Samsung Galaxy A50 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy A50 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

De mooiste Samsung Galaxy A50 hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel gemakkelijk beschermen door deze te voorzien van een Samsung Galaxy A50 hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende smartphonehoesjes voor jouw telefoon. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod Samsung Galaxy A50 hoesjes? Neem dan snel een kijkje!

Voorkom vervelende schade met een Samsung A50 hoesje

Een onbeschermde smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor het toestel niet meer goed functioneert. Repareren is dan in sommige gevallen een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn. 

Met één van de Samsung Galaxy A50 hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt en kun je jouw telefoon de protectie bieden die het nodig heeft. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je telefoon zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend Samsung A50 hoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop kosten.

Geef je smartphone een uniek uiterlijk

Samsung Galaxy A50 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je toestel mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje natuurlijk ook de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleur en design. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voor handen.

Enkel en alleen kwalitatieve telefoonhoesjes

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je Samsung Galaxy A50 kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van het hoesje. Ga daarom bij het selecteren van een Samsung Galaxy A50 hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het hoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Verschillende soorten hoesjes voor de Samsung Galaxy A50

Als je door het aanbod hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Samsung Galaxy A50 hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte Samsung Galaxy A50 hoesje!

Een Samsung A50 hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje met een flap die over het beeldscherm van je toestel valt? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de Samsung Galaxy A50. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Het verschil tussen een book case en een flip case zit hem in de openklaprichting van de voorflap. Bij een book case klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flip case klapt de flap naar boven of naar beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voor de Samsung A50 voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen, zodat je voortaan je grote portemonnee lekker thuis kunt laten.

Binnen het assortiment zijn verschillende varianten van de bookcase en de flipcase te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een breed scala aan kleuren en prints, en is er ook ruime keuze op het gebied van design en materiaal. De kans dat je een exemplaar zult vinden wat helemaal aansluit bij jouw persoonlijke wensen is daarom erg groot.

Backcovers van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal Samsung Galaxy A50 hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Deze telefoonhoesjes worden backcovers genoemd. Dergelijke A50 hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie. 

Zo zijn er bijvoorbeeld back covers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van deze hoesjes van siliconen of TPU maakt dat ze gemakkelijk op jouw Samsung Galaxy A50 te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van Samsung A50 hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor softcases gaan. 

Hardcases voor de Samsung Galaxy A50 zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat vervaardigd, wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten van een back cover te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

In zowel het assortiment softcases als in het assortiment hardcases zijn ook verschillende transparante Samsung Galaxy A50 hoesjes te vinden. Wil je het originele uiterlijk van je telefoon zo goed mogelijk behouden, maar wil je deze toch voorzien van een goede bescherming? Dan is een transparante back cover misschien wel een goede optie voor jou.

Een stijlvol en chic uiterlijk voor jouw smartphone

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic Samsung Galaxy A50 hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het assortiment zijn namelijk ook een groot aantal hoesjes van echt hoogwaardig leer te vinden. De Samsung Galaxy A50 hoesjes van leer bieden een goede bescherming aan je telefoon en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je Samsung toestel. Daarnaast is het leer ook nog eens ontzettend duurzaam. Een leren telefoonhoesje is bijvoorbeeld perfect geschikt voor smartphone die zakelijk worden gebruikt.

Binnen deze categorie zijn verschillende modellen A50 hoesjes van leer te vinden. Je kun bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leer. Welk Samsung Galaxy A50 hoesje vind jij het mooist?

Een complete bescherming voor jouw telefoon

Met een Samsung A50 hoesje om je toestel heb je al een behoorlijk goede bescherming te pakken voor je smartphone. Echter, het is in veel gevallen wel nog mogelijk dat je beeldscherm beschadigd raakt tijdens een valpartij, omdat deze bij veel Samsung Galaxy A50 hoesjes vrij wordt gehouden om de gebruiksvriendelijkheid van het toestel te waarborgen. Om ook het beeldscherm te voorzien van een goede bescherming, kun je je Samsung Galaxy A50 hoesje combineren met een op maat gemaakte screenprotector.

Een screenprotector is een dun, transparant plaatje wat je op het display van je smartphone kunt plakken. De screenprotector kan worden gemaakt van kunststof, maar de meeste varianten zijn vervaardigd van gehard glas. Zowel de varianten van kunststof als die van gehard glas bieden een goede bescherming aan het beeldscherm en voorkomen dat de impact van een val of stoot beschadigingen veroorzaakt in het daadwerkelijke beeldscherm van je smartphone. Het materiaal is namelijk in staat om de ergste klappen tijdens een valpartij goed op te vangen.

Screenprotectors worden altijd precies op maat gemaakt voor een specifieke smartphone. Zo worden de afmetingen van het beeldscherm in acht genomen, en worden er uitsparingen voor speakers of sensoren in het materiaal verwerkt, indien nodig. Daarnaast is het materiaal op een speciale manier bewerkt, zodat de gevoeligheid van het touchscreen ook volledig wordt behouden.