OnePlus 8 Pro
Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod OnePlus 8 Pro hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Bescherming met OnePlus 8 Pro hoesjes

Heb je al een telefoonhoesje voor jouw OnePlus 8 Pro toestel? Je wilt natuurlijk niet dat je OnePlus 8 Pro beschadigd raakt. Gelukkig kun je terecht bij Hoesjesdirect.nl voor een mooi beschermend hoesje. Op deze manier voorkom je schade aan het toestel, en de bijbehorende hoge reparatiekosten. Met een zeer divers assortiment OnePlus 8 Pro hoesjes vind je gegarandeerd een hoesje wat helemaal bij je past, en je toestel goed beschermt. Neem eens een kijkje in het assortiment, en vind het perfect hoesje voor jou!

Specificaties OnePlus 8 Pro

De OnePlus 8 Pro is sinds 2020 beschikbaar. Het nieuwe toestel van OnePlus is de opvolger van de OnePlus 7 Pro en de OnePlus 7T Pro, en is de uitgebreide versie van de OnePlus 8. Deze Pro-uitvoering is uitgerust met extra camera’s, en is een fractie groter dan de OnePlus 8. De OnePlus 8 Pro heeft een 6.78 inch amoled-scherm. Het toestel is voorzien van de snelle snapdragon 865-chipset, en heeft een hoge ververssnelheid van 120 Hz. Daarnaast is het mogelijk om het toestel draadloos op te laden. De OnePlus 8 Pro beschikt over maar liefst 5 camera’s. Allereerst de 16 megapixel selfiecamera, welke in de linkerbovenhoek van het beeldscherm is verwerkt. Op de achterkant van het toestel zijn 4 camera’s te vinden; De 48 megapixel hoofdcamera, de 48 megapixel groothoekcamera, de 8 megapixel zoomcamera én de kleurenfiltercamera, waarmee je beter kunt werken met lichtinval en effecten. Het toestel is helemaal 5G-ready, en is ook nog eens officieel waterdicht.

Welke modellen kun jij kiezen voor de OnePlus 8 Pro?

Verschllende soorten OnePlus 8 Pro hoesjes zijn er beschikbaar om het toestel goed te beschermen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bookcase of een flipcase. Of misschien is een backcover of een insteekhoesje meer iets voor jou. Binnen de verschillende soorten modellen is er enorm veel variantie. Hoesjes zijn in alle kleuren van de regenboog beschikbaar, en zijn te vinden van verschillende soorten materialen. Ook wat betreft design is er veel keuze. Er zit dus altijd iets tussen wat bij je past, en wat aan al je wensen voldoet.

Bookcases OnePlus 8 Pro

Zoals de naam al een beetje verklapt, slaat een bookcase hoesje open als een boekje. Het toestel is optimaal beschermd wanneer het hoesje in gesloten positie verkeert. De OnePlus 8 Pro wordt in een binnencase geplaatst, zodat deze goed blijft zitten. Vervolgens klapt het boekje er omheen. In de bookcase wordt altijd wat ruimte vrijgehouden zodat je bijvoorbeeld wat pasjes of briefgeld kwijt kunt in het hoesje. Wanneer je een bookcase hebt, kun je je portemonnee dus thuislaten, en heb je alles direct bij de hand. De bookcase is te sluiten met een lipje wat magnetisch vastplakt. Bij sommige modellen is het zelfs mogelijk de bookcase magnetisch te sluiten zonder lipje.

Jouw pasjes opbergen in een flipcase?

Een flipcase komt zeer sterk overeen met een bookcase. Het enige verschil is dat de voorflap naar boven of beneden gaat in plaats van opzij, zoals bij een bookcase. Verder is er net zoals bij de bookcases vaak ruimte voor het opbergen van wat pasjes of wat briefgeld.

Backcovers van verschillende materialen

Voor de OnePlus 8 Pro zijn er een heleboel verschillende soorten backcovers beschikbaar. Zo kun je kiezen voor verschillende dunne modellen, maar zijn er ook backcovers beschikbaar met een wat robuuster uiterlijk met extra bescherming. Backcovers zijn verkrijgbaar van verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een buigbare softcase of een stuggere hardcase kiezen. Binnen het assortiment backcovers voor de OnePlus 8 Pro zijn er hoesjes beschikbaar in een heleboel verschillende kleuren, met allerlei verschillende designs. Er is een heleboel keuze, zodat ook jij een hoesje kunt vinden wat je leuk vindt.

Extra bescherming OnePlus 8 Pro met screenprotector

Welk hoesje je ook gebruikt, het is altijd goed om deze te combineren met een screenprotector. Op deze manier voorkom je dat er barsten ontstaan in het beeldscherm van je OnePlus 8 Pro. Screenprotectors zijn beschikbaar in vele varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een glazen screenprotector, een kunststof screenprotector, of een vloeibare screenprotector.

Flexibel retourneren

Blijkt het bestelde product na ontvangst toch niet helemaal aan je wensen te voldoen? Dan is dat geen probleem. Binnen de retourtermijn van 100 dagen is het namelijk mogelijk een product weer te retourneren om het betaalde bedrag terug te ontvangen.

Service en kwaliteit

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt dus voor langere tijd gebruik maken van een hoesje, en bent verzekerd van een optimale bescherming voor je OnePlus 8 Pro.

Mocht je vragen hebben over een product, over je bestelling, of over iets anders, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Je kunt een e-mail sturen, bellen of chatten. We vinden het belangrijk om je zo snel mogelijk verder te helpen!

Bekijk hier al onze OnePlus hoesjes.

Bekijk hier onze OnePlus 8 hoesjes.