Samsung Galaxy A50 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy A50 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

De mooiste Samsung Galaxy A50 hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je device beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Schade is echter heel gemakkelijk te voorkomen wanneer je je toestel voorziet van een Samsung Galaxy A50 hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende smartphonehoesjes voor jouw telefoon. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materialen en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod Samsung Galaxy A50 hoesjes? Neem dan snel een kijkje!

Voorkom vervelende schade met een hoesje Samsung A50

Een onbeschermde telefoon is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je toestel valt of ergens tegenaan stoot. Denk bij schade bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het device. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je device beschadigd raakt, waardoor het device niet meer goed functioneert. Repareren is dan in sommige gevallen een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met één van de Samsung Galaxy A50 hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je device beschadigd raakt en kun je jouw telefoon de protectie bieden die het nodig heeft. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je telefoon zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend Samsung A50 hoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten.

Geef je telefoon een uniek uiterlijk

Samsung Galaxy A50 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om schade aan je toestel te voorkomen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje natuurlijk ook de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien.

Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie smartphonehoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleur en design. Kies bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje in het rood, blauw, groen, zwart, wit, of kies juist voor een transparante case. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voor handen.

Enkel en alleen telefoonhoesjes van de beste kwaliteit

Alle telefoonhoesjes in onze webshop zijn geselecteerd op basis van de beste bescherming voor de telefoon. Bij het uitzoeken van een beschermend telefoonhoesje voor je Samsung Galaxy A50 kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de case. Ga daarom bij het selecteren van een Samsung Galaxy A50 hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het telefoonhoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Verschillende soorten hoesjes voor de Samsung Galaxy A50

Als je door het aanbod hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Samsung Galaxy A50 hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte Samsung Galaxy A50 hoesje!

book case: Een Samsung A50 hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met een flap die over het scherm van je device valt? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de Samsung Galaxy A50. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap.

Het verschil tussen een book case en een flipcase zit hem in de openklaprichting van de voorflap. Bij een book case klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flip case klapt de flap naar boven of naar beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voor de Samsung A50 voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen, zodat je voortaan je grote portemonnee lekker thuis kunt laten.

Binnen het assortiment zijn verschillende varianten van de bookcase en de flipcase te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een breed scala aan kleuren en prints, en is er ook brede keuze op het gebied van design en materiaal. De kans dat je een exemplaar vindt wat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke wensen is daarom erg groot.

Backcovers van verschillende materialen

In het aanbod zijn ook een groot aantal Samsung Galaxy A50 hoesjes te vinden waarbij het beeld scherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Dit type hoesje wordt ook wel een back cover genoemd. Dergelijke A50 hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie. 

Zo zijn er bijvoorbeeld back covers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze hoesjes van siliconen maakt dat ze gemakkelijk op jouw Samsung Galaxy A50 te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van Samsung A50 case, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor softcases gaan. 

Hardcases voor de Samsung Galaxy A50 zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat vervaardigd, wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten van een back cover verkrijgbaar waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

In zowel het assortiment softcases als in dat van hardcases zijn ook verschillende transparante Samsung Galaxy A50 hoesjes te vinden. Wil je het originele uiterlijk van je telefoon zo goed mogelijk behouden, maar wil je deze toch voorzien van een beschermhoes? Dan is een transparante back cover misschien wel een goede optie voor jou.

Een stijlvolle en chique Samsung A50 case

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en chique Samsung Galaxy A50 case, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het aanbod zijn namelijk ook een groot aantal hoesjes van echt hoogwaardig leer te vinden.

De Samsung Galaxy A50 hoesjes van leer bieden een goede bescherming aan je telefoon en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je Samsung toestel. Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Leren cases zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor smartphones die zakelijk worden gebruikt.

Binnen deze categorie zijn verschillende modellen A50 hoesjes van leder te vinden. Je kun bijvoorbeeld kiezen uit leren bookcases, flipcases en backcovers. Welk Samsung Galaxy A50 hoesje vind jij het mooist?

Bied het scherm een goede bescherming met een screenprotector

Met een Samsung A50 hoesje om je device ben je al behoorlijk goed bezig met het beschermen van je telefoon. Echter, het is in veel gevallen wel nog mogelijk dat je beeld scherm beschadigd raakt tijdens een valpartij, omdat deze bij veel Samsung Galaxy A50 hoesjes vrij wordt gehouden om de gebruiksvriendelijkheid van het toestel te waarborgen. Om ook het scherm goed te beschermen, kun je je Samsung Galaxy A50 hoesje combineren met een op maat gemaakte screen protector.

Een screenprotector is een dun, transparant plaatje wat je op het beeld scherm van je smartphone kunt plakken. De screen protector kan worden gemaakt van kunststof, maar de meeste varianten zijn vervaardigd van gehard glas.

Zowel de varianten van kunststof als die van gehard glas voorkomen dat de impact van een val of stoot beschadigingen veroorzaakt in het daadwerkelijke beeld scherm van je telefoon. Het materiaal is namelijk in staat om de ergste klappen tijdens een valpartij goed op te vangen.

Screenprotectors worden altijd precies op maat gemaakt voor een specifieke telefoon. Zo worden de afmetingen van het display in acht genomen, en worden er uitsparingen voor speakers of sensoren in de screenprotector verwerkt, indien nodig. Daarnaast is het materiaal op een speciale manier bewerkt, zodat de gevoeligheid van het touchscreen ook volledig wordt behouden.