voorzichtig met dure smartphones, dus in dat geval ontstaat schade redelijk snel. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk dat je een huisdier rond hebt lopen die nog weleens een smartphone van tafel schuift. Als de smartphone zonder beschermend hoesje van de tafel op de grond valt, dan is de kans groot dat het toestel er niet zonder kleerscheuren vanaf komt.

Ben jij vaak onderweg? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk dat iemand tegen jou aan botst terwijl je met je smartphone over straat loopt. Dit kan er ook voor zorgen dat je de smartphone op de grond laat vallen, waardoor er schade ontstaat.

Wees verstandig, en voorzie je toestel van een op maat gemaakt iPhone 5 hoesje. Zonder hoesje heb je altijd de kans dat je het toestel beschadigd, wat echt ontzettend vervelend zou zijn.

Wat zijn de voordelen van een hoesje?

Er zijn diverse voordelen te noemen over het gebruik van een iPhone 5 hoesje. Allereerst is de bescherming die een hoesje biedt natuurlijk goed om te benoemen. Met iPhone 5/5s hoesjes houden we een toestel netjes en voorkomen we dat deze beschadigd raakt.

Een ander leuk voordeel aan een iPhone 5 hoesje is dat je je toestel met een hoesje een leuk en uniek uiterlijk kunt geven. Kies bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje in jouw favoriete kleur, of in een kleur die goed aansluit bij jouw persoonlijke kledingstijl. Er zijn ontzettend veel verschillende hoesjes te vinden in het assortiment, dus alles is mogelijk. We zien ook weleens dat mensen verschillende hoesjes bestellen in verschillende kleuren, zodat ze iedere dag de kleur van hun telefoonhoesje kunnen afstellen op de kleuren van hun outfit. Hoe leuk is dat? Op die manier wordt je smartphone echt onderdeel van je outfit en vormt de iPhone 5 het perfecte accessoire.

Diverse hoesjes uit het assortiment iPhone 5 hoesjes zijn ook uitgerust met een extra functie. Zo zijn er bijvoorbeeld hoesjes waarin een standaardje is verwerkt. Dit is super handig, want hiermee kun je je smartphone rechtop neerzetten. Bij andere hoesjes wordt er in het ontwerp van het hoesje ruimte overgehouden zodat je wat pasjes in het hoesje kwijt kunt. Zo zijn er bijvoorbeeld een groot aantal bookcases waarin pasjes in de voorflap verwerkt kunnen worden. Ook zijn er backcovers verkrijgbaar waarin je wat pasjes kunt opbergen. Dit is ontzettend handig, want op die manier kun je je portemonnee lekker thuis laten.

Voor welk toestel zijn de hoesjes op deze pagina geschikt?

Op de pagina staat vermeld dat je iPhone 5/5S hoesjes kunt vinden, maar hoe zit dat precies? Deze iPhones zijn immers verschillende toestellen. Aan de binnenkant zijn de toestellen verschillend, maar aan de buitenkant zijn de toestellen echter exact hetzelfde. Om deze reden zijn de beschikbare hoesjes dus bruikbaar voor beide toestellen. Een iPhone 5 hoesje is dus bijvoorbeeld ook te gebruiken voor een iPhone 5s en vice versa.

Een hoesje wat er als een boekje uit ziet

Bij hoesjesdirect.nl is een groot assortiment iPhone 5 bookcases te vinden. Een book case is het model telefoonhoesje met een voorflap die over het beeldscherm van het toestel valt. Veel mensen kiezen voor het model bookcase, omdat dit model telefoonhoesje multifunctioneel is. Allereerst biedt een bookcase natuurlijk een uitmuntende bescherming voor jouw iPhone 5. Het model bookcase klapt om het gehele toestel heen als een soort boekje, waardoor het toestel vanaf alle kanten beschermd is. Doorgaans is het materiaal van bookcases ook iets dikker, waardoor het nog beter een klap van een val op kan vangen.

Naast de optimale bescherming zijn er nog meer functies in een bookcase verwerkt. Bij veel exemplaren is er bijvoorbeeld ruimte overgehouden aan de binnenkant van de voorflap voor wat pasjes. Er zijn in dat geval op maat gemaakte vakjes in de voorflap verwerkt waar je precies een paar pasjes in kwijt kunt. Deze vakjes kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt om wat briefgeld in op te bergen. Met je belangrijkste pasjes en wat briefgeld in je telefoonhoesje, hoef je je portemonnee niet mee te nemen wanneer je een keer de deur uit gaat voor een boodschapje.

Een ander leuk aspect van een bookcase is dat veel exemplaren ook nog eens zijn te gebruiken als standaardje voor je Apple iPhone 5/5s. Het hoesje is dan zo om te buigen dat je de smartphone horizontaal neer kunt zetten op tafel. Dit is ontzettend handig voor wanneer je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken, of lekker op je gemak een krantenartikel wilt lezen. Met je toestel in het standaardje heb je je handen vrij, en kun je optimaal genieten van je smartphone.

Diverse soorten backcovers

Ben je op zoek naar een hoesje wat gemakkelijk in je broekzak past? In dat geval raden we je een back cover aan. Een backcover valt alleen over de randen en de achterkant van de iPhone 5 en houdt het beeldscherm van het toestel vrij. Backcovers zijn altijd relatief dun vergeleken met bijvoorbeeld bookcases, waardoor ze altijd gemakkelijk in een broekzak passen. Als we over backcovers spreken, dan zijn er twee onderscheidende categorieën backcovers te benoemen, namelijk hardcases en softcases.

Een iPhone 5 hardcase is gemaakt van een hard en onbuigbaar materiaal. In veel gevallen wordt hiervoor gebruik gemaakt van hard kunststof. Hardcases bestaat in veel gevallen uit verschillende onderdelen die om het toestel heen in elkaar geklikt kunnen worden. Met een hardcase om het toestel kun je genieten van een optimale bescherming.

Een iPhone 5 hoesje van siliconen is een dun hoesje wat is gemaakt van TPU of van siliconen. Hierdoor is het hoesje erg flexibel en buigbaar. Een softcase is verkrijgbaar in veel kleuren of met leuke prints. Ook vind je veel doorzichtige softcases. Een softcase is erg geschikt voor mensen die vaak van hoesje willen switchen. De flexibiliteit van het materiaal maakt namelijk dat het hoesje heel gemakkelijk van het toestel af te halen is en er weer op te plaatsen is.

Telefoonhoesjes van leder materiaal

De meeste mensen gebruiken hun smartphone natuurlijk voor persoonlijk gebruik, maar er zijn ook een groot aantal smartphones die worden gebruikt voor zakelijke doeleinden. Met een zakelijk toestel wil je natuurlijk goed voor de dag komen, en daar hoort een luxe en stijlvol telefoonhoesje bij. Voor de zakelijke gebruikers raden we daarom aan om eens een kijkje te nemen in het assortiment iPhone 5 hoesjes van leer.

Bescherm het display van de iPhone 5

Als je je iPhone 5 hebt voorzien van een beschermend hoesje, dan heb je natuurlijk al een goede bescherming te pakken. Echter, het is nu nog steeds mogelijk dat het beeldscherm van je toestel beschadigd raakt. Als jouw telefoon ergens tegenaan stoot of op de grond valt, precies op het beeldscherm, dan is het nog steeds mogelijk dat het scherm beschadigd raakt.

We raden je daarom altijd aan om een iPhone 5 hoesje te combineren met een screenprotector. Een iPhone 5 screenprotector is een zeer dun laagje glas of kunststof die je op het display van je smartphone kunt plakken. Mocht je smartphone een keer vallen, dan zal de screenprotectors de eerste klap opvangen. Het beeldscherm van jouw iPhone 5 wordt dan gespaard.

Bekijk ook:

Filters
Van laag naar hoog sorteren

45 producten

per pagina
 1. -15%
  Mobigear Classic Bookcase voor Apple iPhone 5 - Zwart
  Regular Price 17,99 incl btw Special Price 15,29 incl btw
  Op voorraad
 2. -20%
  Mobiparts Luxury Slim Pouch Leren Insteekhoes voor Apple iPhone 5 - Zwart
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 3. -15%
  Mobigear Outdoor Hardcase voor Apple iPhone 5 - Donkerblauw
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
 4. -15%
  Mobigear Snake Hardcase voor Apple iPhone 5 - Rood
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
 5. -30%
  Mobiparts Luxury Pouch Leren Insteekhoes voor Apple iPhone 5 - Wit
  Regular Price 9,99 incl btw Special Price 6,99 incl btw
  Op voorraad
 6. -15%
  SwitchEasy Nude Hardcase voor Apple iPhone 5 - Lime
  Regular Price 19,99 incl btw Special Price 16,99 incl btw
  Op voorraad
 7. -18%
  Mobiparts Comfort Fit Neopreen Sportarmband voor Apple iPhone 5 - Neon Green
  Regular Price 16,99 incl btw Special Price 13,99 incl btw
  Op voorraad
 8. -17%
  Gear4 Piccadilly Hardcase voor Apple iPhone 5 - Roségoud
  Regular Price 34,99 incl btw Special Price 28,99 incl btw
  Op voorraad
 9. -15%
  Fashionchick Hardcase voor Apple iPhone 5 - Kiss the Sky
  Regular Price 19,99 incl btw Special Price 16,99 incl btw
  Op voorraad
 10. -30%
  Xccess Hard Kunststof Bumper voor Apple iPhone 5 - Groen
  Regular Price 9,99 incl btw Special Price 6,99 incl btw
  Op voorraad
 11. -15%
  Mobigear Marble TPU Backcover voor Apple iPhone 5 - Wit
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
 12. -15%
  Mobigear Outdoor Hardcase voor Apple iPhone 5 - Zilver
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
 13. -15%
  Mobigear Outdoor Hardcase voor Apple iPhone 5 - Goud
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
 14. -15%
  Mobigear Outdoor Hardcase voor Apple iPhone 5 - Grijs
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
 15. -15%
  Mobigear Outdoor Hardcase voor Apple iPhone 5 - Zwart
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
 16. -16%
  Mobilize Premium Backcover voor Apple iPhone 5 - Bruin
  Regular Price 18,99 incl btw Special Price 15,99 incl btw
  Op voorraad
 17. -20%
  Gear4 Pop Glossy Hardcase voor Apple iPhone 5 - Turquoise
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 18. -20%
  Gear4 Pop Glossy Hardcase voor Apple iPhone 5 - Rood
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 19. -20%
  Dolce Vita Hardcase voor Apple iPhone 5 - Roze
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 20. -20%
  Case Mate Haze Hardcase voor Apple iPhone 5 - Paars
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 21. -25%
  XQISIT iPlate Hardcase voor Apple iPhone 5 - Roze / Paars
  Regular Price 11,99 incl btw Special Price 8,99 incl btw
  Op voorraad
 22. -15%
  Griffin Chevron Hardcase voor Apple iPhone 5 - Rood
  Regular Price 19,99 incl btw Special Price 16,99 incl btw
  Op voorraad
 23. -15%
  X-Doria Engage Form Hardcase voor Apple iPhone 5 - Zwart
  Regular Price 19,99 incl btw Special Price 16,99 incl btw
  Op voorraad
 24. -15%
  Griffin MeshUps Hardcase voor Apple iPhone 5 - Groen
  Regular Price 19,99 incl btw Special Price 16,99 incl btw
  Op voorraad
 25. -20%
  Gear4 Pop Glossy Hardcase voor Apple iPhone 5 - Paars
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 26. -20%
  Gear4 Pop Glossy Hardcase voor Apple iPhone 5 - Blauw
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 27. -15%
  Griffin Moxy Form Hardcase voor Apple iPhone 5 - Zwart
  Regular Price 19,99 incl btw Special Price 16,99 incl btw
  Op voorraad
 28. -20%
  X-Doria Venue Hardcase voor Apple iPhone 5 - Roze
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 29. -20%
  Puro Eco- Backcover voor Apple iPhone 5 - Wit
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 30. -20%
  Puro Army Fluo TPU Backcover voor Apple iPhone 5 - Roze
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 31. -20%
  Puro Flag TPU Backcover voor Apple iPhone 5 - Vintage Britse vlag
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 32. -20%
  Puro Soft Touch Hardcase voor Apple iPhone 5 - Roze
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 11,99 incl btw
  Op voorraad
 33. -15%
  SwitchEasy Nude Hardcase voor Apple iPhone 5 - Paars
  Regular Price 19,99 incl btw Special Price 16,99 incl btw
  Op voorraad
 34. -15%
  Mobigear Neopreen Insteekhoes voor Apple iPhone 5 - Zwart
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
 35. -15%
  Mobigear Neopreen Sportarmband voor Apple iPhone 5 - Zwart
  Regular Price 16,99 incl btw Special Price 14,44 incl btw
  Op voorraad
 36. -15%
  Mobigear Neopreen Sportarmband voor Apple iPhone 5 - Blauw
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
 37. -15%
  Mobigear Neopreen Sportarmband voor Apple iPhone 5 - Zwart
  Regular Price 14,99 incl btw Special Price 12,74 incl btw
  Op voorraad
Van laag naar hoog sorteren

45 producten

per pagina