iPad Air Hoesjes

Om schade en vuil te voorkomen, maak je natuurlijk gebruik van een iPad Air hoes. Bovendien is een iPad Air hoesje te verkrijgen in allerlei leuke ontwerpen, waardoor er voor iedereen wel een toffe iPad Air case beschikbaar is. Wil jij dus krassen, barsten en andere beschadigingen tegengaan? Zorg er dan met een van onze iPad Air hoesjes voor dat jouw iPad Air wel tegen een stootje kan. Wacht dan ook niet langer, kies hieronder jouw model en bekijk ons assortiment!

Keuzehulp - Welke iPad heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw iPad model!

Bestel gegarandeerd een goed passend accessoire voor jouw iPad. Check eenvoudig jouw iPad model in enkele stappen!

welke-ipad-heb-ik

Populaire iPad Air hoesjes

Mobigear DuoStand Apple iPad Air 2 (2014) Hoes Draaibare Bookcase - Donkerblauw
€ 17,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Air 2 (2014) Hoes Draaibare Bookcase - Zwart
€ 17,95
Mobigear Tri-Fold Apple iPad Air 3 (2019) Hoes Bookcase - Donkerblauw
€ 17,95
Mobigear Tri-Fold Apple iPad Air 3 (2019) Hoes Bookcase - Zwart
€ 17,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Air 2 (2014) Hoes Draaibare Bookcase - Rood
€ 17,95
Mobigear Classic Apple iPad Air 1 (2013) Hoes Bookcase - Zwart
€ 17,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Air 2 (2014) Hoes Draaibare Bookcase - Blauw
€ 17,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Air 2 (2014) Hoes Draaibare Bookcase - Paars
€ 17,95
Mobigear Classic Apple iPad Air 2 (2014) Hoes Bookcase - Zwart
€ 17,95
Mobigear DuoStand Apple iPad Air 2 (2014) Hoes Draaibare Bookcase - Groen
€ 17,95

Waarom een iPad Air hoes zo ontzettend belangrijk is

Een iPad Air hoes is belangrijk omdat het op een eenvoudige manier een heleboel narigheid voorkomt. Zo beschermt een iPad Air hoesje het toestel tegen stoten en vallen, waardoor schade wordt voorkomen. Ook vuil maakt op die manier geen kans. Een iPad Air hoesje wordt gemaakt van schokabsorberende materialen, waardoor de behuizing intact blijft. Zo maken krassen, barsten en andere beschadigingen geen schijn van kans. Als jij dus zuinig om wilt gaan met je kostbare device en er lang van wilt genieten, dan kan een iPad Air case absoluut niet ontbreken.

Een iPad Air hoesje heeft nog meer voordelen!

Het voornaamste voordeel van een iPad Air case is natuurlijk dat op die manier schade en vuil wordt voorkomen en je daardoor superlang van het toestel kunt genieten. Er zijn echter vele voordelen van een iPad Air hoesje die elk op een eigen manier beschermen tegen allerlei schade. Benieuwd welke dat zijn? We vertellen je er graag meer over!

Veel tablethoezen beschikken over een handige standaardfunctie. Vaak gaat het dan om een book case maar ook een back cover kan hierover beschikken. Je kunt in dergelijke gevallen het iPad Air hoesje dusdanig vouwen of een standaardje uitklappen, waardoor je het toestel rechtop kunt neerzetten. In de meeste gevallen kan dit zowel horizontaal als verticaal. Zo een standaard is vooral handig als je bijvoorbeeld een lang artikel leest of een filmpje kijkt, want zodoende krijg je geen last van vermoeide armen. Bovendien zou je ondertussen wat anders kunnen doen, aangezien je je handen vrij hebt.

Ook kun je in onze webshop terecht voor een hoesje iPad Air die zorgt voor extra grip op het toestel. In dat kader kun je denken aan een elastieke band op de achterzijde van het iPad Air hoesje, waar je je hand achter kunt klemmen. Met zo een iPad Air beschermhoes kan het toestel niet zomaar uit je hand glijden of vallen. Daarnaast kunnen er ook stroeve materialen gebruikt worden, waardoor je tablet stevig in je hand ligt en er niet zomaar uit glijdt. Kortom, een iPad Air case zorgt op meerdere manieren voor ultieme bescherming.

iPad Air hoesjes met verschillende kleuren en toffe designs

Nog een erg leuk voordeel is dat een beschermhoes in tal van leuke kleuren en designs te verkrijgen is. Op die manier kun je jouw device helemaal naar eigen smaak personaliseren. Zo heb je in onze webshop keuze uit veel mooie ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een kleur die bij je past, een ontwerp wat je aanspreekt of een materiaalsoort wat je fijn vindt. Op die manier kun je het toestel niet alleen naar je eigen smaak stijlen, maar ook aanpassen aan bepaalde gelegenheden. Ga bijvoorbeeld voor een fleurig ontwerp tijdens vakantie en een meer basic ontwerp tijdens werkdagen. Kortom, de keuze is reuze en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Welke iPad Air case kies je?

Binnen ons assortiment iPad Air hoesjes zijn verschillende soorten beschermhoezen te vinden. Het aanbod is extra breed opgesteld, zodat er voor iedereen wel een Apple iPad Air case tussen zit die goed aansluit bij ieders persoonlijke voorkeuren. We leggen je graag wat meer uit over de verschillende modellen, zodat je zonder moeite een keuze kunt maken voor een specifiek product.

Multifunctionele bookcase

We beginnen met een van de bekendste producten, namelijk de bookcase. Een bookcase zit bevestigd om de achterkant en zijkanten van het toestel en beschermt door middel van een zogenoemde voorflap ook de voorkant van het device. Deze flap kun je heel gemakkelijk open- en dichtslaan en in veel gevallen omvouwen tot handige standaard. Daarnaast zit er vaak een sleep/wake-functie in verwerkt die ervoor zorgt dat het toestel automatisch vergrendelt, zodra de flap dichtslaat. Deze iPad Air hoezen hebben dus vele voordelen, zoals rondom optimale bescherming en extra handige functionaliteiten.

Je kunt ook kiezen voor een bookcase met ingebouwd toetsenbord die je met een bluetooth verbinding kunt verbinden met je device. Dit is met name handig als je veel gebruikmaakt van het toetsenbord op je tablet. Je kunt dan namelijk door middel van de standaard het toestel rechtop neerzetten en het toetsenbord gebruiken om te schrijven. Op die manier maak je er eigenlijk een soort mini laptop van, wat voor veel mensen een stuk prettiger werkt.

Het strakke design van een compacte back cover

Heb jij toch liever een compacte iPad Air hoes zonder allerlei poespas? Dan is een backcover een ideale optie voor jou. Een back cover zit namelijk alleen bevestigd om de achterkant en zijkanten van het toestel. De voorkant blijft dus vrij en is daardoor ook direct toegankelijk. Mocht je dit riskant vinden, kun je dat eenvoudig oplossen door een backcover te combineren met een screen protector. Op die manier is het display namelijk alsnog beschermt tegen krassen en barsten, maar blijft het direct te gebruiken.

Daarnaast kun je enerzijds kiezen voor een compacte backcover met een strak design en anderzijds voor een wat robuustere backcover die doorgaans ook extra beschermt. Bovendien zijn er ook nog speciale kinderhoezen te verkrijgen.

Chique en stijlvolle iPad Air cases

Zoek je een hoes voor iPad Air die er extra chic en stijlvol uitziet, bijvoorbeeld omdat je jouw tablet veel gebruikt voor werk? Dan is een iPad Air hoesje van leer een goede optie. Een dergelijk hoesje voor iPad Air wordt gemaakt van hoogwaardig leer en biedt een ontzettend nette uitstraling. Zo een iPad Air cover is dus ideaal voor de wat serieuzere aangelegenheden of gewoon als je het mooi vindt natuurlijk

Vind je een beschermhoes van leer te duur? Dat kan natuurlijk. In dat geval zijn er gelukkig ook genoeg hoezen van kunstleer te vinden die dezelfde uitstraling bieden. Bekijk dus gauw ons assortiment hoezen en laat je verrassen!

Speciale iPad Air kinderhoezen

In veel gevallen wordt de tablet veelvuldig - lees: continu? - gebruikt door kinderen. Of het nu gaat om schoolopdrachten of spelletjes, alles gaat tegenwoordig online en kinderen zijn er niet bij weg te slaan. Het is dan extra belangrijk dat je het kostbare toestel goed beschermt, zodat het zeker tegen een stootje kan. In dat kader vind je in onze webshop speciale kinderhoezen. Ideaal!

Onze kinderhoezen worden gemaakt van stevig foam materiaal dat ook wel EVA wordt genoemd, wat staat voor Ethyleen Vinyl Acetaat. Dit robuuste materiaal werkt ontzettend schokabsorberend, waardoor het device extra goed wordt beschermd tegen allerlei schokken. Dus is jouw telg klaar met de tablet en wordt het apparaat zonder pardon in de hoek gegooid? Geen probleem met een stevige kinderhoes van EVA!

Bovendien zijn de kinderhoezen verkrijgbaar in allerlei leuke designs, wat ze nog meer geschikt maakt voor kinderen. Daarnaast beschikken deze hoezen altijd over een stevig handvat, waarmee kinderen het toestel goed kunnen vasthouden met hun kleine handjes.

Maak de bescherming compleet!

Met een van onze iPad Air hoezen ben je al een heel eind op weg in het beschermen van je tablet. Bij veel hoezen wordt het beeldscherm van de tablet echter vrijgehouden, zodat deze direct bruikbaar en toegankelijk is. Op zich is dit natuurlijk handig, maar het zorgt er wel voor dat er nog steeds kans is dat het beeldscherm beschadigd kan raken. In dit geval kan een iPad Air screen protector uitkomst bieden. Ook in geval van een iPad Air hoes die wel het beeldscherm bedekt, kun je natuurlijk alsnog gebruikmaken van een screen protector.

Bekijk dan ook gauw al onze producten en voor je het weet, heb jij de perfecte iPad Air hoes in huis. Heb je moeite met het vinden van het juiste product voor jouw iPad? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je namelijk graag met het vinden van het juiste product.