Apple Watch Series 6 40mm Bandjes

Iedere dag een andere look met Apple Watch 6 40mm bandjes

Heb jij gekozen voor de Apple Watch 6 met afmeting van 40 mm, maar heb je liever een ander bandje dan het standaard meegeleverde bandje? Dan ben je in deze categorie aan het juiste adres. In deze categorie vind je een heleboel verschillende Apple Watch bandjes die goed zullen passen op jouw Apple Watch 6 40mm. Welk bandje vind jij het mooist? 

Wat zijn de voordelen van een Apple Watch 6 40mm bandje?

Je wilt natuurlijk graag voorkomen dat je je dure Apple Watch 6 40mm ergens verliest. Door je smartwatch te voorzien van een stevig armbandje, kun je ervoor zorgen dat deze goed om je arm blijft zitten. Naast dat je met een bandje voorkomt dat je je Apple Watch verliest, kun je met een bandje ook nog eens een leuke persoonlijke uitstraling geven aan jouw Apple Watch 6 40mm. Laat jouw persoonlijke smaak doorschemeren in je nieuwe Apple Watch 6 40mm bandje.

Apple Watch 6 40mm armbandjes van verschillende materialen

In het assortiment Apple Watch 6 40mm bandjes vind je bandjes van een heleboel verschillende materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld lederen bandjes beschikbaar. Met een klassiek lederen Apple Watch 6 40mm bandje geef je een nette uitstraling aan jouw Apple Watch.

Er zijn ook bandjes beschikbaar die zijn gemaakt van een materiaal wat geen water absorbeert. Deze variant is bijvoorbeeld ideaal wanneer je je Apple Watch wilt gebruiken tijdens het sporten, of zelfs tijdens het zwemmen. Vocht zal bij deze variant niet in het materiaal trekken, wat ervoor zou kunnen zorgen dat het bandje minder fijn aanvoelt om je arm. 

Je kunt ook kiezen voor een nylon Apple Watch 6 40mm bandje, welke zacht aanvoelt om je arm. 

Je vindt de perfecte kleuren binnen het assortiment Apple Watch 6 40mm armbandjes

Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren bandjes verkrijgbaar. Door het grote assortiment, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om van jouw Apple Watch 6 40mm een echt fashion item te maken. Match bijvoorbeeld iedere dag je Apple Watch 6 40mm armbandje bij de outfit die je die dag aantrekt. Zo maak je je outfit compleet. 

Ben je op zoek naar een Apple Watch 6 40mm bandje in jouw lievelingskleur? Dan zul je die zeker vinden binnen het assortiment. Met alle kleuren van de regenboog in het assortiment, vind ook jij de perfecte kleur die goed bij jouw persoonlijke smaak past. Er zijn zelfs Apple Watch 6 40mm bandjes met vrolijke printjes beschikbaar. 

Hoe sluit jij een Apple Watch 6 40mm bandje het liefst?

Naast het materiaal en de kleur van een Apple Watch 6 40mm bandje, is de sluiting van het bandje natuurlijk ook belangrijk. Je wilt immers wel dat je de Apple Watch gemakkelijk van en op je arm kunt plaatsen. Binnen het assortiment Apple Watch 6 40mm bandjes vind je bandjes met verschillende soorten sluitingen.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke gesp-sluiting. Of je kiest bijvoorbeeld voor een klittenband-sluiting. Of misschien ben jij meer gecharmeerd van een rekbaar Apple Watch 6 40mm bandje zonder sluiting, welke je enkel om je arm hoeft te schuiven. Je vindt ze allemaal bij hoesjesdirect.nl

Een Apple Watch 6 40mm armbandje verwisselen, hoe werkt dat?

Het verwisselen van een Apple Watch 6 40mm bandje kan op het eerste gezicht een beetje gecompliceerd lijken, maar niets is minder waar. Het is namelijk zeer gemakkelijk om het bandje te verwisselen, als je maar weet hoe het werkt. Daar helpen we je graag bij. 

Allereerst is het de bedoeling dat je de Apple Watch 6 van je arm af haalt. Het is namelijk een stuk makkelijker om het bandje te vervangen wanneer je de smartwatch niet op je arm hebt zitten. 

Je legt de Apple Watch voorzichtig met het beeldscherm op tafel. Je ziet nu aan de onderkant van de Apple Watch aan beide kanten een klein knopje zitten. Door dit knopje in te drukken, ontgrendel je de vergrendeling waarmee het bandje vast zit in de Apple Watch 6 40mm.

Terwijl je het knopje ingedrukt houdt, kun je het bandje zijwaarts uit de Apple Watch schuiven. Ditzelfde herhaal je bij de andere kant van het bandje. Je hebt nu het bandje van de Apple Watch 6 40mm losgemaakt. 

Vervolgens pak je er vervangende bandje, en kijk je goed welke kant van het bandje aan welke kant van de Apple Watch dient te worden bevestigd. Als je dit hebt uitgevogeld, kun je het bandje op dezelfde manier zijwaarts in de Apple Watch 6 40mm bevestigen. Dit doe je ook met de andere kant van het bandje. Als beide onderdelen goed vastgeklikt zitten in de Apple Watch, kun je deze weer aan je arm bevestigen. 

Bekijk het volledige assortiment Apple Watch 6 40mm accessoires.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 68

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 68

Pagina
per pagina