Realme C3 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod C3 hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Vind de leukste Realme C3 hoesjes

Heb jij toevallig de Realme C3 aangeschaft, maar heb jij nog geen hoesje om je nieuwe toestel mee te beschermen? Wij raden je aan om je toestel te voorzien van een Realme C3 hoesje om ervoor te zorgen dat de smartphone zo lang mogelijk mee gaat. Met een hoesje voorkom je vervelende schade aan je smartphone. Denk hierbij bijvoorbeeld aan barsten, krassen, deuken, of schade aan de camera. Als de Realme C3 erg beschadigd raakt, is het zelfs mogelijk dat je je smartphone niet meer kunt gebruiken en dat je een tijdje onbereikbaar moet zijn. Je kunt de Realme C3 in dat geval natuurlijk ook laten repareren, maar de kosten die daarbij komen kijken kunnen wel heel erg hoog oplopen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Het is beter om schade te voorkomen door je toestel te voorzien van een Realme C3 beschermhoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een ruim assortiment aan Realme C3 hoesjes. Je vindt hoesjes van verschillende materialen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en met allerlei leuke prints en designs. Bij ons vind je veel verschillende hoesjes, dus er zal vast een hoesje tussen zitten die goed bij je past.

Bookcases voor de Realme C3

Wil jij graag een hoesje dat veel bescherming biedt en dat ook nog eens extra ruimte heeft voor je pasjes en briefgeld? Misschien is een Realme C3 bookcase dan wel wat voor jou! Een bookcase is een hoesje dat je open kunt klappen, net zoals een boekje. Als je het hoesje openklapt, heb je aan de linkerkant vakjes waar je de pasjes en het briefgeld in kunt bewaren. Aan de rechterkant heb je de binnencase zitten, met de afmetingen van de Realme C3. Hier kun je het toestel in plaatsen, zodat hij goed blijft zitten. De binnencase is voorzien van uitsparingen, zodat alle knoppen op het toestel toegankelijk blijven. Soms is het zo dat je de binnencase ook los kunt halen. Zo heb je alleen maar een backcover om de Realme C3 zitten. Wanneer je de bookcase weer nodig hebt, kun je de binnencase gemakkelijk in de bookcase plakken met een magneet. Dergelijke bookcases zijn te vinden onder het filter "uitneembare backcover".

Realme C3 flipcases 

De Realme C3 flipcases zijn ook erg populair en lijken op de bookcases. Een flipcase zit om de Realme C3 heen geklapt en zorgt ervoor dat je smartphone optimaal wordt beschermd. De flap die je moet openklappen zit bij de flipcase aan de onderkant van het hoesje in plaats van aan de zijkant zoals bij de bookcases. Bij de flipcases heb je vaak ook nog ruimte om wat pasjes en wat briefgeld op te bergen. 

Stevige Realme C3 backcovers

Ben jij op zoek naar een hoesje zonder flap dat je moet openklappen? Misschien zijn de backcovers wel wat voor jou! Een backcover zit alleen aan de achterkant en aan de zijkanten van het toestel. Het beeldscherm blijft vrij, zodat je de meldingen kunt zien binnenkomen. Bij hoesjesdirect.nl vind je backcovers van verschillende materialen. Hieronder leggen wij je uit uit welke materialen je kunt kiezen, en wat de voor- en nadelen per materiaal zijn.

De Realme C3 softcases worden gemaakt van siliconen of TPU. Hierdoor zijn de hoesjes erg flexibel en buigbaar. Je kunt de softcase gemakkelijk van het toestel af halen en op het toestel plaatsen. Softcases zijn erg geschikte hoesjes voor mensen die vaak van hoesje willen switchen, omdat het verwisselen bij deze variant Realme C3 hoesjes heel gemakkelijk gaat.  

De Realme C3 hardcases worden gemaakt van harde materialen zoals hard kunststof. De hoesjes zijn erg hard en zijn niet buigbaar. Hardcases zitten stevig om het toestel heen, en bieden een goede bescherming.

Ook zijn er nog extra stevige Realme C3 hoesjes beschikbaar. In deze categorie vind je een selectie van producten die het beste scoren op het gebied van bescherming. Laat jij je smartphone iedere dag wel een keer vallen? Dan raden we je aan om één van deze hoesjes uit te kiezen.

Bekijk ook het assortiment Realme C11 hoesjes, of bekijk het assortiment Realme X3 SuperZoom hoesjes.