HTC Desire 20 Pro hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Desire 20 Pro hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Een HTC Desire 20 Pro hoesje voor optimale bescherming

Heb je de HTC Desire 20 Pro aangeschaft, en wil je ervoor zorgen dat je nieuwe toestel zo lang mogelijk mee gaat? Dan is het belangrijk om je toestel goed te beschermen. We gebruiken onze smartphone overal voor, dus de kans dat je HTC Desire 20 Pro beschadigd raakt is erg groot.

Je kunt vervelende schade aan je toestel voorkomen met een HTC Desire 20 Pro case. Als je dan een keer je toestel laat vallen, dan zal de HTC Desire 20 Pro cover de eerste klap opvangen, en blijft het toestel heel. 

Bij hoesjesdirect.nl vind je een heel groot assortiment met allerlei HTC Desire 20 Pro hoesjes. Je kunt kiezen uit verschillende modellen hoesjes in allerlei kleuren. Er zal dus zeker een HTC Desire 20 Pro hoesje tussen zitten die goed bij jouw persoonlijke smaak past.

Bekijk het grote assortiment HTC Desire 20 Pro cases op onze website, en vind het perfecte exemplaar. 

Specificaties van de HTC Desire 20 Pro

Op 23 augustus 2020 is de HTC Desire 20 Pro gepresenteerd voor de Europese markt. Eerder werd het toestel al in Taiwan uitgebracht, maar nu is het toestel ook voor Europeanen verkrijgbaar. 

De HTC Desire 20 Pro heeft een 6.5 inch beeldscherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels. Hiermee komt de pixeldichtheid uit op 396 ppi. In het beeldscherm is een notch verwerkt met daarin de selfie camera. Deze camera is een 25 megapixel exemplaar. 

Op de achterkant van de HTC Desire 20 Pro vinden we nog 4 camera’s. Er is een 48 megapixel hoofdcamera aanwezig, en deze wordt bijgestaan door een groothoeklens. Hiermee kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een groepsfoto maken zonder dat je ver naar achteren hoeft te lopen om iedereen erop te krijgen.

Ook is er een close-up lens in het toestel verwerkt, waarmee je juist de kleinste dingen goed scherp op de foto kunt zetten. Tenslotte is er ook nog een diepte sensor in de HTC Desire 20 Pro verwerkt, zodat je mooie portretfoto’s kunt schieten waarbij de achtergrond wordt vervaagd. 

De HTC Desire 20 Pro draait op de Snapdragon 665 processor, en heeft een werkgeheugen van 6GB. Met deze chip kun je gemakkelijk verschillende apps tegelijkertijd laten draaien. Zware grafische games kun je met deze chip echter niet op de hoogste kwaliteit spelen. 

Met een HTC Desire 20 Pro heb je een opslagruimte van 128GB. Deze opslagruimte is verder uit te breiden met een los geheugenkaartje, mocht het nodig zijn. 

Aan de achterkant van de HTC Desire 20 Pro is een vingerafdruk-scanner te vinden. Hiermee kun je het toestel ontgrendelen door middel van je vingerafdruk. 

De HTC Desire 20 Pro is uitgerust met een accu van 5000 mAh, en is met een snellader op te laden. 

Uit de doos draait de HTC Desire 20 Pro op Android 10, waar de HTC-schil overheen is gelegd.

Welk HTC Desire 20 Pro hoesje krijgt voor jou de voorkeur? 

Binnen het assortiment HTC Desire 20 Pro cases zijn een heleboel verschillende soorten cases te vinden. Weet jij al precies waar je naar op zoek bent? Of vind je het nog lastig om een HTC Desire 20 Pro case uit te kiezen.

Het assortiment is zo breed opgesteld, dan we ons voor kunnen stellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom lichten we graag toe voor welke modellen HTC Desire 20 Pro covers je kunt kiezen, en wat de voor- en nadelen van de verschillende HTC Desire 20 Pro hoesjes zijn. 

HTC Desire 20 Pro bookcases, multifunctionele hoesjes

Als je op zoek bent naar een HTC Desire 20 Pro hoesje waar je ook je belangrijke pasjes in kwijt kunt, dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen in het assortiment HTC Desire 20 Pro bookcases. Dit model hoesje, wat een beetje lijkt op een klein boekje, is ontzettend handig in gebruik. Het hoesje klapt om de HTC Desire 20 Pro heen, en beschermd vanaf alle kanten.

Aan de binnenkant van de book case zijn wat vakjes in het materiaal verwerkt, zodat je wat pasjes op kunt bergen. De HTC Desire 20 Pro wordt in de bookcase bevestigd door middel van de op maat gemaakte binnencase. De binnencase is precies op maat gemaakt voor de HTC Desire 20 Pro, en bevat alle benodigde uitsparingen zodat de knoppen op het toestel toegankelijk blijven. Deze binnencase is aan de binnenkant van de bookcase bevestigd. 

Bookcases zijn in vele kleuren en met diverse designs verkrijgbaar. Welk exemplaar vind jij het mooist? 

HTC Desire 20 Pro softcases, de buigbare backcovers

Als je de voorkeur geeft aan een HTC Desire 20 Pro cover die iets minder uitgebreid is, dan is een backcover waarschijnlijk wel iets voor jou. Backcover vallen enkel over de achterkant en de zijkanten van je HTC Desire 20 Pro. Het beeldscherm van je toestel wordt bij dit model HTC Desire 20 Pro case vrij gehouden. 

Als je een backcover van een flexibel en buigbaar materiaal wilt hebben, dan kun je eens een kijkje nemen in de categorie HTC Desire 20 Pro softcases en siliconen. Hier vind je backcover van siliconen en van TPU. Dergelijke buigbare hoesjes zijn door de flexibiliteit gemakkelijk op het toestel te plaatsen en ook gemakkelijk weer te verwijderen. 

Softcases zijn in vele verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar. 

Kies jij voor een stevige HTC Desire 20 Pro hardcase? 

Heb je toch liever een backcover van een wat harder materiaal? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar HTC Desire 20 Pro hardcases. Dit model backcover is gemaakt van hard kunststof, en biedt een optimale bescherming voor je toestel. 

Omdat hardcases dus van hard kunststof zijn, en niet buigbaar zijn, bestaan ze vaak uit verschillende onderdelen. Deze losse onderdelen zijn dan om het toestel heen vast te klikken, zodat je HTC Desire 20 Pro goed beschermd blijft. Alle hardcases die je in deze categorie zult vinden zijn allemaal heel precies ontworpen op basis van de afmetingen van de HTC Desire 20 Pro. Een HTC Desire 20 Pro hardcase zal dus precies goed op je smartphone passen.

De klantenservice van hoesjesdirect.nl

Vind je het lastig om een HTC Desire 20 Pro case uit te zoeken, en zou je graag nog wat meer informatie willen krijgen over het assortiment? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het selecteren van een goed HTC Desire 20 Pro hoesje. Je kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers, zodat we je verder kunnen helpen. 

Heb je al een bestelling geplaatst, maar ben je bang dat er iets fout is gegaan in het bestelproces? Ook dan raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. We kijken graag even met je mee naar je bestelling, en lossen eventuele problemen altijd zo snel mogelijk weer voor je op. 

De klantenservice medewerkers zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Als je liever een e-mail stuurt, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We doen ons best om alle e-mail zo snel mogelijk in behandeling te nemen, zodat je snel een antwoord op je bericht kunt verwachten. 

Bekijk het assortiment HTC U12 Life hoesjes, of bekijk het assortiment HTC U12 Plus hoesjes.