Realme 6 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod 6 hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Optimale bescherming dankzij Realme 6 hoesjes

Realme 6 hoesjes hebben enorm veel voordelen. Beschik jij over een Realme 6? Wacht dan niet langer en schaf één van de vele leuke Realme 6 hoesjes aan. Laten we beginnen met het voornaamste en meest bekendste voordeel van telefoonhoesjes in het algemeen. Deze dienen namelijk ter bescherming van je kostbare smartphone. Je smartphone is een kostbaar en fragiel device dat je gedurende de dag veel gebruikt. Hierdoor is de kans op vuil, krassen en andere beschadigingen erg aanwezig. Dit wil je natuurlijk zoveel als mogelijk voorkomen, en hoe doe je dat nu beter dan met een Realme 6 telefoonhoesje? Zo een telefoonhoesje houdt namelijk het vuil buiten en vangt de eerste schokken voor je smartphone op. Op die manier is jouw mooie Realme 6 wel bestand tegen een stootje en kun je er lang van genieten. Wacht dan ook niet langer en bescherm je telefoon vandaag nog, want optimale bescherming begint bij een Realme 6 hoesje.

Specificaties van de Realme 6

De Realme 6 is een betaalbare smartphone met verrassend goede specificaties. Daarbij oogt het toestel niet direct betaalbaar. Het design van de Realme 6 is dan ook vergelijkbaar met die van smartphones uit hogere prijsklassen. Zo beschikt het toestel over een groot scherm, namelijk een 6,5 inch LCD-scherm met een Full-HD+ resolutie. Wat daarbij verrassend is, is de verversingssnelheid van maar liefst 90Hz. Bij de meeste smartphones betreft dit 60Hz. Hierbij moet echter wel worden opgemerkt dat de Realme 6 standaard is ingesteld op 60Hz en je dit dus kunt aanpassen naar 90Hz in de instellingen van het toestel.

Verder beschikt de Realme 6 over vier camera’s. Het gaat dan om een 64 MP hoofdlens, 8 MP groothoeklens, 2 MP macrolens en 2 MP dieptesensor. Over het algemeen maak je hier echt wel goede foto’s mee. Echter, als we de foto’s kritisch bekijken, is er ook wel redelijk wat ruis te zien. Maar al met al is de kwaliteit van de foto’s zeker niet verkeerd voor een smartphone uit deze prijsklasse.

Als het gaat om het gebruik van de Realme 6, dan is dat echt niet verkeerd. Zo beschikt het toestel over een MediaTek Helio G90T processor, dat een uitstekende snelheid oplevert. Daarnaast is de Realme 6 zowel met 4 GB RAM en 64 GB opslagcapaciteit als 8 GB RAM en 128 GB opslagcapaciteit te verkrijgen. En tot slot gaat het toestel dankzij de 4300 mAh accu gemakkelijk een hele dag mee zonder tussendoor te hoeven opladen. Kortom, echt wel een goed toestel voor een hele fijne prijs.

Wat zijn de voordelen van Realme 6 beschermhoesjes?

Zoals we in de eerste paragraaf al hebben uitgelicht, bieden Realme 6 hoesjes optimale bescherming aan je smartphone. Dit is dan ook uiteraard de voornaamste functie en het grootste voordeel van een beschermhoesje. Daarnaast hebben Realme 6 hoesjes ook nog andere voordelen. Want als je smartphone niet beschadigd raakt, hoeft het logischerwijs ook niet te worden gerepareerd. Dit is een heel groot voordeel, waar vaak niet meteen aan wordt gedacht. Echter, reparaties kosten meestal veel geld en soms moet je je smartphone ook even inleveren, waardoor je een ander toestel te leen krijgt. Hier zit uiteraard niemand op te wachten. Realme 6 hoesjes voorkomen deze narigheid.

Een ander leuk voordeel van een Realme 6 hoesje is dat je met een hoesje je smartphone kunt personaliseren. Smartphones hebben vaak een vrij basic uiterlijk omdat het de bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen het mooi vinden. Iedereen heeft echter toch echt een eigen smaak. Met een Realme 6 hoesje kun je je eigen smaak op je smartphone uiten. Houd je van felle kleuren of juist aardse tonen? Drukke patronen of een chique lederen look? Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, dus neem gauw een kijkje in onze webshop. Welke van de vele Realme 6 hoesjes past het beste bij jou?

Is een Realme 6 telefoonhoesje ook voor mij belangrijk?

De vraag of een Realme 6 hoesje nu echt zo belangrijk is, wordt door velen gesteld. Men denkt vaak voorzichtig genoeg te zijn en daarom geen hoesje nodig te hebben. Echter, de praktijk laat ons toch echt wat anders zien. Alleen al bij een normaal gebruik van een smartphone zijn vuil en krassen eerder regel dan uitzondering. En dat is ook eigenlijk niet gek, aangezien een smartphone inmiddels een volwaardig gebruiksvoorwerp is. Dus alleen al om die reden is een Realme 6 telefoonhoesje voor iedereen waardevol.

Daarnaast komen andere beschadigingen, zoals barsten, helaas ook heel veel voor. Daarbij is het heel belangrijk om te beseffen dat dit soort beschadigingen niet eens door jouw eigen toedoen te hoeven komen. Dus het argument dat je heel voorzichtig bent, gaat ook hier niet op. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat een kind of huisdier per ongeluk je toestel van tafel veegt. Of misschien ben je veel onderweg? Dan kan het zomaar gebeuren dat er per ongeluk iemand tegen je aan botst, waardoor je toestel uit je handen glipt. Dit zijn slechts twee voorbeelden uit de praktijk, waaruit blijkt dat ongelukjes in een klein hoekje zitten en dat je hier zelf helaas weinig invloed op hebt.

Kortom, ja, Realme 6 hoesjes zijn voor iedereen van groot belang. Wees dan ook voorbereid en laat je niet verrassen door zulke ongelukjes.

Wat zijn de beste Realme 6 hoesjes?

Inmiddels ben je natuurlijk overtuigd van het nut van Realme 6 hoesjes en wil je weten welke hoesjes het allerbeste zijn. Daar valt echter niet een vast antwoord op te geven, omdat dat per persoon erg kan verschillen. Er zijn allerlei soorten Realme 6 hoesjes te verkrijgen en elke soort heeft zo zijn eigen kenmerken. Het is dus belangrijk om te weten waar je naar op zoek bent. Door een aantal soorten telefoonhoesjes te bespreken, zullen we je hiermee op weg helpen.

We beginnen met de Realme 6 back covers. Back covers zijn misschien wel de meest gebruikte hoesjes voor elke smartphone. Ze kenmerken zich doordat ze enkel bevestigd zitten om de achterkant en zijkanten van het toestel en daarmee erg compact zijn. De back covers zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen. Ook wat betreft de materialen kan het weer per persoon verschillen wat als prettig wordt ervaren. De één zal Realme 6 hardcases fijn vinden, welke doorgaans zijn gemaakt van hard kunststof. Terwijl voor anderen de voorkeur wellicht uitgaat naar Realme 6 softcases, welke doorgaans zijn gemaakt van zacht kunststof of siliconen materiaal.

Verder zijn er ook nog de zogeheten Realme 6 wallet cases. Ook wel bookcases genoemd. Deze hoesjes zijn weer totaal anders ten opzichte van de back covers. Waar de back covers heel compact zijn, zijn de wallet cases dat niet. Zo beslaan deze hoesjes ook het scherm van het toestel. Daarbij bieden wallet cases extra ruimte aan pasjes en briefgeld. Hier danken deze hoesjes dan ook hun naam aan. De wallet cases dienen dus zowel als beschermhoesje voor je smartphone als portemonnee. Super handig maar dit moet je natuurlijk wel willen. Het verschil tussen deze Realme 6 bookcases en back covers laat dan ook erg goed zien dat het belangrijk is om te weten waarnaar je op zoek bent, voordat je een geschikt hoesje kan aanschaffen. Zo voorkom je dat je straks niet blij bent met je Realme 6 hoesje. 

Overige Realme 6 hoesjes

Naast de back covers en wallet cases zijn er uiteraard ook nog andere soorten Realme 6 hoesjes. Zo zijn er bijvoorbeeld ook nog Realme 6 flipcases. Deze soort hoesjes lijken erg veel op de hiervoor besproken wallet cases, alleen verschilt de manier van openslaan van de flap en bieden flipcases meestal geen extra ruimte aan pasjes en briefgeld. Het is dus goed om dit verschil te weten en daarop te letten bij het aanschaffen van een hoesje. Het zou natuurlijk enorm zonde zijn als je rekent op extra plek voor pasjes en briefgeld, terwijl dat er niet blijkt te zijn.

Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem dan vooral even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag bij het zoeken tussen de vele Realme 6 hoesjes! 

De service van hoesjesdirect.nl

Wij van hoesjesdirect.nl staan graag voor je klaar. Heb je ergens hulp bij nodig of heb je een vraag over je bestelling? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer: 023 82 00 483. Je kunt ook mailen naar service@hoesjesdirect.nl of vul het formulier in op onze website.

Ben je toch niet tevreden met je bestelling of wil je een ander telefoonhoesje bestellen? Dan is het mogelijk je bestelling binnen maar liefst 100 dagen te retourneren. Bestellingen geplaatst vóór 19:30 uur worden nog diezelfde dag verzonden en zullen dus de volgende dag - met uitzondering van zondag - worden geleverd door PostNL.

Zie ook nog ons assortiment Realme 6 Pro hoesjes en ons assortiment Realme 6s hoesjes.