iPhone 7 Plus hoesjes

Bekijk alle iPhones

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 7 Plus hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Ben je op zoek naar een iPhone 7 Plus hoesje?

Gebruik een telefoonhoesje om langer gebruik te kunnen maken van jouw iPhone 7 Plus smartphone. Je baalt natuurlijk enorm als je smartphone binnen korte tijd barsten en krassen heeft. Bij hoesjesdirect.nl kun je terecht voor een mooi beschermend hoesje om te voorkomen dat er schade ontstaat aan je toestel.

Waarom is bescherming goed voor jouw iPhone 7 Plus?

Als je zuinig wilt zijn op jouw dure iPhone 7 Plus dan is het belangrijk om deze goed te beschermen. Hoe vervelend zou het namelijk zijn als je zomaar je telefoon uit je handen laat vallen en allerlei barsten en deuken heeft? Niemand zit te wachten op hoge reparatiekosten. Daarom doe je er goed aan om je toestel te voorzien van een beschermend hoesje. Zo voorkom je schade en kun je zorgeloos genieten van jouw smartphone.

Voordelen van de iPhone 7 Plus hoesjes

Met het grote assortiment beschermende hoesjes voor de iPhone 7 Plus helpt Hoesjesdirect.nl jou bij het vinden van een uitstekend beschermend hoesje dat helemaal bij jou past. Onze hoesjes beschermen je toestel bij vallen, wanneer je ergens tegenaan stoot of bij het verplaatsen van jouw telefoon.

Welke hoesjes zijn er voor de iPhone 7 Plus?

Er zijn verschillende hoesjes om jouw toestel te beschermen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bookcase of een flipcase, zodat je naast je iPhone 7 Plus ook al je pasjes en wat briefgeld mee kunt nemen. Deze soort hoesjes zijn erg populair, omdat het ontzettend handig is om alles bij elkaar te houden wanneer je de deur uit gaat. De book- en flipcases zijn beschikbaar in vele soorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een lederen, kunstlederen, kunststof book- en flipcases. Met book- en flipcases in verschillende kleuren en met verschillende texturen, is er ruime keuze.

Als je toch liever een compactere case om je iPhone 7 Plus wilt doen, dan kunnen wij je ook voorzien van een mooi hoesje. Met een groot assortiment backcovers in verschillende designs en kleuren zit er zeker iets tussen wat aan al je wensen voldoet. Het assortiment reikt van robuustere hoesjes tot simplistische hoesje. De verschillende varianten zullen je toestel te allen tijde goed beschermen. Kies bijvoorbeeld voor een iPhone 7 Plus hoesje van siliconen, welke gemakkelijk om je toestel te plaatsen is vanwege de buigbaarheid van het materiaal.

Bescherm ook het beeldscherm

Met een iPhone 7 Plus hoesje ben je al goed op weg in het bieden van een goede bescherming aan je smartphone. Echter, bij veel modellen telefoonhoesjes is het zo dat het beeldscherm vrij wordt gehouden. Je kunt het hoesje dan het beste combineren met een iPhone 7 Plus screenprotector, zodat ook het beeldscherm van je toestel beschermd blijft. Een screenprotector is in staat om de ergste klappen van een val of stoot op te vangen, zodat het daadwerkelijke beeldscherm van je telefoon onbeschadigd blijft.