iPhone 7 hoesjes

Gerelateerd toestel

Voorkom beschadigingen met een iPhone 7 hoesje

Met een tof Apple iPhone 7 hoesje voorkom je op een eenvoudige manier dat je kostbare nieuwste iPhone beschadigd raakt. Nu onze smartphones bij de dagelijkse bezigheden haast niet meer weg te denken zijn, is de kans best wel groot dat je mooie fragiele iPhone 7 schade oploopt. Dat zou natuurlijk enorm vervelend en zonde zijn, maar laten we daar bij hoesjesdirect.nl nu net de perfecte oplossing voor hebben. Een iPhone 7 hoesje werkt schokabsorberend, waardoor het goed in staat is de schokken voor je telefoon op te vangen. Op die manier raakt het toestel veel minder snel beschadigd en kun je het langer mooi houden.

Het voorgaande geldt natuurlijk voor vele toestellen. Shop daarom ook een iPhone 8 hoesje, een telefoonhoesje iPhone X en nog veel meer.

Welk type telefoonhoesje kies jij?

Als je onze webshop bekijkt, zul je zien dat we meerdere subcategorieën hebben als het gaat om telefoonhoesjes voor de iPhone 7. Elk type iPhone 7 hoesje heeft weer zijn eigen kenmerken, wat het belangrijk maakt dat je daarvan op de hoogte bent. Welk type iPhone 7 hoesje je kiest, zal dan ook sterk afhankelijk zijn van je eigen voorkeuren. Graag lichten we daarom een aantal hoesjes uit, zodat je een duidelijk beeld hebt van de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een compact type iPhone 7 hoesje

Om te beginnen vind je in ons assortiment de populaire back covers. Deze iPhone 7 hoesjes zitten alleen bevestigd om de achterkant en zijkanten van het toestel, waardoor het toestel nog gemakkelijk in je broekzak zal passen. Aangezien het beeldscherm dus niet wordt bedekt, heb je direct zicht op binnenkomende meldingen. In dit kader kun je ten eerste kiezen voor een iPhone 7 hardcase hoesje, welke logischerwijs wordt gemaakt van erg stevig materiaal en dus erg stevig om het toestel vast zit. Daarbij is dit stevige materiaal doorgaans relatief glad, waardoor je telefoon met de hardcase eromheen eenvoudig in je broekzak zal glijden.

Geef jij de voorkeur aan buigbare TPU hoesjes?

Ten tweede zou je kunnen kiezen voor een siliconen hoesje voor de iPhone 7. Deze TPU of siliconen hoesjes worden doorgaans gemaakt van flexibeler materiaal. Daardoor zijn ze een stuk gemakkelijker te bevestigen en verwijderen, waardoor deze iPhone 7 hoesjes met name ideaal zijn als je het leuk vindt om regelmatig van iPhone 7 hoesje te wisselen. Daarbij zijn deze materialen een stuk ruwer, waardoor ook nog eens je grip aanzienlijk verbetert. Dat zorgt er dan weer voor dat je je smartphone minder snel laat vallen, waardoor ze dus indirect extra beschermen. Mocht het toestel toch een keer vallen, dan zal de schokbestendige werking van het materiaal ervoor zorgen dat de schade beperkt blijft.

Een book case of flip case als telefoonhoes voor de iPhone 7

Verkies je liever functionaliteit boven compactheid? Dan zijn de zogeheten wallet cases een goede optie voor jou. Een dergelijke iPhone 7 flipcase of bookcase biedt rondom goede bescherming aan het toestel. Dat komt doordat deze hoesjes voor de iPhone 7 door middel van een flap ook over de voorkant bevestigd zitten. Op die manier is ook het beeldscherm van je smartphone goed beschermd tegen krassen en barsten. Daarnaast biedt de flap van een bookcase of flipcase in de meeste gevallen ook nog plek aan wat briefgeld en pasjes. Daarom worden het ook wel wallet cases genoemd. Spreekt zo een handige case jou aan?

Transparante iPhone 7 hoesjes

Wil jij het prachtige design van je smartphone niet verliezen maar wel het toestel de beste bescherming bieden? Ook dan hebben we genoeg opties voor je. Zo kun je namelijk kiezen voor een transparant iPhone 7 hoesje. Deze doorzichtige iPhone 7 hoesjes doen niets af aan het uiterlijk van het toestel, maar zorgen er wel voor dat het niet beschadigd raakt. Op die manier heb je dus eigenlijk het beste van twee werelden. In geval van een transparant iPhone 7 hoesje kun je kiezen voor zowel een hardcase als softcase, welke we onder het kopje ‘compacte hoesjes’ al uitgebreid hebben uitgelicht. Welk type iPhone 7 hoesje vind jij het handigst?

Een breed assortiment iPhone 7 hoesjes bij hoesjesdirect.nl

Zoals je vast al een beetje hebt kunnen merken, vind je bij hoesjesdirect.nl een erg groot assortiment. De verscheidenheid van iPhone 7 hoesjes stopt niet bij de verschillende soorten. Zo zijn er ook tal van designs te verkrijgen. Om het onze klanten ietwat gemakkelijker te maken, hebben we in onze webshop een aantal zoekfilters verwerkt. Door middel van deze zoekfilters kun je de zoekresultaten filteren aan de hand van je eigen wensen. Om in dat kader een aantal voorbeelden te noemen, kun je filteren op bepaalde kleuren en merken. Zodoende heb je binnen de kortste keren het perfecte iPhone 7 hoesje gevonden.

Ook wat betreft een iPhone SE hoesje 2020 en nog veel meer is er een breed assortiment te vinden in onze webshop.

Personaliseer je telefoon met een iPhone 7 case

Onder het vorige kopje heb je al kunnen lezen dat telefoon hoesjes voor de Apple iPhone 7 in allerlei designs te verkrijgen zijn. Zo zul je in onze webshop hoesjes kunnen vinden zoals een kleurrijk hoesje, hoesje met een leuke print en chique leren hoesje voor de iPhone 7. Op die manier kun je met een hoesje je telefoon naar eigen smaak en wens personaliseren. Hoe tof is dat? Bovendien kun je je smartphone laten matchen met je outfit of aanpassen aan een bepaalde gelegenheid. Kortom, de mogelijkheden met een iPhone 7 hoesje zijn eindeloos. Weet jij al welke Apple iPhone 7 hoes je gaat bestellen?

De beste bescherming voor het display van je smartphone

Met een iPhone 7 hoesje ben je al heel goed op weg met het beschermen van je telefoon. Telefoonhoesjes zorgen er namelijk voor dat de meeste vormen van schade door vallen of stoten kunnen worden voorkomen. Één belangrijk onderdeel van de telefoon wordt bij veel hoesjes echter nog niet optimaal beschermd. We hebben het dan over het beeldscherm. Om ook schade aan het scherm te voorkomen, raden we je aan om een telefoonhoesje altijd te combineren met een screenprotector.

Natuurlijk voorkomen telefoonhoesjes vele vormen van schade aan je iPhone, maar met een screen protector kun je ook voorkomen dat het beeldscherm beschadigd raakt. Het zal je maar net gebeuren dat je toestel uit je handen valt en precies op het beeldscherm neerkomt. Dit kan vervelende krassen en barsten veroorzaken, waardoor het display waarschijnlijk niet meer goed zal functioneren.

Bij hoesjesdirect.nl kun je uiteraard ook terecht voor een goede screenprotector iPhone 7. Je kunt kiezen uit verschillende topmerken, diverse materialen en verschillende afwerkingen van het materiaal. Door een telefoonhoesje te combineren met een screenprotector heb je een optimale bescherming te pakken.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 23 van 1509

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 23 van 1509

per pagina