iPhone 6 hoesjes met koord

Is een iPhone 6 hoesje met koord iets voor jou?

Een iPhone 6 hoesje met koord biedt een uitstekende bescherming aan jouw smartphone en is ook nog eens ontzettend handig in gebruik. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de telefoonhoesjes in deze categorie voorzien van een koord. Door middel van het koord kun je je toestel gemakkelijk om je nek hangen, zodat je de smartphone niet in je broekzak of tas hoeft op te bergen wanneer je hem even niet gebruikt. Heb je je telefoon weer ergens voor nodig, dan is deze altijd binnen handbereik.

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn een heleboel verschillende iPhone 6 hoesjes met koord te vinden. Zo heb je ruime keuze wat betreft de kleur van het hoesje en van het koord, en is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een hoesje van transparant materiaal. Zo houd je het originele design van je telefoon in beeld, maar kun je toch genieten van optimale bescherming en gebruikersgemak. Neem gerust een kijkje in het assortiment telefoonhoesjes met koord voor de iPhone 6 en vind het perfecte exemplaar!

Hoe draag ik een telefoonhoesje met koord iPhone 6?

Wanneer je kiest voor een hoesje met koord voor de iPhone 6, dan heb je een ontzettend trendy en stijlvol beschermhoesje te pakken. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen die hun smartphone door middel van een iPhone 6 hoesje met koord als een fashion item onderdeel maken van hun outfit.

Er zijn verschillende manieren waarop je een hoesje met koord iPhone 6 kunt dragen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om het koord simpelweg om je nek te hangen, zodat je smartphone tegen je borst aan hangt. Ook is het mogelijk om het koord over één schouder te hangen, zodat je je telefoon als een soort schoudertas kunt dragen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om het iPhone 6 hoesje met koord te dragen als een cross-body schoudertas, waarbij het koord diagonaal over je borst loopt, rustend op je ene schouder en onder je andere oksel door. Het is natuurlijk maar net wat jij het fijnst vindt zitten en wat je het handigst vindt in gebruik.

De voordelen van iPhone 6 hoesjes met koord

Het grote voordeel van een iPhone 6 hoesje met koord is dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het hebben van een opbergplek voor je smartphone. Voorheen was je bijvoorbeeld bij een outfit zonder (broek)zakken genoodzaakt om een tas mee te nemen waarin je je telefoon veilig weg kon stoppen, maar met een telefoonhoesje met koord iPhone 6 is dit verleden tijd. Met je smartphone on je nek of schouder reis je een stuk lichter en hoef je je ook nooit meer zorgen te maken over waar je je smartphone ook alweer hebt gelaten.

Ook op het gebied van het indammen van risico op schade aan je smartphone komt een iPhone 6 hoesje met koord goed uit de test. Met je smartphone om je nek of schouder neem de kans op valschade namelijk drastisch af. Ben je je telefoon aan het gebruiken, maar laat je deze per ongeluk uit je hand glippen? Dan valt het toestel niet op de grond en blijft hij aan het koord bungelen. Mocht je het koord niet om je nek over schouder hebben gedaan en je laat het toestel toch vallen, dan is het hoesje zelf in staat om de ergste klappen van de val goed op te vangen en eventuele schade te voorkomen.

Filters
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina