De beste telefoonhouder auto 2023

De beste telefoonhouder auto 2023

Een telefoonhouder auto is een onmisbaar accessoire voor iedereen met een smartphone. Het is niet alleen een erg handig product, maar het zorgt ook voor meer veiligheid op de weg. Met een telefoonhouder auto kun je namelijk tijdens het autorijden toch gebruikmaken van bepaalde functie op jouw smartphone, maar tegelijkertijd je volle aandacht op de weg houden. Gebruik bijvoorbeeld een handige navigatieapp, speel muziek af of bel het thuisfront om te laten weten hoe laat je precies thuis bent en dat allemaal met de minste handelingen. Kortom, een telefoon houder auto kan niet ontbreken.  

Verschillende telefoonhouders auto

Als het gaat om een telefoon houder auto dan zijn er ontzettend veel opties voorhanden. Zo kan een auto telefoonhouder op meerdere manieren in je auto worden bevestigd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor bevestiging in het ventilatierooster, op het dashboard, het raam of in de bekerhouder van jouw auto. Wat in deze gevallen de beste auto telefoonhouder is, leggen wij graag aan jou uit.

Telefoonhouder auto ventilatierooster

Wat betreft deze eerste categorie valt de Mobigear Ventilatierooster Telefoonhouder Auto direct op. Het gaat hier dus om een telefoonhouder voor auto die je bevestigt in het ventilatierooster van je auto. Dit zorgt ervoor dat je de telefoonhouder zowel in het midden als links van je stuur kunt plaatsen. Daanaast kun je deze auto telefoonhouder 360 graden draaien, waardoor je je telefoon zowel horizontaal als verticaal in de autohouder kunt plaatsen. Bovendien is deze Mobigear telefoonhouder auto universeel en dus voor bijna alle type smartphones geschikt. Zolang jouw toestel niet dikker is dan 2 centimeter en een breedte van tussen de 6 en 8,5 centimeter heeft, is het geschikt voor deze fijne telefoonhouder.

Het voordeel van deze auto telefoonhouder van Mobigear is dat het om een relatief simpele variant gaat, die desalniettemin erg stevig en handig in gebruik is. Daarnaast is deze telefoonhouder auto voor nagenoeg alle telefoons te gebruiken.

Een kleine kanttekening bij deze en andere ventilatierooster auto telefoonhouders is wel dat tegenwoordig niet meer alle auto's een geschikt ventialtierooster hebben. Let hier dus goed op voordat je voor deze of een soortgelijke telefoonhouder auto kiest.

mobigear ventilatierooster telefoonhouder auto universeel

Telefoonhouder auto dashboard

Deze multifunctionele Mobigear Dashboard Telefoonhouder Auto is een van de beste binnen deze categorie. Op de eerste plaats gaat het hier dus om een autohouder voor je telefoon. Deze telefoonhouder voor in auto plak je simpelweg op je dashboard daar waar jij handig vindt. Verder hoef je zeker niet bang te zijn dat hij losschiet, want het matje kleeft erg stevig vast aan het dashboard en laat geen kleefresten achter. Dankzij de anti-slip pad die is gemaakt van flexibel en ultra stroef materiaal blijft je telefoon goed zitten, zelfs bij hobbels en scherpe bochten.

Het fijne aan deze houder voor telefoon in auto is dat hij overal op het dashboard te bevestigen is. Bij andere telefoonhouders auto is dat meestal wat beperkter, omdat je gebonden bent aan bijvoorbeeld je bekerhouder of ventilatierooster. Deze variant biedt wat dat betreft een stuk meer vrijheid.

Nog een groot voordeel van deze telefoonhouder auto is dat hij behalve voor je smartphone evengoed te gebruiken is voor andere spullen zoals bijvoorbeeld je portemonnee of sleutels.

mobigear dashboard telefoonhouder auto universeel

Telefoonhouder auto raam/zuignap

De Mobigear Suction Holder Zuignap Telefoonhouder Auto is wat ons betreft nog zo een favoriet. Deze telefoonhouder voor in de auto bevestig je door middel van een zuignap op het raam. Het voorruit is wat dat betreft gebruikelijk. Als je de zuignap een beetje nat maakt, bijft hij superstevig zitten. Ook bij hobbels en scherpe bochten.

Een groot voordeel van deze auto telefoon houder is dat hij doorgaans op het voorruit wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat je slechts minimaal je blik hoeft te veranderen als je bijvoorbeeld je route wilt checken. Op die manier raak je het minst afgeleid van de weg.

Deze universele telefoonhouder auto is voor bijna alle smartphones geschikt. Dus beschik jij over een telefoon met een dikte van maximaal 1,8 centimeter en een breedte van tussen de 3,5 en 10 centimeter? Dan kun jij gebruikmaken van deze fantastische Mobigear telefoonhouder auto.

mobigear zuignap telefoonhouder auto universeel

Telefoonhouder auto bekerhouder

Tot slot is de Macally MCUP Power Bekerhouder Telefoonhouder Auto ook een van de beste auto telefoon houders. Een groot voordeel van deze mobiele telefoon houder auto is dat hij flexibel is en je hem daardoor precies zo kunt plaatsen als voor jou gunstig is. Bovendien is de voet verstelbaar, waardoor die in iedere bekerhouder past. Daarnaast zit je telefoon niet in je gezichtsveld, waardoor je nog minder snel afgleid raakt.

Nog een bijzondere eigenschap van deze Macally telefoonhouder auto is dat hij beschikt over aansluitpunten voor onder andere autoladers en een dubbele USB poort met elk 2.1A. Op die manier kun je tijdens het autorijden door middel van de sigarettenaansteker meerdere apparaten tegelijk opladen.

Verder is deze auto telefoon houder verkrijgbaar in twee maten en met twee soorten plaatsingen voor je telefoon, namelijk met klem of magneet. 

Macally MCUP Power Bekerhouder Telefoonhouder Auto Universeel

Wat is voor jou de beste telefoonhouder auto 2022?

Alleen wat is voor jou nu de beste telefoonhouder auto 2022? Die vraag kunnen wij helaas niet voor jou beantwoorden. Het is in ieder geval belangrijk goed na te denken over je eigen wensen. Als je bijvoorbeeld een telefoonhouder auto met de allerminste afleiding van de weg wilt hebben, dan is plaatsing op het raam door middel van een zuignap misschien de beste optie. Het kan echter ook heel goed zo zijn dat je de auto telefoon houder liever wat lager bevestigt, zodat je hem niet continu ziet tijdens het autorijden. Kortom, iedere soort telefoonhouder auto heeft weer eigen voor- en nadelen die overigens ook weer voor iedereen anders kunnen zijn.

Welke van deze vier beste telefoonhouders auto sluit het beste aan bij jouw wensen?   

Populaire Telefoonhouders Auto