Lederen OnePlus 6T hoesjes

Is een OnePlus 6T hoesje van leer iets voor jou?

Wil je graag een beschermend telefoonhoesje scoren waarmee je je smartphone er chic en stijlvol uit kunt laten zien? Misschien is een OnePlus 6T hoesje van leer dan wel iets voor jou. Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot aanbod lederen hoesjes waarmee je je smartphone kunt voorzien van een net en professioneel uiterlijk. Zo kiezen veel mensen voor hun zakelijke smartphone voor een lederen hoesje, omdat deze altijd goed samen gaat met een nette werk outfit. Naast een mooi uiterlijk bieden lederen hoesjes natuurlijk ook een optimale bescherming voor je telefoon.

Optimale bescherming met een leren hoesje

Het zou ontzettend zonde zijn als je toestel beschadigd raakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je kale toestel uit je handen valt, waardoor deze met een harde klap op de grond terecht komt. In dat geval is het goed mogelijk dat je smartphone beschadigd raakt. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je telefoon bekrast raakt, dat het materiaal breekt, of dat er zelfs schade ontstaat aan de interne hardware. Hierdoor is het toestel minder makkelijk of zelfs helemaal niet meer te gebruiken, wat natuurlijk niet fijn zou zijn.

Door gebruik te maken van een OnePlus 6T hoesje van leer kun je eigenlijk heel gemakkelijk voorkomen dat dergelijke schade ontstaat. De leren hoesjes uit het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn stuk voor stuk geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone, waardoor je niet meer bang hoeft te zijn voor eventuele val- of stootschade.

Verschillende OnePlus 6T hoesjes van leer

Als je door het assortiment leren OnePlus 6T hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er ruime keuze is wat betreft model. Zo vind je verschillende modellen telefoonhoesjes, zoals onder anderen bookcases, flipcases en backcovers. Naar welk model jouw voorkeur ook uitgaat, in ons assortiment kun je zeker een exemplaar van leer vinden wat goed bij je past. Met behulp van de filters op deze pagina kun je het nog makkelijker maken voor jezelf. Selecteer hier bijvoorbeeld welke modellen hoesjes jij mooi en handig vindt, zodat enkel deze producten nog worden getoond.

Wat zijn de voordelen van lederen hoesjes?

Als je nog twijfelt tussen een telefoonhoesje van leer of van een ander materiaal, dan is het goed om te weten wat nu precies de voordelen zijn van een OnePlus 6T hoesje van leer. Allereerst is het natuurlijk het uiterlijk van de lederen hoesjes een opvallend aspect. Als je ervoor wilt zorgen dat je smartphone er altijd netjes uitziet, dan is een lederen beschermhoes natuurlijk een goede optie. Ook op het gebied van bescherming scoren de hoesjes van leer erg hoog. Zo werkt het materiaal erg schokdempend, zodat in geval van een val of stoot je smartphone ongedeerd blijft.

Een ander fijn aspect aan leren hoesjes voor de OnePlus 6T is dat ze ontzettend duurzaam zijn. Doorgaans gaan telefoonhoesjes van leer namelijk een stuk langer mee, omdat het lederen materiaal een stuk slijtvaster is dan andere materialen. Mocht er ooit een krasje op je hoesje ontstaan, dan is deze ook weer gemakkelijk weg te werken. Hiervoor kun je een klein beetje schoensmeer gebruiken, zodat je telefoonhoesje er vervolgens weer als nieuw uit komt te zien.

Van laag naar hoog sorteren

18 producten

per pagina
 1. -41%
  Mobigear Basic Bookcase voor de OnePlus 6T - Wit
  Normale prijs 16,95 incl btw Speciale prijs 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 2. -40%
  Mobigear Ranch Bookcase voor de OnePlus 6T - Bruin
  Normale prijs 19,95 incl btw Speciale prijs 11,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 3. -40%
  Mobigear Ranch Bookcase voor de OnePlus 6T - Zwart
  Normale prijs 19,95 incl btw Speciale prijs 11,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 4. -35%
  Mobigear Basic Bookcase voor de OnePlus 6T - Paars
  Normale prijs 16,95 incl btw Speciale prijs 10,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 5. -41%
  Mobigear Classic Bookcase voor de OnePlus 6T - Wit
  Normale prijs 16,95 incl btw Speciale prijs 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 6. -41%
  Mobigear Classic Bookcase voor de OnePlus 6T - Zilver
  Normale prijs 16,95 incl btw Speciale prijs 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 7. -41%
  Mobigear Classic Bookcase voor de OnePlus 6T - Bruin
  Normale prijs 16,95 incl btw Speciale prijs 9,95 incl btw
  Morgen bezorgd
 8. -40%
  Mobigear Ranch Bookcase voor de OnePlus 6T - Rood
  Normale prijs 19,95 incl btw Speciale prijs 11,95 incl btw
  Morgen bezorgd
Van laag naar hoog sorteren

18 producten

per pagina