iPhone 8 plus hoesjes

Bekijk alle iPhones

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod iPhone 8 Plus hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Een hoesje voor de iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus van Apple is in 2017 gelanceerd. Het is de verbeterde versie van de iPhone 7 Plus met als belangrijke nieuwe eigenschap draadloos laden. Hierdoor is de achterkant van het toestel gemaakt van glas in tegenstelling tot aluminium van de voorgaande modellen. Het toestel is in formaat verder vergelijkbaar, maar heeft wel een mooie nieuwe look gekregen. Er is naast extern ook intern een en ander aangepast. Zo zijn de speakers verbeterd en zit er een nog snellere en zuinigere A11 Bionic-chip in het toestel. Kortom is de iPhone 8 Plus weer een mooie stap vooruit. Om al dit moois optimaal te beschermen kies je uiteraard voor de beste bescherming met een iPhone 8 Plus hoesje.

Veel verschillende modellen iPhone 8 Plus hoesjes

Niemand is hetzelfde en daarom weten we dat iedereen andere voorkeuren heeft voor iPhone 8 Plus hoesjes. Onze collectie is daarom zeer breed en divers. In alle kleuren van de regenboog, en in alle gangbare materialen kan je verschillende modellen hoesjes voor iPhone 8 Plus vinden. Je kunt kiezen uit verschillende modellen zoals bookcases, flipcases en backcovers. Er is voor iedereen een geschikt iPhone 8 Plus hoesje te vinden in onze collectie.

Lederen iPhone 8 Plus hoesjes

Ga je voor style en kwaliteit? Dan is een lederen iPhone 8 Plus hoesje echt een aanrader. Hoesjes van leer zijn voornamelijk book- en flipcases, maar ook insteekhoesjes zijn doorgaans gemaakt van kunstleer of echt leder. Je kunt daarnaast kiezen uit effen kleuren of leuke prints.

iPhone 8 Plus book cases

De meest populaire iPhone 8 Plus hoesjes zijn de bookcase hoesjes. Dit model opent en sluit als een boek, en zorgt voor volledige bescherming rondom de iPhone. Vaak is er binnenin ruimte gemaakt voor pasjes en contant geld zodat je portemonnee thuis kan blijven.

Extra stevige iPhone 8 Plus hoesjes

Heb je liever wat meer bescherming dan de standaard iPhone 8 Plus hoesjes? Dan zijn de extra stevige modellen een ideale keuze. Kies voor extra bescherming bij schokken en stoten en voorkom vervelende schade aan je toestel.

Extra aanvullende bescherming

Een hoesje is een goede basis voor de bescherming van je iPhone. Echter is het display vaak nog steeds kwetsbaar voor krasjes of zelfs breuk. Een handige oplossing is om een iPhone 8 hoesje te combineren met een iPhone 8 Plus screenprotector. Hiermee zorg je voor een laag bescherming over het glas van de voorkant, maar kan je toch nog volledig gebruik maken van alle functies van je iPhone. We hebben bij de meeste hoesjes speciale voordeelbundels waarbij je een glazen of kunststof screenprotector kunt mee-bestellen met een iPhone 8 Plus hoesje.

Meer: iPhone 8 hoesjes, iPhone XS Max hoesjes en iPhone XR hoesjes.