Samsung Galaxy A40 Hoesjes

Gerelateerde toestellen

De beste Samsung Galaxy A40 hoesjes

Als je beschikt over een kostbare smartphone, dan wil je die natuurlijk goed beschermen en zo lang mogelijk mooi houden. Zeker nu we onze smartphones vandaag de dag onwijs veel gebruiken, is de kans op stoten en vallen nu eenmaal erg groot. Je kunt echter met een Samsung Galaxy A40 hoesje heel eenvoudig voorkomen dat je telefoon schade oploopt. Doordat cases namelijk schokabsorberend werken, vangen ze de schokken voor de smartphone op. Op die manier wordt het toestel optimaal beschermd tegen krassen, barsten en andere beschadigingen.

Naast het beschermen van je smartphone tegen schade helpen cases ook bij het tegengaan van slijtage. Zoals we in de vorige alinea al kort hebben benoemd, gebruiken we onze smartphones ontzettend veel. Daardoor is slijtage, zoals bijvoorbeeld kleine krasjes, helaas onvermijdelijk. Als je echter van een Samsung A40 hoesje gebruikmaakt, wordt ook slijtage door het telefoonhoesje opgevangen. Kortom, met een telefoonhoesje zul jij langer van je mooie smartphone kunnen genieten.

Verschillende soorten telefoonhoesjes

Er zijn verschillende soorten telefoon hoesjes voor de Samsung Galaxy A40 te verkrijgen, die stuk voor stuk optimale bescherming bieden aan je kostbare smartphone. Verder is het sterk afhankelijk van ieders persoonlijke voorkeur welk Samsung A40 hoesje de beste optie is. Daarom zullen we hieronder een aantal soorten cases uitlichten, zodat je daarna gerichter kunt zoeken in onze webshop.

Compacte hoesjes

Allereerst vind je in onze webshop compacte cases, ook wel back covers genoemd en misschien wel de meest populaire variant van alle cases. Zo een compact Samsung Galaxy A40 hoesje zit alleen bevestigd om de achterkant en zijkanten van de smartphone, waarbij het toestel volledig functioneel blijft. Het beeldscherm blijft bij een eenvoudige backcover dus onbedekt, waardoor je direct zicht hebt op je binnenkomende meldingen.

Geef jij de voorkeur aan hardcase hoesjes?

Deze compacte telefoonhoesjes worden gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn er de hardcase hoesjes, welke doorgaans worden gemaakt van polycarbonaat (PC) of TPU. Polycarbonaat is te omschrijven als hard plastic, en TPU staat voor Thermoplastisch Polyurethaan. Dit zit qua hardheid precies tussen PC en siliconen in. Het betreffen in ieder geval onbuigbare hoesjes, die daardoor erg stevig om het toestel bevestigd zitten. Daarbij is het materiaal meestal glad, waardoor je smartphone makkelijk in je broekzak glijdt.

Een flexibele case voor je A40

Naast hardcase hoesjes zijn er ook softcases of siliconen hoesjes te verkrijgen. Deze cases zijn juist wel buigbaar, doordat ze doorgaans worden gemaakt van TPU of siliconen. Deze Samsung A40 hoesjes zijn met name ideaal wanneer je het leuk vindt om regelmatig van case te wisselen. Door het flexibele materiaal zijn ze namelijk makkelijk te bevestigen en verwijderen. Daarbij bieden deze materialen doorgaans meer grip, waardoor je je smartphone beter kunt vasthouden.

Extra stevige hoesjes voor de Samsung A40

Verder vind je in onze webshop extra stevige hoesjes. Deze hoesjes worden meestal gemaakt van een combinatie van schokabsorberende materialen, waardoor ze je smartphone nog meer valbescherming bieden. Op die manier kan je kostbare smartphone dus nog meer te verduren krijgen, zonder dat het beschadigd raakt. Een dergelijk Samsung Galaxy A40 hoesje is bijvoorbeeld ideaal wanneer je je telefoon regelmatig laat vallen. Deze extra beschermende hoesjes hebben doorgaans een wat robuustere look, maar zijn ook verkrijgbaar met een stijlvoller design.

Is een book case iets voor jou?

Dan zijn er ook nog de superhandige wallet cases. Deze Samsung Galaxy A40 bookcases of flipcases bieden rondom uitstekende bescherming aan je smartphone, doordat ze met een flap ook over de voorkant van het toestel slaan. Op die manier wordt je telefoon dus van alle kanten goed beschermd. Daarbij biedt de flap van een book case ook nog ruimte aan briefgeld en pasjes, vandaar ook dat het ook wel wallet cases worden genoemd. Zodoende heb je dus eigenlijk je portemonnee en telefoon ineen. Dat is super handig, want dat scheelt natuurlijk weer in spullen die je bij je moet dragen. Een portemonnee hoesje is dus multifunctioneel te noemen.

Geef je smartphone een make-over met een Samsung A40 hoesje!

Met een unieke case voor de Samsung A40 kun je je smartphone bovendien een compleet andere look en een persoonlijk tintje geven. Hoe tof is dat? Bij hoesjesdirect.nl vind je dan ook Samsung Galaxy A40 hoesjes met allerlei leuke designs. Er is echt van alles verkrijgbaar, dus neem gauw een kijkje in onze webshop. Zo zijn er bijvoorbeeld hoesjes voor de Samsung Galaxy A40 te vinden met mooie kleuren en vrolijke prints. Zodoende is er voor iedereen wel een passend design te vinden en kan iedereen haar of zijn smartphone naar eigen smaak en wens personaliseren.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een chic en stijlvol hoesje van leer voor de Samsung Galaxy A40. Deze leren smartphonehoesjes hebben een ontzettend professionele uitstraling, waardoor ze ideaal zijn voor bijvoorbeeld je zakelijke smartphone. Met een leren hoesje om je zakelijke smartphone kom je in ieder geval erg representatief over. Daarbij zijn de leren hoesjes verkrijgbaar in verschillende soorten hoesjes zoals back covers, bookcases en flipcases.

Een Samsung A40 hoesje kopen?

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy A40 hoesje of accessoires? Dan ben je bij hoesjesdirect.nl aan het goede adres. In onze webshop vind je namelijk een ontzettend groot aanbod wat betreft hoesjes en accessoires. Daarnaast doen we er alles aan om de zoektocht naar het perfecte cover die goed beschermt zo gemakkelijk mogelijk te maken. In dat verband kun je gebruikmaken van de zoekfilters, waarmee je de zoekresultaten filtert aan de hand van je eigen wensen. Zo krijg je alleen de relevante resultaten te zien. Op die manier heb je binnen de kortste keren het perfecte hoesje voor je Samsung Galaxy A40 gevonden.

Ook een goede bescherming voor het beeldscherm

Met een Samsung Galaxy A40 hoesje om je telefoon heen heb je al een goede bescherming voor je smartphone te pakken, maar veel smartphonehoesjes houden het display van je toestel vrij waardoor deze nog niet optimaal wordt beschermd. Om er toch voor te zorgen dat je niet alsnog beschadigingen krijgt aan het display van de Galaxy A40, kun je je hoesje het beste combineren met een screenprotector.

Een screenprotector is een transparant beschermend plaatje van glas of kunststof wat je over het display van je toestel kunt plakken, zodat deze bij een val of stoot goed beschermd blijft. Met een Samsung Galaxy A40 screenprotector voorkom je dus dat er krassen of barsten op het display ontstaan en houd je je toestel zo lang mogelijk netjes.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 23 van 1104

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 23 van 1104

per pagina