Kies jouw MacBook model:

Keuzehulp - Welke MacBook heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw MacBook model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw MacBook model in enkele stappen!

welke-macbook-heb-ik

De mooiste MacBook hoezen voor jou!

Heb je recent een MacBook van Apple gekocht of had je al een exemplaar? Zorg dan voor de juiste bescherming met een handige MacBook hoes. MacBook hoezen zijn compact, bieden volledige bescherming en zijn makkelijk mee te nemen. Bij hoesjesdirect.nl heb je keuze uit een uitgebreid assortiment MacBook hoezen. Je kunt kiezen uit prachtige kleuren, printjes, modellen en designs. Zo is er voor iedereen een geschikt hoesje te vinden.

Er zijn verschillende hoezen verkrijgbaar voor zowel de MacBook Air als de MacBook Pro. Bekijk dan ook ons assortiment MacBook Air Hoezen of ons assortiment MacBook Pro hoezen en ontdek de vele beschermhoezen voor jouw model MacBook.

Bescherm je MacBook met een MacBook hoes

Heb jij een prachtige MacBook? Dan kan de juiste bescherming zeker niet missen. MacBooks zijn doorgaans behoorlijk prijzig in aanschaf. Je krijgt er natuurlijk een mooie laptop voor terug, maar toch is het niet fijn als je zo’n duur apparaat onbeschermd gebruikt. Om je MacBook een goede bescherming te bieden, kun je deze voorzien van een mooie MacBook beschermhoes. Zo voorkom je dat je dure computer beschadigd raakt of vies wordt. Je kunt de bescherming zelfs nog completer maken met een screenprotector.

Ook al je andere Apple toestellen verdienen natuurlijk de juiste bescherming. Ga bijvoorbeeld ook voor een telefoon hoesje iPhone 11 of een ander soort Apple hoesje zoals onder meer een AirPods hoesje.

Voorkom hoge reparatiekosten

Eventuele schade aan de Apple MacBook zou erg vervelend zijn, omdat reparatiekosten erg hoog kunnen oplopen. In sommige gevallen is reparatie zelfs niet meer mogelijk en is het enkel nog mogelijk om je beschadigde MacBook te vervangen door een nieuw exemplaar. Deze extra kosten wil je natuurlijk graag voorkomen.

De keuze is reuze bij hoesjesdirect.nl

Bij hoesjesdirect.nl vind je een breed assortiment mooie MacBook hoesjes. Je vindt exemplaren in allerlei kleuren en toffe prints. Met een MacBook hoes geef je jouw device dus niet alleen een optimale bescherming, maar ook nog eens een nieuwe look. Ga dan ook voor een MacBook hoes in een kleur die goed bij je past of kies een vrolijke print uit.

Hoe werkt een MacBook hoes?

Een MacBook hoes is een beschermende hoes die is gemaakt van hard kunststof. Je legt met een MacBook beschermhoes als het ware een soort beschermlaag om je laptop. Mocht je device dan een keer ergens tegenaan stoten, blijft je dure MacBook netjes. De MacBook hoes vangt dan de klap op. De MacBook hoes blijft door middel van clipjes die in de hoes zijn verwerkt goed op de MacBook zitten.

Volledig behoud van gebruiksvriendelijkheid

Tijdens gebruik van de laptop kun je de beschermhoes gewoon laten zitten. Het is namelijk nog steeds mogelijk de laptop open en dicht te klappen. Ook wanneer je bijvoorbeeld typt of de muis beheert, zal het MacBook hoesje niet in de weg zitten. Aan de zijkanten van de MacBook hoes zijn uitsparingen verwerkt, zodat de ingangen van de MacBook bereikbaar blijven.

Een MacBook hoesje zal optimale bescherming bieden aan jouw device. Kies hierboven jouw uitvoering en vind het passende assortiment MacBook hoesjes.

Hoe plaats je een MacBook hoes?

Het plaatsen van de beschermhoes is redelijk eenvoudig maar kan om wat uitleg vragen. Om ervoor te zorgen dat je het hoesje goed om jouw model MacBook plaatst, hebben we handige instructievideo's gemaakt over het juist plaatsen van MacBook hoesjes.

Check dan ook onze instructievideo's en jouw beschermhoes is binnen no time juist bevestigd. Als je de stappen in de video opvolgt, is de kans namelijk zeer groot dat het je zal lukken om het MacBook hoesje goed te installeren. Toch nog vragen of lukt het niet? Schroom dan vooral niet contact op te nemen, want we helpen je graag!

Welke Apple MacBook hoes vind jij het mooist?

Het aanbod beschermhoezen is breed opgesteld. Zo bieden we diverse kleuren MacBook hoezen en ook met allerlei leuke prints. Kies jij voor een MacBook hoes in je lievelingskleur of een print die je aanspreekt? Of ga je liever voor een transparante MacBook hoes omdat je het design van de MacBook goed vindt?

Je kunt de kleur van je Mac Book beschermhoes bijvoorbeeld afstellen op de kleuren van je interieur of op je bedrijfskleuren. Er worden zoveel designs in ons assortiment MacBook hoesjes aangeboden dat je waarschijnlijk wel zult vinden wat je zoekt.

De kleur van een MacBook hoes is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Zo herken je jouw MacBook namelijk altijd direct in een oogopslag terug. Wanneer je bijvoorbeeld veel met anderen werkt die ook een MacBook gebruiken, is dit erg handig.

Kan mijn Mac Book nog voldoende ventileren met een MacBook hoes om het toestel?

Je kunt misschien denken dat de MacBook van het merk Apple door een hoes niet meer in staat is om de warmte goed kwijt te kunnen. Hier hebben de ontwerpers van MacBook hoesjes echter goed over nagedacht. In het onderdeel wat aan de onderkant van de MacBook wordt bevestigd, zijn uitsparingen gemaakt zodat de MacBook nog goed kan blijven ventileren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een oververhit device.