Honor 9X Pro hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Honor 9X Pro hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Vind de perfecte Honor 9X Pro hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment Honor 9X Pro hoesjes. Een beschermend hoesje voor je smartphone is ontzettend belangrijk. Als je het toestel niet beschermd, is de kans groot dat jouw Honor 9X Pro beschadigd raakt tijdens een valpartij. Eventuele schade is in sommige gevallen natuurlijk te repareren. Echter kunnen de kosten voor reparatie behoorlijk hoog oplopen. In andere gevallen is schade aan de smartphone zo extreem dat reparatie niet meer mogelijk is. In dat geval zul je weer op zoek moeten gaan naar een nieuw toestel. Kortom, als je je toestel niet goed beschermt, dan is de kans groot dat je met hoge kosten komt te zitten. Dit wil je toch graag voorkomen?

Bij hoesjesdirect.nl vind je veel verschillende leuke Honor 9X Pro hoesjes die allemaal een optimale bescherming bieden! Neem een kijkje in ons assortiment Honor 9X Pro hoesjes. Er zit vast en zeker een geschikt hoesje voor jou tussen die helemaal bij je past.

Wat kan er gebeuren zonder Honor 9X Pro hoesje?

Zonder een hoesje om de Honor 9X Pro loop je het risico dat je toestel ernstig beschadigd raakt. Je hoeft je toestel maar net een keer per ongeluk te laten vallen of ergens tegenaan te stoten, en het kwaad is al geschiedt. Een krasje of een deuk in het materiaal van het toestel is natuurlijk vervelend, maar het zou helemaal onhandig zijn als de schade zo erg is dat je de smartphone niet meer kunt gebruiken. Dagelijkse dingen als het appen met je dierbaren, navigeren van A naar B, en het maken van foto's en video's is dan even niet mogelijk totdat je toestel is gerepareerd of vervangen. Deze vervelende situatie kun je goed voorkomen door je toestel goed te beschermen met een Honor 9X Pro hoesje. Met een hoesje blijft het toestel netjes en heel, en kun je gebruiken blijven maken van je smartphone.

Voorkom een dure scherm reparatie

Om reparatiekosten te voorkomen is het handig om je Honor 9X Pro te beschermen met een Honor 9X Pro hoesje en een screenprotector. Een Honor 9X Pro screenprotector is een dun plaatje wat je op het beeldscherm  van de Honor 9X Pro plakt. Een screenprotector is gecreëerd zodat hij de eerste klap bij een val opvangt. Zo blijft het echte beeldscherm onbeschadigd.

Er zijn verschillende soorten screenprotectors verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld screenprotectors die zijn gemaakt van gehard glas of van kunststof. In de meeste gevallen raden we je aan om voor een glazen screenprotector te kiezen. Met een glazen screenprotector heb je een hele goede bescherming te pakken. Je hoeft niet in te leveren op de touch-ervaring, omdat het glas hetzelfde aanvoelt als het daadwerkelijke beeldscherm van je toestel. De gevoeligheid van het touchscreen blijft ook optimaal bij een screenprotector van gehard glas.

Wil je liever een goedkopere variant screenprotector? In dat geval kun je kiezen voor een kunststof screenprotector. Deze variant screenprotector is over het algemeen iets goedkoper dan de glazen variant. Echter lever je wel iets in op de gevoeligheid van het touchscreen wanneer je kiest voor een kunststof screenprotector. Daarnaast is er bij een kunststof screenprotector ook meer kans dat het product los komt van de smartphone.

Er zijn ook vloeibare screenprotectors verkrijgbaar die je niet op het beeldscherm hoeft te plakken. Bij deze variant screenprotector is het namelijk de bedoeling dat je een vloeistof uitsmeert over het gehele toestel. Je brengt als het ware een coating aan op het toestel waarmee je voorkomt dat er krasjes op het toestel kunnen komen. Daarnaast werkt de coating ook anti-bacteriëel, zodat het toestel goed schoon blijft.

De leukste Honor 9X Pro bookcases

Het model bookcase is razend populair. Je hebt er vast al eens eentje gezien bij een vriend of vriendin! Een Honor 9X Pro bookcase lijkt een beetje op een klein boekje en heeft daarom ook de naam "bookcase" gekregen. Een bookcase biedt niet alleen een optimale bescherming aan de Honor 9X Pro, maar biedt ook nog andere functies. Zo kun je bijvoorbeeld bij veel exemplaren verschillende pasjes en wat briefgeld in de bookcase kwijt. Als het hoesje dicht zit, wordt de Honor 9X Pro van alle kanten beschermd. Als je het hoesje openklapt, heb je aan de linkerkant de vakjes voor je pasjes en het briefgeld. Aan de rechterkant van de binnenkant van de bookcase zit de binnencase bevestigd. Hier kun je de Honor 9X Pro in bevestigden, zodat hij goed in het hoesje blijft zitten. De binnencase is voorzien van de benodigde uitsparingen, zodat alle knoppen op het toestel bereikbaar blijven. Bookcases zijn in veel gevallen ook om te vouwen tot klein standaardje voor het toestel.

Honor 9X Pro backcovers

Ben je op zoek naar een hoesje wat je gemakkelijk in je broekzak kunt stoppen? Een backcover is dan waarschijnlijk een model telefoonhoesje wat we je aan kunnen raden. Een backcover valt over de achterkant en de zijkanten van de Honor 9X Pro, en valt niet over het beeldscherm heen. Met een backcover om je toestel kun je dus direct zien of je meldingen binnen krijgt. Als we spreken over backcovers, dan zijn er twee onderscheidende groepen hoesjes te benoemen; softcases en hardcases.

Een Honor 9X Pro hardcase is gemaakt van een hard en onbuigbaar materiaal zoals bijvoorbeeld hard kunststof. Hardcases zorgen voor een optimale bescherming van het toestel, en voorkomen dat de smartphone beschadigd raakt tijdens een valpartij. Een hardcase bestaat meestal uit verschillende onderdelen die je in elkaar moet schuiven.

Een Honor 9X Pro softcase is een hoesje van een zachter en buigbaar materiaal. Voor de productie van softcases wordt meestal gebruik gemaakt van materialen zoals siliconen of TPU. Daardoor is het hoesje flexibel en kun je deze gemakkelijk op de Honor 9X Pro plaatsen, en er weer vanaf halen.

Beide soorten Honor 9X Pro cases bieden een perfecte bescherming voor het toestel. Je hoeft je keuze dus enkel te baseren op jouw persoonlijke voorkeur.

Bekijk ook het assortiment Honor 9X Lite hoesjes of bekijk het assortiment Honor 9X hoesjes.