Motorola One Fusion Plus hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod One Fusion Plus hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Beschermen doe je met een Motorola One Fusion Plus hoesje

Het is ontzettend belangrijk om je smartphone goed te beschermen. Doorgaans is een smartphone één van onze duurdere bezittingen, en daar willen we natuurlijk graag zuinig op zijn. Het zou vervelend zijn als jouw Motorola One Fusion Plus beschadigd raakt door een valpartij, en je het toestel moet laten repareren.

Naast de hoge reparatie-kosten is het natuurlijk ook niet fijn dat je een tijdje gedwongen offline moet zijn tot je toestel weer gerepareerd is. Het is niet alleen erg onhandig om een tijdje zonder smartphone te zitten, maar het is ook nog eens onnodig. Een dergelijk scenario is namelijk goed te voorkomen. 

Voor het bescherm van je toestel kun je eens kijken naar Motorola One Fusion Plus hoesjes. Stop een hoesje om je Motorola One Fusion Plus, en voorkom dat je toestel beschadigd raakt.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment Motorola One Fusion Plus cases. Er zijn verschillende modellen beschikbaar in allerlei kleuren en met verschillende designs.

Er zal dus zeker een Motorola One Fusion Plus case bij zitten die goed bij je past. Neem gerust een kijkje in het diverse assortiment. 

Specificaties van de Motorola One Fusion Plus

In juni 2020 is de Motorola One Fusion Plus verschenen. Deze smartphone wordt gezien als de opvolger van de Motorola One Vision.

Het toeste valt op vanwege de grote accu-capaciteit. De Motorola One Fusion Plus is namelijk voorzien van een batterij van 5000 mAh. Hiermee kun je ongeveer 2 volle dagen gebruik maken van het toestel zonder te laden.

Wanneer je wel weer moet laden, dan kan dit via de 15W USB-C oplader die bij het toestel wordt geleverd. Het duurt met deze lader zo’n 90 minuten tot het toestel weer vol is. 

Een ander opvallend aspect van de Motorola One Fusion Plus is de selfie-camera. Bij deze smartphone zit de selfie-camera namelijk verwerkt in een uitschuifbaar klepje. Wanneer je de camera aanzet, zal de lens uit de bovenkant van je toestel schuiven. Doordat de selfie-camera in een uitschuifbaar onderdeel van het toestel is verwerkt, hoeft er geen ruimte van het beeldscherm op te worden geofferd voor de lens. 

De Motorola One Fusion Plus draait op de Snapdragon 730-chip, en heeft een werkgeheugen van 6GB. De opslagruimte betreft standaard 128GB, maar is nog verder uit te breiden met een los geheugenkaartje. 

Het beeldscherm van de Motorola One Fusion Plus is 6.5 inch, en heeft een scherpe full-hd resolutie. 

Op de achterkant van de Motorola One Fusion Plus zijn maar liefst 4 camera’s te vinden. De primaire camera heeft een resolutie van wel 64 megapixel. Daarnaast is er een 8 megapixel groothoekcamera, een 5 megapixel macrocamera en een 2 megapixel dieptesensor aanwezig op het toestel. 

Uit de verpakking draait de Motorola One Fusion Plus op de Android 11 software.

Welke Motorola One Fusion Plus cover kies jij? 

Weet jij al wat voor soort Motorola One Fusion Plus cover je wilt aanschaffen voor je toestel? Of heb je nog geen idee? We kunnen ons voorstellen dat het best lastig is om een hoesje uit te zoeken als het assortiment zo groot is. Je zou bijna door de bomen het bos niet meer zien. 

Daarom vertellen we je graag wat meer over de verschillende soorten modellen Motorola One Fusion Plus covers. Je kunt dan met de juiste informatie beginnen aan de zoektocht naar de perfecte Motorola One Fusion Plus case voor jou!

Past een Motorola One Fusion Plus bookcase bij jou? 

Een book case is een hoesje wat lijkt op een klein boekje wat om je toestel vouwt. Dit model is ontzettend populair, omdat het een multifunctioneel hoesje is. Naast je telefoon kun je bijvoorbeeld ook je pasjes en briefgeld kwijt in het hoesje. Sommige bookcases zijn zelfs om te vouwen tot een soort standaard voor je Motorola One Fusion Plus. 

Een Motorola One Fusion Plus bookcase heeft een voorflap die over het beeldscherm valt. In gesloten positie biedt een bookcase dus een optimale bescherming voor je toestel. Is een bookcase het Motorola One Fusion Plus hoesje voor jou? Of ben je eerder op zoek naar een simpelere Motorola One Fusion Plus case? 

Een backcovers voor je Motorola One Fusion Plus

Een backcover is een telefoonhoesje wat enkel een beschermende laag om de achterkant en de zijkanten van het toestel vormt. Het display van de Motorola One Fusion Plus wordt bij dit model hoesje vrij gehouden. 

De backcovers worden in twee categorieën opgedeeld; softcases en hardcases.

Ben je op zoek naar een backcover van een zacht en buigbaar materiaal, dan kun je het best kiezen voor een Motorola One Fusion Plus softcase. Geef je juist de voorkeur aan een backcover van een harder en onbuigbaar materiaal, dan raden we je aan om te kiezen voor een Motorola One Fusion Plus hardcase

Backcovers zijn in vele varianten verkrijgbaar. Binnen het assortiment vind je verschillende kleuren, diverse designs en een heleboel soorten materialen. Kies voor een variant die goed bij je past, en aansluit bij jouw persoonlijke stijl. 

De beste service voor jou!

Bij hoesjesdirect.nl vinden we een goede en snelle service ontzettend belangrijk. Heb je een vraag over onze producten, of heb je advies nodig bij het uitzoeken van een hoesje voor je Motorola One Fusion Plus?

Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze gespecialiseerde medewerkers vertellen je graag meer over de verschillende hoesjes, en kijken graag met je mee naar wel hoesje het beste bij jou zou passen. 

Heb je al een bestelling geplaatst, maar lijkt het alsof er iets mis loopt? Ook dan kun je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice. Eventuele problemen zoeken we graag voor je uit, en lossen we altijd zo snel mogelijk weer op. 

De klantenservice is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een e-mail te sturen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk op je e-mail te reageren. 

Bekijk ook het assortiment Motorola One Fusion hoesjes, of bekijk het assortiment Motorola One Hyper hoesjes.