MacBook Cases

Bekijk ook: MacBook accessoires

Kies hieronder jouw model MacBook

Weet je niet welk model MacBook jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model MacBook kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model MacBook ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle cases voor jouw model MacBook te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

Ben je op zoek naar een case voor je MacBook? In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment MacBook Cases. Een MacBook case is de perfecte accessoire om jouw laptop een nieuwe look te geven en tegelijkertijd optimaal te beschermen tegen schade. Bij ons kun je kiezen uit diverse kleuren zoals een rode MacBook case of heb je liever een neutrale kleur zoals een zwarte MacBook case? Daarnaast hebben wij ook de populaire marble MacBook cases in diverse kleuren als wit, zwart, goud en meer.

Bescherm je MacBook met een MacBook case

Bij het uitzoeken van een nieuwe laptop kiezen steeds meer mensen voor een laptop van Apple, een MacBook. Deze mooie laptop is zeer gebruiksvriendelijk, en heeft altijd een strak design. De MacBooks zijn te herkennen aan het appeltje op de bovenkant van de laptop.

Over het algemeen zijn MacBooks toch wel redelijk aan de prijs. Het zou daarom ontzettend zonde zijn als jouw nieuwe MacBook beschadigd raakt. Om dit te voorkomen kun je een beschermende MacBook case om de laptop doen.

Hiermee voorkom je dat het toestel beschadigd raakt. Daarnaast kun je met een MacBook case ook nog eens een persoonlijk uiterlijk geven aan jouw laptop. Dan ziet iedereen in één oogopslag dat het jouw MacBook is.

Kies bijvoorbeeld voor een MacBook case in jouw favoriete kleur, of kies een MacBook case in een kleur die goed bij je interieur past. Naast de verschillende MacBook cases in egale kleuren, zijn er ook een heleboel MacBook case met prints beschikbaar.

Geef je MacBook een fleurig uiterlijk met een vrolijke print. Je vindt de mooiste MacBook cases bij hoesjesdirect.nl. Klik hierboven jouw versie van de MacBook aan, en bekijk het beschikbare assortiment

Hoe werkt een MacBook case?

Een MacBook case is een soort hoes van hard kunststof. De MacBook case is precies op maat gemaakt voor jouw versie van de MacBook. Door middel van een slim design zijn er kleine bevestigingspunten in de MacBook case verwerkt. Hierdoor blijft de MacBook case goed op de MacBook zitten.

Wanneer je de MacBook wilt gebruiken, kun je de case dus gerust om het toestel laten zitten. De laptop blijft gemakkelijk open en dicht te klappen, en alle functies en ingangen blijven met een MacBook case behouden. Daarbij zul je geen last ervaren van de hoes die om de MacBook zit. Je kunt nog steeds optimaal gebruik maken van de laptop met de MacBook case er omheen.

Hoe bevestig ik een MacBook case?

Het bevestigen van een MacBook case is eigenlijk heel gemakkelijk. Allereerst is het belangrijk om je MacBook goed schoon te maken. Je wilt namelijk voorkomen dat er nog vuil onder de hoes zit. Zodra je de gehele buitenkant van de MacBook goed hebt gereinigd, kun je overgaan tot het plaatsen van de case.

Je begint eerst met de bovenkant van de case. Je haakt allereerst de ene kant van de case achter de rand van de onderkant van het beeldscherm, de kant waar het beeldscherm aan de rest van de computer vast zit. Vervolgens laat je de case zakken tegen de bovenkant van het beeldscherm, en druk je deze vast. Je hoort een klikje als de case vastklikt.

Vervolgens leg je de MacBook andersom op tafel, zodat de kant waar nog geen case op zit naar boven ligt. Nu herhaal je weer hetzelfde.

Haak de onderkant van de case eerst aan de koppel-kant (waar het beeldscherm aan de rest van de computer vast zit), en vervolgens laat je dit onderdeel van de case weer naar de laptop zakken. Ook bij dit onderdeel van de case kun je het materiaal gemakkelijk vast klikken. Je hoort weer een klikje als de case vast zit.

Vervolgens klap je de MacBook open, en controleer je of alle haakjes goed vast zijn geklikt, en of de case goed aansluit.

Mocht je er nog niet helemaal uitkomen, dan kun je onze handige instructie-video bekijken voor een visuele uitleg van het bevestigen van de MacBook case.

Zit jouw lievelingskleur in het assortiment MacBook cases?

Binnen het assortiment MacBook cases zijn een heleboel verschillende kleuren te vinden. De kans dat jouw lievelingskleur er tussen zit is daarom erg groot. Ga jij voor een MacBook case in je lievelingskleur, of kies je voor een kleur op basis van andere factoren? Misschien wil je juist een MacBook case die goed past bij jouw interieur, of eentje die goed bij je bedrijfskleuren past.

Naast het assortiment MacBook cases in egale kleuren zijn er ook een groot aantal MacBook cases met prints verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle marmeren look, of kies voor een andere mooie afbeelding. Je vindt een heleboel verschillende soorten vrolijke prints bij hoesjesdirect.nl. Met een MacBook case in jouw persoonlijke stijl kun je je MacBook een passend uiterlijk geven, en is jouw laptop goed te onderscheiden wanneer je bijvoorbeeld met andere mensen werkt die ook MacBooks gebruiken.

Ga je voor een glanzende of een matte MacBook case?

Bij het selecteren van een MacBook case kun je niet alleen op kleur en print selecteren, maar kun je ook je voorkeur uiten voor de afwerking van het materiaal. Kies bijvoorbeeld voor een glanzende MacBook case. Of kies voor een MacBook case met een matte afwerking. Het is maar net wat jij mooi vindt.

Kan de MacBook nog steeds goed ventileren met een MacBook case erop?

Je wilt natuurlijk niet dat je MacBook oververhit raakt. Door het omhullen van de MacBook met een case zou je kunnen denken dat de MacBook zijn warmte minder goed kwijt kan. Hier hebben de ontwerpers van de MacBook cases echter ook over nagedacht.

In het onderste onderdeel van de MacBook case zitten namelijk altijd uitsparingen verwerkt, zodat de laptop nog steeds zijn warmte goed kwijt kan. Met een MacBook case hoef je je dus geen zorgen te maken over een oververhitte laptop.

De service van hoesjesdirect.nl

Heb jij een mooie MacBook case uitgezocht, en ben je er klaar voor om je bestelling te plaatsen? Als je dit vóór 21:00 doet op een werkdag, dan wordt de MacBook case dezelfde dag nog verzonden. Het is dan wel belangrijk om even te controleren of het bestelde product staat aangegeven met de status “direct leverbaar”.

Mocht dit niet zo zijn, dan staat er een alternatieve levertermijn genoteerd waar je vanuit kunt gaan. Doorgaans worden MacBook case razendsnel geleverd in een brievenbuspakketje, waardoor je nooit lang op je nieuwe MacBook case hoeft te wachten.

Heb je een MacBook case besteld, maar blijkt het toch niet het goede formaat? In dat geval kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag bij het vinden van een geschikt exemplaar in het juiste formaat.

Ook als er iets anders fout is gegaan in je bestellen kun je altijd terecht bij onze klantenservice. We kijken graag even met je mee naar jouw bestellen, en lossen eventuele problemen zo snel mogelijk voor je op.

Ook als je voorafgaand aan het bestellen advies nodig hebt over onze producten, dan helpen we je graag. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00. Daarnaast is het altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar service@hoesjesdirect.nl. We doen ons best om je zo snel mogelijk te voorzien van een antwoord op je vraag.