Motorola Moto G5 Plus Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Motorola Moto G5 Plus hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

De leukste Moto G5 Plus hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je Motorola Moto G5 Plus, dan is het ontzettend belangrijk deze goed te beschermen met een Motorola Moto G5 Plus cover. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een Motorola Moto G5 Plus hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende Motorola Moto G5 smartphonehoesjes die jouw smartphone goed kunnen beschermen. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar ons aanbod Motorola Moto G5 Plus hoesjes? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Bekijk eventueel ook ons assortiment Motorola Moto G5S hoesjes of overige merken.

Een smartphone hoesje biedt optimale bescherming

Een onbeschermde smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld krassen, barsten, breuken en deuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar brengt meestal hoge reparatiekosten met zich mee. In ergere gevallen is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen.

Met onze Motorola Moto G5 Plus cases kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat het toestel zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend hoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten en andere narigheid.

Bestel direct een Motorola Moto G5 Plus hoesje en ervaar zelf de vele voordelen!

Geef je smartphone een make-over

Motorola Moto G5 Plus hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je toestel mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje ook de kans je smartphone een nieuwe look te geven. Er zijn namelijk tal van verschillende mooie Motorola Moto G5 Plus telefoonhoesjes te vinden, waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak en wens kunt personaliseren. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleuren en designs. Ook op het gebied van materiaal zijn er verschillende opties voor handen. Kortom, de keuze is reuze!

Alle Motorola Moto G5 Plus telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor je smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor jouw Motorola Moto kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een Motorola Moto hoesje kijken naar wat je mooi vindt. Jij bent immers degene die het telefoonhoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Allerlei soorten Motorola Moto G5 Plus hoesjes

Als je door ons assortiment hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Motorola Moto G5 Plus hoesje het beste bij jou zal passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar jouw perfecte Motorola telefoonhoesje!

Motorola Moto G5 Plus book case of flip case

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met een flap die over het beeldscherm van je toestel slaat? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de Moto G5 Plus. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een zogenaamde voorflap. Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de manier van openklappen van de voorflap. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open, zoals ook bij een boek het geval is en bij een flipcase klapt de flap naar boven of beneden open.

Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen. Ze worden daarom ook wel wallet cases genoemd. Super handig!

Backcovers van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal Moto G5 Plus hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm juist wordt vrijgehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel bevestigd zitten. Deze telefoonhoesjes worden backcovers genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorieën, namelijk softcases en hardcases. Daarbij zit het verschil dus enkel in het materiaal.

Zo zijn er bijvoorbeeld backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze G5 Plus hoesjes van siliconen of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor een softcase gaan. 

Moto G5 Plus hardcases zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Vanwege het stevige materiaal zitten hardcases erg stevig om het toestel bevestigd.

Het moge duidelijk zijn dat je hier voor een Motorola Moto G5 Plus hoesje aan het juiste adres bent. Je vindt hier het grootste aanbod Motorola producten zoals smartphonehoesjes. Dit geldt overigens ook voor tal van andere producten en voor overige merken. Wacht dus niet langer en plaats vandaag nog je bestelling. Deze zal nog de zelfde dag uit ons magazijn verzonden worden.