iPhone XS hoesjes

Gerelateerde toestellen

De leukste Apple iPhone XS hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je Apple iPhone XS, dan is het ontzettend belangrijk deze goed te beschermen met een iPhone XS hoesje. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je telefoon gelukkig heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een goed iPhone XS hoesje.

In onze webshop vind je een groot assortiment met allerlei verschillende telefoonhoesjes die jouw smartphone goed kunnen beschermen. Zo kun je hier onder meer ook terecht voor een iPhone XR hoesje en iPhone 11 case. Verder heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een iPhone XS hoesje tussenzit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod Apple iPhone XS hoesjes? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en bestel direct!

Een iPhone XS hoesje voor optimale bescherming tegen schade en vuil

Een onbeschermde telefoon is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld krassen, barsten, breuken en deuken in het scherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar brengt meestal hoge reparatiekosten met zich mee. In ergere gevallen is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Met één van de iPhone XS hoesjes die je in onze webshop kunt vinden, kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je telefoon beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je telefoon zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend iPhone XS hoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten en andere narigheid.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor een iPhone XS Max hoesje, een hoesje iPhone 11 Pro en nog veel meer smartphonehoesjes.

Hoesjes iPhone XS voor een nieuwe look

iPhone XS hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je telefoon mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een hoesje iPhone XS ook de kans je smartphone een nieuwe look te geven. Er zijn namelijk tal van verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden, waarmee je je telefoon helemaal naar je eigen smaak en wens kunt personaliseren. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft verschillende kleuren en designs. Ook op het gebied van materiaal zijn er verschillende opties voor handen. Kortom, de keuze is reuze!

Alle iPhone XS hoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een uitstekende bescherming voor je smartphone. Bij het uitzoeken van een hoesje iPhone XS kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje kijken naar wat je mooi vindt. Jij bent immers degene die het telefoon hoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Allerlei soorten hoesjes voor de iPhone XS

Als je door ons assortiment iPhone XS hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende hoesjes verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model iPhone XS hoesje het beste bij jou zal passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte iPhone XS telefoonhoesje!

Een iPhone XS case die rondom bescherming biedt

Ben je op zoek naar telefoonhoesjes iPhone XS die rondom optimale bescherming bieden? Dan is een book case hoesje een goed type hoesje voor jou. Een book case beschikt namelijk over een zogenoemde voorflap die ook het scherm van je telefoon beschermt tegen schade en vuil. Op die manier wordt je telefoon dus rondom beschermd. Daarnaast biedt de voorflap extra opbergruimte aan wat briefgeld en pasjes. Bovendien kun je in sommige gevallen de voorflap omvouwen tot standaard. Kortom, een bookcase heeft vele voordelen!

Type hoesje: back cover

In ons assortiment is ook een groot aantal iPhone XS hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm juist wordt vrijgehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel bevestigd zitten. Dit wordt ook wel een back cover genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorieën, namelijk softcases en hardcases.

Zo zijn er bijvoorbeeld backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze telefoon hoesjes iPhone XS van siliconen of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van cover, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor een hoesje van silicone gaan.

Hardcase iPhone XS hoesjes zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Vanwege het stevige materiaal zitten hardcases erg stevig om de iPhone XS bevestigd en zijn ze minder geschikt om regelmatig te wisselen.

Een chic en stijlvol telefoonhoesje iPhone XS

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic iPhone XS hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In ons assortiment is namelijk ook een groot aantal hoesjes van hoogwaardig leder materiaal te vinden. De hoesjes van leer bieden een goede bescherming aan je telefoon en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk van het toestel. Daarnaast is het leren materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor leren book cases of back covers. Welke iPhone XS case van leer zou jij kiezen?

Al het voorgaande geldt ook voor een hoesje iPhone X en uiteraard nog veel meer.

Wil je de bescherming compleet maken?

Met een iPhone XS hoesje heb je natuurlijk al een hele goede bescherming te pakken. Toch is het met enkel een hoesje nog mogelijk dat het beeldscherm van je telefoon beschadigd raakt. Deze wordt bij veel hoesjes namelijk niet volledig beschermd. Een goede uitkomst is dan ook een iPhone XS screenprotector.

Met een screenprotector iPhone XS kun je ervoor zorgen dat ook het display van je telefoon onbeschadigd blijft. Een screen protector is namelijk in staat om een eventuele klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat het echte display van je telefoon onbeschadigd blijft. Screenprotectors zijn verkrijgbaar van verschillende materialen, zoals gehard glas en kunststof. Door een iPhone XS hoesje te combineren met een screenprotector kun je ervoor zorgen dat zowel de voorkant als achterkant van je mooie iPhone XS te allen tijde goed beschermd is, waardoor beschadigingen kunnen worden voorkomen.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 19 van 480

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 19 van 480

Pagina
per pagina