Samsung Galaxy A20e Screenprotectors

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Samsung Galaxy A20e Screenprotectors

Een Samsung Galaxy A20e heeft een 5.8 inch edge-to-edge Infinity-V Display. Daarnaast heeft het toestel ook een on-screen vingerafdrukscanner en in totaal 3 camera’s waarmee je prachtige foto’s en video’s kunt maken. Een groot scherm moet natuurlijk goed beschermd worden, één van de beste manieren is door gebruik te maken van een screenprotector. Een screenprotector is een beschermlaag van glas, kunststof of vloeistof dat je aanbrengt op je scherm

Soorten Samsung Galaxy A20e screenprotectors

Er zijn verschillende Samsung Galaxy A20e screenprotectors verkrijgbaar. Één van de meest populaire screenprotector is die van glas, ookwel een tempered glass screenprotector genoemd. Deze variant is erg stevig doordat het gemaakt is van echt gehard glas. Daarnaast kun je ook kiezen voor een screenprotector van kunststof of een antibacteriële vloeibare screenprotector. Deze varianten zijn qua hardheid iets minder hard maar bieden nog steeds optimale bescherming.

Galaxy A20e screenprotector bestellen

Een screenprotector bestellen doe je bij hoesjesdirect.nl. Bestel voor 19:30u een Samsung Galaxy A20e screenprotector en het wordt dezelfde dag nog verzonden. Profiteer ook van gratis verzending in Nederland en België.