Samsung Galaxy A10 Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Galaxy A10 hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Een ruim assortiment aan Samsung Galaxy A10 hoesjes

Wij bieden een ruim assortiment aan Samsung Galaxy A10 hoesjes bij hoesjesdirect.nl. Er zijn telefoonhoesjes in verschillende modellen, kleuren en van verschillende materialen. Je kan kiezen uit verschillende topmerken, diverse type hoesjes of extra opties zoals bijvoorbeeld ruimte voor pasjes of een standaardje voor je toestel. Ons assortiment is zeer divers opgesteld, waardoor er voor iedereen wel een perfect Samsung Galaxy A10 telefoonhoesje te vinden is. Welk Samsung Galaxy A10 hoesje vind jij het mooist?

Specificaties van de Samsung Galaxy A10

De Samsung Galaxy A10 is aangekondigd in februari 2019. Een maand later is het model in de (online) winkels verschenen. Het model is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk in het blauw, rood en zwart. Je kunt de Samsung Galaxy A10 ontgrendelen met een gezichtsherkenning. Zo kan er niemand anders gebruik maken van jouw smartphone. 

Het Samsung model heeft een HD-beeldscherm van 6,2 inch, en een resolutie van 720 bij 1520 pixels. Het model is verkrijgbaar met een opslaggeheugen van 32GB. 

De Samsung Galaxy A10 beschikt over twee camera’s op het toestel. Aan de achterkant zit een 13 megapixel camera waarmee je scherpe en mooie foto’s kunt schieten. Met deze camera kun je zelfs vier keer inzoomen op een bepaald object. Aan de voorkant van het toestel bevindt zich de 5 megapixel selfie-camera. 

De Samsung Galaxy A10 heeft een batterijcapaciteit van 3400 mAh. Hiermee heeft je smartphone de hele dag door voldoende power voor normaal gebruik. De Samsung Galaxy A10 kan opgeladen worden met een micro-USB type oplader.

Waarom een Samsung Galaxy A10 hoesje?

Het is ontzettend belangrijk om je smartphone goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat jouw Samsung Galaxy A10 beschadigd raakt. Schade aan je smartphone is zo gebeurd, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je je toestel uit je handen laat glippen of van de tafel af laat vallen, dan kunnen er al vervelende beschadigingen ontstaan op het toestel. Smartphone schade is in sommige gevallen natuurlijk te repareren, maar de kosten voor reparatie kunnen erg hoog oplopen. In andere gevallen is smartphonereparatie zelfs helemaal niet mogelijk, en zul je een nieuw toestel aan moeten schaffen. Dergelijke onvoorziene hoge kosten wil je natuurlijk graag voorkomen. Het is daarom verstandig om je toestel te voorzien van een Samsung Galaxy A10 case. Hiermee houd je het toestel netjes, en gaat hij nog een hele tijd mee.

Samsung Galaxy A10 bookcases & flipcases

De Samsung Galaxy A10 bookcases zijn ontzettend populair. Dit model hoesje heb je vast wel eens bij iemand gezien. Een bookcase kun je open- en dichtklappen, net zoals een klein boekje. Als je het hoesje openklapt, dan zitten er aan de linkerkant van de binnenkant van het hoesje een paar vakjes met ruimte voor je belangrijkste pasjes en wat briefgeld. Aan de rechterkant van het hoesje heb je de binnencase zitten met de afmetingen van de Samsung Galaxy A10. Hier kun je de smartphone in bevestigen, zodat hij goed in het hoesje blijft zitten. Deze binnencase is namelijk bevestigd aan de binnenkant van de bookcase.

Bij sommige bookcovers is het zo dat je de binnencase uit de bookcase kunt halen. Als je het toestel uit de bookcase haalt, dan blijft deze beschermd door de backcover die nog om het toestel heen zit. Als je de bookcase weer wilt gebruiken, dan kun je de binnencase weer gemakkelijk in de bookcase plakken door middel van een magnetische bevestiging of een drukknop-bevestiging

Samsung Galaxy A10 flipcases lijken heel erg op de bookcases, maar zijn toch net even anders. De flap dat je moet openklappen zit in dit geval aan de onderkant of bovenkant van het hoesje bevestigd, in plaats van aan de zijkant zoals we bij een bookcase zien. De voorflap klapt daarom niet zijwaarts open, maar juist naar boven of naar beneden.

Stevige Samsung Galaxy A10 backcovers

Als je liever een hoesje wilt zonder een flap die je moet openklappen, dan is een backcover misschien wel iets voor jou! Backcovers zitten alleen aan de achterkant en de zijkanten van het toestel, en liggen fijn in de hand. Het beeldscherm van de smartphone blijft bij dit model telefoonhoesje vrij, zodat je je meldingen direct kunt zien binnenkomen. Bij hoesjesdirect.nl vind je backcovers van verschillende materialen.

Samsung Galaxy A10 softcases zijn gemaakt van siliconen of van TPU. Hierdoor zijn de hoesjes flexibel en kun je ze ombuigen. Deze Samsung Galaxy A10 hoesjes zitten stevig om je smartphone heen en bieden een goede bescherming. Softcases zijn erg praktisch voor mensen die vaak van hoesje willen switchen. Door de buigbaarheid van het materiaal zijn de hoesjes namelijk gemakkelijk op het toestel te plaatsen, en er weer vanaf te halen.

Samsung Galaxy A10 hardcases zijn erg hard en bieden ook een goede bescherming. Deze Samsung Galaxy A10 hoesjes worden bijvoorbeeld gemaakt van een materiaal als hard kunststof, en is niet buigbaar. Vaak bestaan hardcases uit meerdere onderdelen die je in elkaar moet schuiven en klikken. Zo blijft het hoesje stevig om de smartphone zitten, en is een optimale bescherming gegarandeerd.

Lederen Samsung Galaxy A10 hoesjes

Ben je op zoek naar een hoesje van een hoogwaardig en luxe materiaal? Waarschijnlijk zul je dan vinden wat je zoekt in de categorie lederen Samsung Galaxy A10 hoesjes. Binnen deze categorie hoesjes vind je veel verschillende hoesjes die zijn gemaakt van echt hoogwaardig leer. Zo zijn er verschillende book- en flipcases te vinden, maar kun je ook kiezen voor een backcover van leer. Telefoonhoesjes van echt leer zijn ontzettend fijn in gebruik, omdat het materiaal zeer duurzaam is. Echte lederen hoesjes gaan daarom ook altijd lang mee.

Echt hoogwaardig leer is een relatief duur materiaal wat ervoor zorgt dat de telefoonhoesjes van echt leer ook iets duurder zijn dan hoesjes van andere materialen. Omdat we toch graag iedereen de kans willen bieden om te kiezen voor een Samsung Galaxy A10 hoesje met een lederen uiterlijk, hebben we ook kunstlederen hoesjes toegevoegd aan het assortiment. Kunstlederen hoesjes zijn iets lager in prijs, zodat ze voor veel meer mensen toegankelijk zijn. Of je nu kiest voor een lederen of kunstlederen telefoonhoesje; je smartphone blijft goed beschermd.

Neem anders ook een kijkje in ons assortiment Samsung Galaxy A11 hoesjes, of neem een kijkje in het assortiment Samsung Galaxy A01 hoesjes.