iPad Mini Hoesjes

Wil je ervoor zorgen dat jouw iPad Mini goed beschermd blijft? In dat geval biedt een iPad Mini hoes waarschijnlijk de perfecte uitkomst voor jou. Met een case om jouw iPad Mini voorkom je dat je tablet beschadigd raakt als je deze per ongeluk laat vallen of ergens tegenaan stoot. Als je hieronder aangeeft welke versie van de iPad Mini je hebt, dan wordt direct het beschikbare assortiment iPad Mini hoesjes getoond. 

Keuzehulp - Welke iPad heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw iPad model!

Bestel gegarandeerd een goed passend accessoire voor jouw iPad. Check eenvoudig jouw iPad model in enkele stappen!

welke-ipad-heb-ik

Populaire iPad Mini hoesjes

Mobigear SureGrip XGuard Apple iPad Mini 5 (2019) Hardcase Backcover + Stylus Houder + Schouderband + Standaard - Zwart
€ 24,95
Mobigear Tri-Fold Apple iPad Mini 5 (2019) Hoes Bookcase - Zwart
€ 17,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Mini 4 (2015) Hoes Draaibare Bookcase - Donkerblauw
€ 17,95
Mobigear Tri-Fold Apple iPad Mini 4 (2015) Hoes Bookcase - Zwart
€ 17,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Mini 4 (2015) Hoes Draaibare Bookcase - Zwart
€ 17,95
Mobigear SureGrip XGuard Apple iPad Mini 6 (2021) Hardcase Backcover + Stylus Houder + Schouderband + Standaard - Zwart
€ 27,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Mini 5 (2019) Hoes Draaibare Bookcase - Donkerblauw
€ 17,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Mini 5 (2019) Hoes Draaibare Bookcase - Zwart
€ 17,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Mini 4 (2015) Hoes Draaibare Bookcase - Rood
€ 17,95
Mobigear SureGrip Xtreme Apple iPad Mini 6 (2021) Hardcase Backcover + Stylus Houder + Schouderband + Standaard - Zwart
€ 27,95

Een iPad Mini hoes voor de beste bescherming

Als je een Apple iPad Mini hebt, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Zonder een goede bescherming is de kans groot dat de tablet beschadigd raakt wanneer je deze per ongeluk laat vallen of ergens tegenaan stoot. We kunnen ons goed voorstellen dat je dat graag wil voorkomen. Een iPad mini hoes biedt in dat geval de perfecte uitkomst. Door jouw iPad Mini te voorzien van een goede beschermende case, zorg je ervoor dat de kans op schade drastisch afneemt, en je nog lang van je kleine tablet kunt genieten. Jouw tablet verdient de allerbeste bescherming, dus een hoes iPad Mini is zeker geen overbodige luxe.

Welke iPad Mini hoes is het beste?

Vraag jij je af welk iPad Mini hoesje uit het assortiment van hoesjesdirect.nl het beste is? Deze vraag is lastig te beantwoorden, omdat dit volledig afhangt van wat je precies verwacht van een iPad Mini cover. Om je toch een beetje te helpen bij het selecteren van een specifieke soort hoes die goed aansluit bij jouw gebruik van de Apple iPad Mini, lichten we hieronder een aantal verschillende modellen voor je uit. Zo kun je goed geïnformeerd beginnen met de zoektocht naar de beste iPad Mini case voor jou!

Een backcover voor je Apple iPad Mini

Ben je op zoek naar een iPad Mini hoes die alleen om de achterkant en zijkanten van de tablet valt? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een backcover. Als je hierboven jouw versie van de iPad mini selecteert, kun je doorklikken naar de subcategorie backcovers, waar je alle verschillende opties kunt bekijken. Het assortiment backcovers varieert van zeer compacte iPad Mini covers tot wat robuustere varianten. Ook zijn er verschillende extra opties te selecteren, zoals bijvoorbeeld een handig handvat wat aan de achterkant van de iPad Mini cover bevestigd zit, of een uitklapbaar voetje waarmee je je iPad Mini rechtop op tafel neer kunt zetten.

Backcovers voor de iPad Mini zijn in een heleboel verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een transparante of zwarte hoes, maar er zijn ook een heleboel iPad mini hoesjes te vinden in vrolijke kleuren en/of met aantrekkelijke prints erop. De kans dat je een hoesje iPad Mini vindt die helemaal past bij jouw persoonlijke stijl is daarom erg groot.

iPad Mini bookcases

Geef je toch eerder de voorkeur aan een iPad Mini hoesje die zowel om de voor- als achterkant van je tablet zit? Dan ben je waarschijnlijk beter geholpen met een iPad Mini bookcase. Een bookcase zit om de achterkant en zijkanten van je tablet bevestigd, en is voorzien van een klep die je over het beeldscherm kunt klappen. Dit model tablethoes heeft zijn naam te danken aan het feit dat het ontwerp van een bookcase sterk doet denken aan hoe een boek open klapt.

Het model book case heeft zijn populariteit vooral te danken aan de standaard-functie die in de meeste gevallen in het ontwerp is verwerkt. Met de standaard-functie wordt bedoeld dat je de hoes zo kunt omvouwen dat je deze als standaardje voor je iPad Mini kunt gebruiken. Zo'n iPad Mini hoes komt dus bijvoorbeeld perfect van pas als je graag films kijkt of krantenartikelen leest vanaf het beeldscherm van jouw iPad Mini, maar wilt voorkomen dat je na verloop van tijd vermoeide armen krijgt van het langdurig vasthouden van je toestel.

Bookcases zijn in groten getale aanwezig in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Zo zijn er varianten van verschillende materialen verkrijgbaar en heb je ook ruime keuze op het gebied van verschillende kleur-varianten en designs.

De ideale iPad Mini kinderhoes

Wordt jouw iPad Mini vaak gebruikt door je (klein)kinderen? Dan kunnen we ons voorstellen dat je dat soms best een beetje spannend vindt. Kinderen zijn doorgaans niet de allervoorzichtigsten met dure spullen, dus bij veelvuldig gebruik van de tablet door kinderen is de kans op schade een stuk groter. Aan de andere kant bieden iPads wel veel voordelen voor kinderen. Zo zijn er bijvoorbeeld een heleboel educatieve apps verkrijgbaar waarmee je kind zich nog beter kan ontwikkelen en kan oefenen met schoolwerk. Als je je iPad Mini kidsproof wilt maken, dan raden we je aan om deze te voorzien van een iPad mini kinderhoes.

Het assortiment iPad Mini kinderhoezen bevat een heleboel verschillende hoezen die net even iets meer bescherming bieden dan een standaard iPad Mini hoes. De hoezen worden namelijk gemaakt van een relatief dikke laag EVA-schuim, een materiaal wat erom bekend staat extreem schokabsorberend te werken. Mocht de tablet een keer op de grond vallen of ergens tegenaan worden gestoten, dan vangt de iPad Mini hoes de ergste klappen op en blijft je tablet ongedeerd.

Een iPad Mini kinderhoes wordt altijd voorzien van een handig handvat, zodat de tablet gemakkelijk en veilig te verplaatsen is. In het assortiment zijn ontzettend veel kleur-opties te vinden, zodat ieders lievelingskleur wel te vinden is.