Huawei Mate 20 Lite bookcases & flipcases

Leuke Huawei Mate 20 Lite bookcases en flipcases

In het assortiment van hoesjesdirect.nl vind je ontzettend veel leuke Huawei Mate 20 Lite bookcases en flipcases. Deze modellen hoesjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en met diverse designs. Van simpele exemplaren met effen kleuren tot varianten met een leuk vlinder design, we hebben het allemaal. Werp daarom snel een blik op ons assortiment en kies een leuk exemplaar uit. Er is voor ieder wat wils.

Met een bookcase of flipcase bied je jouw Huawei Mate 20 Lite een goede bescherming. Om gemakkelijk een exemplaar te selecteren wat goed bij je past, raden we je aan om gebruik te maken van de filters op deze pagina. Zo kun je onder andere filteren op kleur, merk, materiaal en prijs, zodat je met het grootste gemak de perfecte flipcase of bookcase voor jouw Huawei Mate 20 Lite kunt vinden.

Extra functionaliteit

Met een Huawei Mate 20 Lite bookcase of flipcase heb je een telefoonhoesje te pakken die naast het beschermen van je smartphone nog meer functies bevat. Zo zijn bookcases en flipcases in de meeste gevallen namelijk voorzien van een paar vakjes waar je pasjes in op kunt bergen. Deze vakjes zijn bijvoorbeeld ook geschikt om wat briefgeld in op te bergen. Op deze manier combineer je je portemonnee en je telefoonhoesje in één product en kun je je losse portemonnee voortaan thuis laten. Dat reist een stuk lichter, en is ook nog eens een stuk gebruiksvriendelijker!

In veel gevallen is er ook een standaardfunctie in een Huawei Mate 20 Lite bookcase of flipcase verwerkt. Dit wil zeggen dat je het hoesje kunt omtoveren tot een handig standaardje voor je smartphone. Met je toestel in de standaard kun je bijvoorbeeld op je gemak een filmpje kijken of een uitgebreid artikel lezen, terwijl je je handen vrij houdt. Hiermee voorkom je dat je vermoeide armen en handen krijgt van het langdurig vasthouden van je toestel.

Het verschil tussen bookcases en flipcases

Omdat bookcases en flipcases onder dezelfde subcategorie worden geplaatst, vragen veel mensen zich af wat nu het verschil is tussen de twee verschillende modellen. Het meest opvallende verschil is de manier waarop het hoesje open wordt geklapt.

Een Huawei Mate 20 Lite bookcase klapt namelijk zijwaarts open en doet daarom denken aan een klein boekje. Vanwege de visuele gelijkenis heeft dit model telefoonhoesje de naam “bookcase” gekregen.

Een Huawei Mate 20 Lite flipcase klapt juist naar boven of naar beneden open. Dit model heeft zijn naam gekregen vanwege de gelijkenissen met een ouderwetse flip phone, omdat deze ook omhoog open klapt. Los van dit verschil komen de twee modellen hoesjes zeer sterk met elkaar overeen. De keuze voor een van de twee verschillende modellen hoef je dus enkel te baseren op je persoonlijke voorkeur.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 27

Pagina
per pagina
 1. -45%
  Mobigear Ranch Bookcase voor de Huawei Mate 20 Lite - Bruin
  Normale prijs 19,95 incl btw Speciale prijs 10,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 2. -35%
  Mobigear Silk Bookcase voor de Huawei Mate 20 Lite - Paars
  Normale prijs 16,95 incl btw Speciale prijs 10,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 3. -41%
  Mobigear Classic Bookcase voor de Huawei Mate 20 Lite - Bruin
  Normale prijs 16,95 incl btw Speciale prijs 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 4. -41%
  Mobigear Basic Bookcase voor de Huawei Mate 20 Lite - Wit
  Normale prijs 16,95 incl btw Speciale prijs 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 5. -41%
  Mobigear Classic Bookcase voor de Huawei Mate 20 Lite - Goud
  Normale prijs 16,95 incl btw Speciale prijs 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 27

Pagina
per pagina