Apple Watch Series 6 40mm
Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Apple Watch Series 6 40mm hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Het brede assortiment Apple Watch Series 6 40mm accessoires

Steeds meer mensen kiezen voor een smartwatch zoals de Apple Watch in plaats van voor een normaal horloge. Met een Apple Watch kun je natuurlijk veel meer. Zo dient een Apple Watch als de perfecte verlenging van je iPhone.

Via je Apple Watch krijg je meldingen binnen, zodat je niet je smartphone uit je broekzak hoeft te halen. Ook zie je bel gesprekken binnen komen, die je zelfs met je Apple Watch kunt opnemen. 

De Apple Watch dient ook als hulpmiddel bij het fit worden en blijven. Zo worden verschillende medische waarden constant gemeten, en krijg je meldingen als je te lang stil hebt gezeten. Je wordt dan vriendelijk verzocht om op even op te staan en te bewegen. 

Heb jij de keuze gemaakt om over te stappen naar een Apple Watch, en heb jij de Apple Watch Series 6 40 mm gekocht? Dan ben je waarschijnlijk wel benieuwd naar het brede assortiment accessoires wat hoesjesdirect.nl aanbied voor deze nieuwe Apple Watch 6 40 mm. Bekijk het grote assortiment Apple Watch 6 40mm accessoires, en geef je nieuwe Apple Watch Series 6 40mm een persoonlijke look.

De specificaties van de Apple Watch Series 6 40mm

Op het Apple evenement van 15 september 2020 werd de Apple Watch 6 aangekondigd. Deze nieuwe uitvoering verschijnt in 2 formaten, 44mm en 40mm. 

De Apple Watch Series 6 40mm is qua design niet hele verschillend van zijn voorganger, maar aan de binnenkant zijn er redelijk wat verbeteringen te zien. De nieuwe uitvoering is bijvoorbeeld een stuk sneller dan zijn voorganger vanwege de S6-processor, een vernieuwde chip van Apple. 

Deze nieuwe processor is ontworpen met de technieken die we ook zagen bij de A13 Bionic-chip. Deze chip zien we terug bij de eerder verschenen iPhone 11-serie. Met de S6-processor is de Apple Watch Series 6 40mm ongeveer 20% sneller dan de Apple Watch 5, welke eerder verscheen.

De accu van de Apple Watch Series 6 40mm gaat ongeveer 18 uur mee. Ook zijn er andere verbeteringen doorgevoerd in de software van de Apple Watch 6 40mm, waarmee minder stroom wordt verbruikt en de accu minder snel leeg gaat. 

In het beeldscherm van de Apple Watch Series 6 40mm zien we ook verbeteringen. Zo blijft het beeldscherm bijvoorbeeld altijd aan, in tegenstelling tot voorgaande versies waarbij het beeldscherm enkel aan ging bij het bekijken van het display. Het retina-display is in staat om feller te schijnen, waardoor je het beeldscherm goed kunt blijven zien, ook wanneer er felle zon op schijnt. 

Een andere vernieuwing in de Apple Watch Series 6 40mm is de saturatie-meter. Met deze meter kan de Apple Watch Series 6 40mm precies zien hoeveel zuurstof er in je bloed zit. Met een infrarood-scanner wordt de kleur van het bloed gemeten, waardoor de Apple Watch Series 6 40mm conclusies kan trekken over de hoeveelheid zuurstof in je bloed. Deze meting wordt gedurende de dag meerdere keren gedaan, zodat de Apple Watch 40mm genoeg data heeft verzameld om je te vertellen hoe het ervoor staat met je gezondheid. 

Andere nieuwe feature in de Apple Watch 6 40mm zijn de U1-chip en de Ultra Wideband-antennes. Met deze hardware is de Apple Watch Series 6 40mm in staat ok op korte afstand signalen uit te zenden naar andere apparaten. Momenteel kan deze techniek nog niet volop toegepast worden, maar over een tijdje zul je met deze techniek bijvoorbeeld je auto kunnen ontgrendelen door je Apple Watch 6 40mm lang het portier te halen.

Dit is niet de eerste keer dat Apple een nieuw toestel voorziet van een techniek die later pas op grote schaal wordt toegepast. We zagen bijvoorbeeld ook de mogelijkheden tot Apple Pay veel eerder in het ontwerp van de iPhone, terwijl deze tegenwoordig pas echt in gebruik worden genomen. 

De Apple Watch 6 44mm functioneert met de vernieuwde WatchOS 7-software. Met deze nieuwe softwaren zijn een aantal vernieuwingen doorgevoerd die ook te gebruiken zijn door bezitters van oudere varianten van de Apple Watch zoals de series 3, 4 & 5. Met deze nieuwe software is er bijvoorbeeld een fitness-app verschenen, en kun je je slaapgedrag monitoren met de sleep-tracker. Het is vanaf deze nieuwe software-update ook mogelijk om wijzerplaten met je vrienden, die ook een Apple Watch bezitten, uit te wisselen

Blijf variëren met Apple Watch Series 6 40mm bandjes

Een horloge is natuurlijk niks zonder een bandje waarmee het horloge goed om je arm blijft zitten. Bij de Apple Watch Series 6 40mm wordt standaard een bandje geleverd, maar het is natuurlijk veel leuker om deze te vervangen door een variant die beter bij jou en je persoonlijke stijl past.

In de categorie Apple Watch Series 6 40mm bandjes vind je verschillende soorten bandjes. Je vindt bandjes van verschillende materialen, in verschillende kleuren, en met verschillende designs. Je zult dus zeker een bandje vinden die goed bij jouw persoonlijke voorkeuren aansluit. 

Bescherming met een Apple Watch Series 6 40mm hoesje

Om je smartwatch goed te beschermen, kun je deze voorzien van een Apple Watch Series 6 40mm hoesje. In deze categorie vind je verschillende hoesjes die goed op jouw Apple Watch 6 40mm zullen passen. Je vind hoesjes inclusief bandje, maar er zijn ook hoesjes beschikbaar zonder bandje. Zo kun je een hoesje leuk combineren met een los bandje. 

Voorkom schade aan het beeldscherm met een Apple Watch Series 6 40mm screenprotector

Om het display van de Apple Watch Series 6 40mm te beschermen, kun je deze voorzien van een op maat gemaakte screen protector. Binnen het assortiment Apple Watch Series 6 40mm screenprotectors vind je verschillende screenprotectors van bijvoorbeeld gehard glas of kunststof. Zo blijft je beeldscherm intact, en kun je de smartwatch optimaal blijven gebruiken. 

Nooit meer een lege accu met een Apple Watch Series 6 40mm lader

De accu van de Apple Watch Series 6 40mm gaat zo’n 18 uur mee. Dan is het toch noodzakelijk om de batterij van je smartwatch eens in de zoveel tijd weer op te laden. Dit doe je met een Apple Watch Series 6 40mm lader.

In het assortiment vindt je verschillende laders. Alle laders betreffen magnetische draadloze laders, omdat de Apple Watch Series 6 40mm geen ingang heeft voor een kabeltje. 

Laat je toestel gemakkelijk op via een Apple Watch Series 6 40mm standaard

Om het jezelf nog makkelijker te maken, kun je eens kijken voor een Apple Watch Series 6 40mm standaard. In een dergelijke standaard zit een oplader verwerkt. Je hoeft je Apple Watch enkel op de standaard te plaatsen, en het opladen begint.

Deze variant oplader is ontzettend handig voor thuis, waar je een vaste plek kunt inrichten voor het opladen van de Apple Watch Series 6 40mm. Zet de standaard bijvoorbeeld op je nachtkastje, zodat je je Apple Watch Series 6 40mm voor het slapen op de oplaad-standaard kunt plaatsen. 

We staan altijd voor je klaar

Wij van hoesjesdirect.nl vinden het ontzettend belangrijk dat de klant optimaal wordt geholpen bij het vinden van een geschikt product. Je kunt daarom altijd contact opnemen met onze klantenservice om te worden voorzien van een op maat gemaakt advies. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van een geschikt product. 

Ook wanneer er iets fout is gegaan in je bestelling, staat de klantenservice voor je klaar. Je kunt altijd bellen of mailen, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van een goede oplossing.

De klantenservice is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar. Daarnaast kun je altijd een e-mail sturen om je vraag te stellen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk op je e-mail te reageren. 

Bekijk ook het assortiment Apple Watch Series 6 44mm accessoires, of bekijk het assortiment Apple Watch SE 40mm accessoires.