MacBook Hoezen

Kies hieronder jouw model MacBook

Weet je niet welk model MacBook jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model MacBook kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model MacBook ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen en accessoires voor jouw model MacBook te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

find-macbook-modelnumber

De mooiste MacBook hoezen voor jou!

Heb je recent een MacBook van Apple gekocht, of had je er al een? Bescherm je MacBook dan goed met een handige MacBook hoes. MacBook hoezen zijn compact, biedt volledige bescherming en is makkelijk mee te nemen. Bij hoesjesdirect.nl heb je keuze uit een uitgebreid assortiment MacBook hoezen. Je kunt kiezen uit prachtige kleuren, printjes, modellen en designs. Er zijn verschillende hoezen verkrijgbaar, zo kun je kiezen voor een MacBook sleeve of een MacBook cover. Welk model je ook kiest, jouw MacBook is altijd beter beschermd met een hoesje. Eerst zijn verschillende MacBooks verkrijgbaar met allemaal hun eigen maat, kies daarom eerst jouw type MacBook om vervolgens een bijpassend MacBook hoesje te vinden.

Bekijk ook: MacBook Screenprotectors

Bescherm je MacBook met een MacBook hoes

Heb jij de zoektocht naar een nieuwe laptop afgesloten met het aanschaffen van een MacBook van Apple? Dan heb je een mooie laptop te pakken. Het strakke design en het kenmerkende appeltje op de bovenkant garanderen een mooie krachtige laptop die erg gebruiksvriendelijk is.

MacBooks zijn doorgaans behoorlijk prijzig in aanschaf. Je krijgt er natuurlijk een mooie laptop voor terug, maar toch is het niet fijn als je zo’n duur apparaat onbeschermd gebruikt. Om je Apple MacBook een goede bescherming te bieden, kun je deze voorzien van een mooie MacBook beschermhoes. Zo voorkom je dat je dure computer beschadigd raakt.

Voorkom vervelende hoge reparatiekosten

Eventuele schade aan de Apple MacBook zou erg vervelend zijn, omdat reparatiekosten erg hoog op kunnen lopen. In sommige gevallen is reparatie zelfs niet eens meer een optie, en is het enkel nog mogelijk om je beschadigde MacBook te vervangen door een nieuw exemplaar. Deze extra kosten wil je natuurlijk graag voorkomen.

De keuze is reuze bij hoesjesdirect.nl

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment mooie MacBook hoesjes. Je vindt exemplaren in allerlei kleuren, en met mooie prints. Met een MacBook hoes geef je je Apple laptop dus niet alleen een goede bescherming, maar ook nog eens een mooie nieuw uiterlijk. Ga voor een MacBook hoes in een kleur die goed bij je past, of kies een vrolijke print uit. Je vindt het grootste aanbod MacBook hoezen bij hoesjesdirect.nl.

Hoe werkt een MacBook hoes?

Een MacBook hoes is een beschermende hoes die is gemaakt van hard kunststof. Je legt met een MacBook beschermhoes als het ware een soort beschermende laag om je laptop. Mocht je computer dan een keer ergens tegenaan stoten, dan blijft je dure MacBook netjes. De MacBook hoes vangt dan de klap op. De MacBook hoes blijft door middel van clipjes die in de hoes zijn verwerkt goed op de MacBook zitten.

Volledig behoud van gebruiksvriendelijkheid

Tijdens gebruik van de laptop kun je de MacBook beschermhoes gewoon laten zitten. Het is met een MacBook hoes namelijk nog steeds mogelijk om de laptop open en dicht te klappen. Ook wanneer je bijvoorbeeld typt of de muis beheert, zal het MacBook hoesje niet in de weg zitten. Aan de zijkanten van de MacBook hoes zijn uitsparingen verwerkt, zodat de ingangen van de MacBook bereikbaar blijven.

Een MacBook hoes zal een optimale bescherming bieden aan jouw MacBook. Kies hierboven jouw uitvoering van de MacBook, en vind het passende assortiment MacBook hoezen.

Hoe bevestig ik de MacBook hoes aan mijn MacBook?

Het installeren van een MacBook hoes is prima zelf te doen. We leggen je graag stap voor stap uit hoe dit werkt, zodat je dit zonder al te veel moeite thuis kunt doen.

Allereerst is het belangrijk om de buitenkant van de MacBook goed schoon te maken. Je wilt eventueel vuil wat nog op je MacBook zit niet vastzetten onder de MacBook hoes. Bij de transparantere uitvoeringen zul je het vuil dan nog zien zitten onder de beschermhoes, wat natuurlijk afdoet aan het mooie uiterlijk van de computer. Als de MacBook goed schoon is, kun je overgaan tot het plaatsen van de MacBook hoes.

Je begint met het onderdeel wat je op de achterkant van het beeldscherm plaatst. Haak de ene kant van de hoes achter de rand van het beeldscherm op de plek waar het beeldscherm vast zit aan de rest van de computer. Als je deze achter de rand haakt, dan kun je de rest van de hoes tegen de MacBook aan laten zakken.

Vervolgens klik je dit onderdeel vast door de clipjes op het beeldscherm heen te doen. Je hoort vanzelf een zacht klikje zodra de case goed vast zit. Als het gelukt is om dit onderdeel aan de MacBook te bevestigen, dan kun je de Mac Book omdraaien zodat deze met de onderkant naar boven ligt.

Je pakt het tweede onderdeel van de beschermhoes, en haakt deze op dezelfde manier weer aan de zijde waar het beeldscherm aan de rest van de computer is vastgemaakt. Je laat de rest van de hoes weer zakken, en klikt deze weer vast aan de andere kant totdat je een klikje hoort.

Draai nu je MacBook weer om, en klap de MacBook open. Nu kun je controleren of alle clipjes goed vast zitten. Als de hoes goed aansluit aan de vorm van je Mac Book, dan is het gelukt!

Bekijk onze handige instructie-video voor het plaatsen van een MacBook hoes

Lukt het nog niet helemaal om de beschermhoes op je MacBook te plaatsen? In dat geval kun je onze instructie-video bekijken, waarin we je laten zien hoe je de MacBook beschermhoes goed op de laptop bevestigt. Als je de stappen in de video opvolgt, is de kans zeer groot dat het je zal lukken om het MacBook hoesje op je computer te installeren.

Welke MacBook hoes vind jij het mooist?

Het aanbod beschermhoezen is breed opgesteld. Zo bieden we diverse kleuren MacBook hoezen. Kies jij voor een MacBook hoes in je lievelingskleur? Of ga je liever voor een transparante MacBook hoes?

Je kunt de kleur van je Mac Book beschermhoes bijvoorbeeld afstellen op de kleuren van je interieur, of op je bedrijfskleuren. Er worden zo veel designs in het assortiment MacBook hoesjes aangeboden dat je waarschijnlijk wel zult vinden wat je zoekt.

De kleur van een MacBook hoes is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Je herkent jouw MacBook namelijk altijd direct in een oogopslag. Wanneer je bijvoorbeeld veel met anderen werkt die ook een MacBook gebruiken, is dit erg handig.

Diverse modellen met aantrekkelijke prints erop

Ben je eerder gecharmeerd van een MacBook hoes met een mooie print erop? Ook dan kun je goed terecht bij hoesjesdirect.nl. We bieden namelijk een groot assortiment MacBook hoezen met vrolijke prints in allerlei stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een MacBook hoes met een houten look, of één met een mooi kunstwerk erop.

Kan mijn Mac Book nog steeds goed ventileren met een MacBook hoes op het toestel?

Je kunt misschien denken dat de MacBook van het merk Apple door een hoes niet meer in staat is om de warmte goed kwijt te kunnen. Hier hebben de ontwerpers van MacBook hoesjes echter goed over nagedacht. In het onderdeel wat aan de onderkant van de MacBook wordt bevestigd zijn uitsparingen gemaakt zodat de MacBook nog goed kan blijven ventileren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over of jouw MacBook oververhit zal raken door een Mac Book beschermhoes.