Samsung Galaxy A21s
Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy A21s hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Gratis ruilservice ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Hoesjes die jouw Samsung Galaxy A21s beschermen

Samsung Galaxy A21s hoesjes kunnen ervoor zorgen dat jij langer van jouw nieuwe Samsung toestel kunt genieten en gebruikmaken. Wanneer je een nieuwe Galaxy A21s smartphone hebt gekocht, dan doe je er verstandig aan om alleen nog een telefoonhoesje te kopen waarmee je jouw telefoon kunt beschermen. Naast het beschermen van je toestel kun je met een hoesje er ook voor zorgen dat jouw telefoon er uniek en gepersonaliseerd uitziet.

Specificaties Galaxy A21s

De Samsung Galaxy A21s is een betaalbare smartphone met maar liefst 5 camera's en een ijzersterke batterij van 5000 mAh. Het toestel wordt genoemd als een verbeterde opvolger van de Galaxy A21. Met een 6,5 inch display, Android 10 en keuze uit 32 of 64GB opslagruimte beschikt het toestel over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In de linker bovenhoek bevindt zich een selfiecamera. De Galaxy A21s heeft een moderne uitstraling. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en rood.