Samsung Galaxy A71 hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy A71 hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Samsung A71 hoesje kopen bij hoesjesdirect.nl

Ben jij op zoek naar een hoesje voor je Samsung Galaxy A71? Dan ben je bij hoesjesdirect.nl aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk een groot aanbod wat betreft hoesjes voor de A71. Zo verkopen we verschillende soorten smartphone hoesjes en hoesjes met allerlei toffe designs. Zodoende zit er voor iedereen wel een geschikt telefoonhoesje tussen. Door gebruik te maken van de handige zoekfilters in onze webshop, kun je de zoekresultaten naar eigen smaak en wens aanpassen. Op die manier krijg je alleen de relevante resultaten te zien en heb je binnen de kortste keren een tof Samsung A71 hoesje in huis.

Waarom een hoesje voor je Samsung A71?

Een Samsung A71 is een prachtige en waardevolle smartphone, die je goed wilt beschermen tegen vuil, krassen en barsten. Je wilt immers voorkomen dat het toestel vies wordt of kapot gaat. In dat kader biedt een Samsung Galaxy A71 hoesje een ideale uitkomst. Een hoesje wordt namelijk bevestigd om het toestel en is gemaakt van schokabsorberend materiaal. Op die manier beschermt een smartphone hoesje tegen stoten en vallen. Bovendien houdt het vuil buiten, waardoor het toestel niet vies wordt.

Dat een Samsung A71 hoesje beschermt tegen vuil en beschadigingen ligt natuurlijk redelijk voor de hand. Een beschermhoesje beschermt echter ook nog tegen andere vervelende dingen. Doordat schade namelijk wordt voorkomen, hoeft je telefoon ook niet gerepareerd te worden. Dat scheelt ten eerste een heleboel kosten, want dergelijke reparaties zijn vaak erg duur. Ten tweede hoef je ook niet je telefoon op te sturen. Ook op een indirecte manier beschermt een telefoonhoesje dus tegen allerlei narigheden.

Verder maakt een A71 hoesje het mogelijk je smartphone te personaliseren. Dankzij de vele designs van de hoesjes kun je namelijk een hoesje uitkiezen die echt bij jou past. Daarnaast kun je er door middel van een telefoonhoesje ook voor kiezen de look van je smartphone aan te passen aan een bepaalde gelegenheid of outfit. Kortom, een Galaxy A71 hoesje is om veel meer redenen van belang dan je in eerste instantie zou denken. 

Verschillende soorten Samsung Galaxy A71 hoesjes

In onze webshop zul je zien dat we verschillende soorten telefoonhoesjes voor de Samsung A71 verkopen. Om ervoor te zorgen dat jij zeker weten een geschikt hoesje aanschaft, zullen we de belangrijkste verschillen voor je uitlichten. Op die manier kun je een goede keuze maken en zal je lang tevreden zijn met je Samsung A71 hoesje.

Booktype cases met opbergruimte voor briefgeld en pasjes

Om te beginnen zijn er de zogenoemde wallet cases. Zo een Samsung A71 bookcase biedt rondom bescherming aan je smartphone. Doordat de case bevestigd zit om zowel de achterkant en zijkanten van het toestel als met een flap over het display slaat, wordt ook het beeldscherm optimaal beschermd. Daarnaast bevatten deze booktype cases in de flap opbergruimte voor briefgeld en pasjes, vandaar ook dat het wallet cases worden genoemd. Op die manier heb je deze spullen altijd gemakkelijk bij de hand.

Compacte back covers

Daarnaast zijn er de compacte backcovers, die alleen bevestigd zitten om de achterkant en zijkanten van de smartphone. Het beeldscherm blijft dus vrij, waardoor je direct zicht hebt op binnenkomende meldingen. Super handig! In dit geval kun je kiezen tussen een Samsung A71 backcover van siliconen en een hardcase hoesje. Het verschil zit hem enkel in het materiaal. Zo zijn de hardcases bijvoorbeeld minder flexibel dan de softcases. Beide hoesjes zou je goed kunnen aanvullen met een Samsung A71 screenprotector.

Extra beschermende A71 hoesjes

Tot slot kun je ook nog kiezen voor een Samsung A71 hoesje wat je smartphone extra bescherming biedt. Alle beschermhoesjes in ons assortiment bieden optimale bescherming, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je net een beetje meer zekerheid wilt. Als dat zo is, dan kun je kiezen voor een extra stevig Galaxy A71 hoesje. Deze smartphone hoesjes worden gemaakt van extra schokabsorberend materiaal of een combinatie van schokabsorberende materialen. Zo is je smartphone tegen nog meer bestand. 

Keuze uit meerdere materialen

Bij het maken van een telefoonhoesje voor de Samsung A71 kunnen meerdere materialen worden gebruikt. Zo worden veel smartphone hoesjes gemaakt van polycarbonaat (PC). Dat is een stevig en onbuigbaar materiaal, wat extra stevigheid biedt aan het hoesje. PC wordt soms gecombineerd met thermoplastisch polyurethaan (TPU), wat kwa buigbaarheid precies tussen PC en siliconen in zit. Er worden overigens ook hoesjes gemaakt die enkel en alleen bestaan uit TPU. Daarnaast worden er dus ook hoesjes gemaakt van siliconen. Dat is een stevig maar flexibel materiaal en is daardoor geschikt als je graag regelmatig van hoesje wisselt. Bovendien heeft een Samsung A71 hoesje van siliconen een betere grip, omdat het materiaal wat ruwer is. Tot slot kun je ook kiezen voor een leren hoesje voor de A71, als je houdt van een stevig hoesje met een chique look.