Honor 9X Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Honor 9X hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Waarom zijn Honor 9X hoesjes belangrijk?

Als je graag een groot assortiment Honor 9X hoesjes wilt bekijken, dan kun je goed terecht bij hoesjesdirect.nl. Hier vind je namelijk een heleboel verschillende telefoonhoesjes die precies zullen passen op de Honor 9X. Heb je net geïnvesteerd in een nieuwe smartphone, en is de keuze gevallen op de Honor 9X? Dan wil je het toestel waarschijnlijk graag beschermen tegen vuil, krassen en andere beschadigingen. Een Honor 9X hoesje helpt daar goed bij. Zo’n hoesje werkt namelijk schokdempend en vangt dus de eerste schokken voor het toestel op. Op die manier raakt het toestel niet direct beschadigd bij de eerste de beste stoot of val. Daardoor blijft je toestel super lang mooi, en kan je er een hele tijd van genieten. 

Het is eerder de vraag wanneer je je Honor 9X een keer stoot of laat vallen dan de vraag of dat een keer gaat gebeuren. Juist daarom is een Honor 9X hoesje zo van belang, want voor je het weet belandt je toestel op de grond. Het hoeft namelijk niet eens je eigen schuld te zijn. Ook iemand anders kan per ongeluk tegen je aan stoten, waardoor je smartphone uit je handen glipt. Je moet er dan toch niet aan denken dat je geen Honor 9X beschermhoesje hebt?

Naast dat het simpelweg niet mooi is als je Honor 9X is beschadigd, brengen beschadigingen vaak ook reparaties en dus hoge kosten met zich mee. Hoge onvoorziene kosten kunnen vervelend uitkomen. We raden je daarom aan; voorkom dat je die kosten moet maken en kies voor een Honor 9X hoesje. Je Honor 9X beschermen was nog nooit zo makkelijk.

Neem alvast een kijkje in onze webshop, en zie welke Honor 9X hoesjes wij allemaal aanbieden bij hoesjesdirect.nl. 

De voordelen van een Honor 9X beschermhoesje

Beschermhoesjes zijn altijd een goede keuze, maar een Honor 9X beschermhoesje heeft echt flinke voordelen. Zo zorgt een Honor 9X hoesje ervoor dat je niet continu overdreven voorzichtig hoeft te zijn met je kostbare device. Het toestel is namelijk optimaal beschermd en dus hoef je niet de hele tijd op scherp te staan. Wanneer je gebruik maakt van een beschermhoesje kun je het toestel bijvoorbeeld gerust ergens neerleggen, zonder bang te hoeven zijn voor krassen en andere beschadigingen.

Daarnaast bieden sommige Honor 9X beschermhoesjes ook plek aan wat pasjes en briefgeld. Super handig als je zo je meest belangrijke dingen op een plek bij je kunt hebben. Vaak zijn dit de bookcases. Deze hoesjes worden ook wel wallet cases genoemd.

Tot slot bieden Honor 9X beschermhoesjes ook nog de mogelijkheid je device geheel te personaliseren naar jouw eigen smaak. Houd je bijvoorbeeld van fel gekleurde hoesjes of meer van pastel gekleurde hoesjes? Het kan allemaal. Ontdek daarom snel wat jij mooi vindt. Mocht je hierover toch nog wat advies willen, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Divers aanbod Honor 9X hoesjes

Zoals we hiervoor al kort hebben aangestipt, zijn er allerlei Honor 9X hoesjes te verkrijgen. Denk aan verschillende modellen en designs. Met name de verschillende modellen zijn belangrijk omdat elk model bepaalde kenmerken heeft. Aan de hand van die kenmerken kun je een Honor 9X hoesje juist wel of juist niet prettig vinden. Laten we beginnen met de meest gebruikte hoesjes. Dat zijn de hardcases en de softcases. Deze hoesjes worden ook wel back covers genoemd omdat ze bevestigd zitten om de achterkant en zijkanten van het toestel. Back covers dienen als het ware als een soort tweede huid voor je smartphone en zijn dus ook erg compact. Met een backcover om het toestel past je smartphone dus bijvoorbeeld heel gemakkelijk in je broekzak.

Een Honor 9X Softcase is een hoesje wat is geproduceerd van materialen als siliconen en TPU. Het siliconen materiaal is het zachtst, en is het makkelijkst op het toestel te plaatsen en er weer vanaf te halen. Een TPU hoesje is dan juist weer iets harder, maar is nog steeds flexibel en buigbaar. Het materiaal TPU valt qua buigbaarheid precies tussen siliconen en hard kunststof.

Een Honor 9X hardcase is juist gemaakt van hard kunststof, en is niet buigbaar. Dergelijke hoesjes bestaan vaak uit verschillende onderdelen die je gemakkelijk in elkaar kunt klikken, of om elkaar heen kunt plaatsen.

Zowel hardcases als softcases zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende designs te vinden in het assortiment. Ook wat betreft kleur is er veel keuze. Omdat iedereen een andere voorkeur heeft voor de kleur van een telefoonhoesjes, hebben we bijna alle kleuren van de regenboog opgenomen in het assortiment backcovers voor de Honor 9X.

Het nadeel van backcovers is echter dat de voorkant onbeschermd blijft. Hier kan een Honor 9X screenprotector natuurlijk wel een oplossing voor bieden.

Een screenprotector is een soort plaatje wat je op het display Honor 9X kunt plakken. Je kunt kiezen voor een variant van gehard glas of voor een variant van kunststof. Een screenprotector is altijd op maat gemaakt voor je toestel. Zo zijn de benodigde uitsparingen voor de speaker en de camera altijd in de screenprotector verwerkt.

Dan zijn er ook nog de Honor 9X bookcases en flipcases. Deze hoesjes zijn weer totaal anders dan de back covers. Naast dat ze bevestigd zitten om de achterkant en zijkanten van het toestel, slaat er ook een flap over de voorkant van het toestel. Zo is de Honor 9X rondom voorzien van bescherming. Daarbij bieden de bookcases vaak ook nog plek aan wat pasjes en briefgeld. Super handig, want dan kun je portemonnee thuis laten!

Lederen Honor 9X hoesjes

Ben je op zoek naar een stijlvol hoesje van een hoogwaardig en duurzaam materiaal? Dan kun je eens een kijkje nemen in het assortiment hoesjes van leer. Hier vind je telefoonhoesjes die zijn gemaakt van echt hoogwaardig leer. Het lederen materiaal biedt een perfecte bescherming voor het toestel, en gaat ook nog eens heel erg lang mee.

Naast de lederen hoesjes zijn er ook kunstlederen hoesjes in het assortiment te vinden. Deze zijn doorgaans iets goedkoper, omdat er bij deze hoesjes geen gebruik wordt gemaakt van het relatief duurdere materiaal leer. We bieden graag iedereen de mogelijkheid om te kiezen voor een telefoonhoesje met een lederen look, wat ons heeft gedreven om ook een aantal kunstlederen hoesjes aan het assortiment toe te voegen.

Door middel van de filters op de pagina kun je gemakkelijk aangeven welk materiaal je wilt bekijken. Zodra je op het gewenste materiaal klikt, krijg je alleen nog maar hoesjes te zien van dit specifieke materiaal.

Bekijk ook het assortiment Honor 9X Pro hoesjes, of bekijk het assortiment Honor 9X Lite hoesjes.