OnePlus 6 Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod OnePlus 6 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerd toestel

De mooiste OnePlus 6 hoesjes voor jou!

Bij hoesjesdirect.nl vind je een breed assortiment met allerlei verschillende OnePlus 6 smartphonehoesjes voor jouw telefoon van uitstekende kwaliteit. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod OnePlus 6 hoesjes? Neem dan snel een kijkje, en voorzie je OnePlus 6 van een optimale bescherming.

Voorkom vervelende schade met een OnePlus 6 telefoonhoesje

Een onbeschermde OnePlus smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuwe OnePlus 6 aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met één van de OnePlus 6 hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de telefoonhoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend hoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten.

Geef je OnePlus 6 een uniek uiterlijk

OnePlus 6 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je toestel mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een case natuurlijk ook de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je OnePlus smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft verschillende kleuren en designs. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voor handen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een transparant hoesje voor je OnePlus 6.

Een goede bescherming is gegarandeerd!

Alle OnePlus 6 hoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone en een schokbestendige werking. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je OnePlus 6 kun je dus eigenlijk volledig afgaan op de look en het model van de smartphonehoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een OnePlus 6 hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het smartphonehoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Verschillende soorten hoesjes voor de OnePlus 6

Als je door het assortiment hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model OnePlus 6 hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte OnePlus 6 hoesje!

De Book case: Een OnePlus 6 hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met een flap die over het beeldscherm van je toestel valt? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de OnePlus 6. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap.

Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de openklaprichting van de voorflap. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flipcase klapt de flap naar boven of naar beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste OnePlus 6 bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen.

Een compacte bescherming met een back cover

In het aanbod zijn ook een groot aantal OnePlus 6 hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Dit type hoesje wordt ook wel een backcover genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie.

Geef je de voorkeur aan buigbaar materiaal?

Zo zijn er bijvoorbeeld OnePlus 6 backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld thermoplastisch polyurethaan of siliconen. De buigbaarheid van deze hoesjes van siliconen of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van OnePlus 6 hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor softcases gaan.

Of bestel je liever een onbuigbare hoes?

Hardcases voor de OnePlus 6 zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij hard plastic wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.