OnePlus 7 Hoesjes

Gerelateerde toestellen

De leukste OnePlus 7 hoesjes voor jou!

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende telefoonhoesjes die jouw smartphone goed kunnen beschermen. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod OnePlus 7 hoesjes? Neem dan snel een kijkje in onze webshop!

Een telefoonhoesje biedt optimale bescherming

Een onbeschermde OnePlus 7 is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld krassen, barsten, breuken en deuken in het beeldscherm of in de behuizing van de mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar brengt meestal hoge reparatiekosten met zich mee. In ergere gevallen is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuwe telefoon aan te schaffen.

Met één van de OnePlus 7 hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je je toestel echter heel gemakkelijk beschermen en voorkomen dat je telefoon beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend hoesje voorkom je dus vervelende schade, geniet je van de beste bescherming en bespaar je jezelf ook een hoop kosten en andere narigheid.

Geef je smartphone een make-over

OnePlus 7 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je smartphone mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een hoesje ook de kans je smartphone een nieuwe look te geven. Er zijn namelijk tal van verschillende mooie OnePlus 7 telefoonhoesjes te vinden, waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak en wens kunt personaliseren. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleuren en designs. Ook op het gebied van materiaal zijn er verschillende opties voor handen. Kortom, de keuze wat betreft OnePlus 7 hoesjes is reuze!

Allerlei soorten hoesjes voor de OnePlus 7

Als je door ons brede assortiment OnePlus 7 hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model OnePlus 7 hoesje het beste bij jou zal passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte hoesje!

Book case: Een OnePlus 7 hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met een flap die over het beeldscherm van je telefoon slaat? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de OnePlus 7. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een zogenaamde voorflap. Het verschil tussen een book case en een flip cover zit hem in de manier van openklappen van de voorflap. Bij een book case klapt de flap namelijk zijwaarts open, zoals ook bij een boek het geval is en bij een flip case klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen. Ze worden daarom ook wel wallet cases genoemd. Super handig!

Backcovers van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal verschillende OnePlus 7 hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm juist wordt vrijgehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van de mobiele telefoon bevestigd zitten. Deze telefoonhoesjes worden backcovers genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorieën, namelijk softcases en hardcases. Daarbij zit het verschil dus enkel in het materiaal.

Een OnePlus 7 hoesje van flexibel materiaal

Zo zijn er bijvoorbeeld backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze OnePlus 7 hoesjes van siliconen of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor een softcase gaan. 

Een stevig en onbuigbaar hoesje

OnePlus 7 hardcases zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Vanwege het stevige materiaal zitten hardcases erg stevig om de telefoon bevestigd.

Een stijlvolle en chique look

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic OnePlus 7 hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In ons brede assortiment is namelijk ook een groot aantal hoesjes van hoogwaardig leer te vinden. De hoesjes van leer bieden een goede bescherming aan je smartphone en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk van het toestel. Daarnaast is het leren materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam en van de beste kwaliteit. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leer. Welke leren hoesjes OnePlus vind jij het mooist?

Van laag naar hoog sorteren

1 - 23 van 1028

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 23 van 1028

per pagina