Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes

Vind het perfecte Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje!

Met een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje kun je je smartphone goed beschermen en kun je voorkomen dat je toestel vervelende schade oploopt wanneer je deze per ongeluk ergens tegenaan stoot of uit je handen laat vallen. Zonder bescherming is het toestel behoorlijk kwetsbaar en is de kans op schade erg groot. Je smartphone kan dan ernstig beschadigd raken, wat je natuurlijk graag wilt voorkomen. De kosten die komen kijken bij de reparatie van een beschadigde smartphone zijn namelijk niet om over naar huis te schrijven. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal geen optie meer en ben je genoodzaakt om een hele nieuwe smartphone aan te schaffen. Dit kan nog veel duurder uitvallen, waar je waarschijnlijk niet echt op zit te wachten. Dergelijke scenario’s zijn echter makkelijk te voorkomen als je je toestel voorziet van de juiste bescherming in de vorm van een hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl zul je zeker een mooi Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje kunnen vinden. Je komt in het assortiment verschillende modellen tegen en deze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren en met uiteenlopende designs. Ook op het gebied van materiaal is er veel keuze, dus de kans dat jij het perfecte Samsung Note 10 Plus hoesje zult vinden is erg groot. Bekijk daarom snel het assortiment en scoor de perfecte bescherming voor jouw toestel.

Wat kan er gebeuren zonder hoesje?

Als je je smartphone niet voorziet van een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje, dan is het mogelijk dat deze beschadigd raakt. Tijdens een onhandig momentje waarin je je toestel per ongeluk uit je handen laat glippen is het kwaad in de meeste gevallen al geschied. Ook wanneer je je toestel net iets te hard op tafel neerlegt of ergens tegenaan stoot is het mogelijk dat je toestel ernstige beschadigingen oploopt. 

Misschien heb je jezelf voorgenomen bij de aanschaf van het toestel dat je er heel zuinig op zult zijn en dat een Samsung Note 10 Plus hoesje daarom niet nodig is. Echter, in veel gevallen ontstaat schade niet door eigen toedoen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je over straat loopt met je smartphone in je hand en er plotseling iemand tegen je aan botst. Door de schrik laat je misschien je smartphone op de stoep vallen, waardoor krassen en barsten kunnen ontstaan. Om je smartphone ook te beschermen tegen invloeden van buitenaf, is het verstandig om je toestel te voorzien van een stevig Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje. Zo houdt je het toestel netjes en blijft deze goed functioneren. 

Meer voordelen van telefoonhoesjes

De beschermende functie van een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje is natuurlijk de voornaamste reden om je toestel te voorzien van een telefoonhoesje. Echter, naast de beschermende functie zijn er nog wel meer voordelen te benoemen aan telefoonhoesjes.

Met een hoesje kun je je smartphone namelijk ook van een nieuw en fris uiterlijk voorzien. Ben je uitgekeken op het originele uiterlijk van de Note 10 Plus? Of ben je uitgekeken op het oude hoesje wat om je toestel zit? Dan kun je er met een nieuw hoesje voor zorgen dat het toestel er weer als nieuw uit ziet. 

In het assortiment zijn verschillende mooie hoesjes te vinden in diverse designs waarmee je je smartphone van een uniek uiterlijk kunt voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een leren hoesje met een stijlvol en strak design, of ga juist voor een mooie book- of flipcase met een vrolijk printje erop. Het assortiment is met opzet extra breed opgezet, zodat er zeker een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje tussen zit wat goed aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. 

Een ander groot voordeel aan het hebben van een smartphonehoesje is dat er in veel gevallen ook extra functies in het product zijn verwerkt. Zo bieden sommige telefoonhoesjes de mogelijkheid om pasjes en briefgeld op te bergen. Ook zijn er hoesjes te vinden waarbij een standaardje in het ontwerp van het Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje is verwerkt, zodat je deze gemakkelijk rechtop op tafel neer kunt zetten. Je haalt meer uit je smartphone met een telefoonhoesje van hoesjesdirect.nl. 

Welke smartphone heb je precies?

Als je het assortiment bekijkt, dan is het mogelijk dat je begint te twijfelen of je wel de hoesjes voor het juiste toestel aan het bekijken bent. Samsung heeft ontzettend veel verschillende smartphones uitgebracht door de jaren heen, dus het zeer begrijpelijk als je niet precies meer weet welke versie jij nu eigenlijk hebt. Via de pagina “Welke Samsung heb ik?” kun je heel gemakkelijk achterhalen welke Samsung smartphone je hebt, zodat je kunt bepalen of een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje wel goed op jouw toestel zal passen, of dat je beter in een andere categorie op zoek kunt gaan naar een passend telefoonhoesje. Op die manier voorkom je dat je straks een hoesje ontvangt die niet goed op je toestel past.

Stop je smartphone in een hardcase

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn verschillende soorten smartphonehoesjes te vinden. Bij het selecteren van een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje kom je bijvoorbeeld de categorie hardcase hoesjes tegen. Deze hoesjes worden beschouwd als “backcovers” en zitten enkel om de achterkant en de randen van de smartphone heen. Het beeldscherm wordt bij dit model vrij gehouden, zodat het beeldscherm altijd zichtbaar blijft. 

Materialen die worden gebruikt bij de productie van Samsung Galaxy Note 10 Plus hardcase hoesjes zijn onder anderen PC (polycarbonaat), hout, metaal en glas. Meestal wordt PC gecombineerd met een ander materiaal om zo een stevig en stijlvol design te kunnen realiseren. Polycarbonaat is een onbuigbare vorm van kunststof en is perfect geschikt voor telefoonhoesjes. Het materiaal zorgt ervoor dat de impact van een val goed kan worden opgevangen en voorkomt barsten en krassen in het materiaal van de smartphone. Als je je toestel per ongeluk een keer laat vallen, dan is geen man overboord. Je smartphone blijft in dat geval ongedeerd. De onbuigzaamheid van deze hoesjes maakt dat we ze hardcases noemen.

Verschillende softcases voor de Note 10 Plus

Heb je liever een back cover van een materiaal wat wel buigbaar is? In dat geval kun je beter een kijkje nemen in de categorie Samsung Galaxy Note 10 Plus softcase en siliconen. Hier vind je ook backcovers die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten, maar deze varianten zijn dan juist weer van een buigbaar materiaal gemaakt. Materialen zoals bijvoorbeeld siliconen en TPU worden in de productie van softcases vaak gebruikt.

De buigbaarheid van de materialen die worden gebruikt voor softcases maakt dat deze telefoonhoesjes perfect geschikt zijn als je graag eens in de zoveel tijd wilt switchen van Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje. Het kan ontzettend leuk zijn om regelmatig van telefoonhoesje te switchen. Je kunt je telefoonhoesje bijvoorbeeld afstellen op je outfit, of juist afstellen op het seizoen. Op die manier raak je nooit meer uitgekeken op het uiterlijk van je smartphone en voelt deze altijd nog een beetje nieuw en speciaal.

In het assortiment softcases zijn een heleboel verschillende exemplaren te vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Alle kleuren van de regenboog zijn sterk vertegenwoordigd en op het gebied van design is er ook ruime keuze. 

Bookcases Versus flipcases

Ga je liever voor een wat uitgebreider Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje waar ook een flap aan zit bevestigd die over je beeldscherm heen valt? Dan kun je perfect terecht in de categorie Samsung Galaxy Note 10 Plus bookcases en flipcases. De voorflap biedt een extra bescherming aan het display van je smartphone en biedt ook nog eens extra functies. Zo wordt er aan de binnenkant van de voorflap van een book- of flipcase vaak ruimte gemaakt voor het opbergen van een aantal pasjes en wat briefgeld. Je kunt je belangrijkste pasjes en wat briefgeld dan gemakkelijk in je telefoonhoesje opbergen, zodat je deze altijd bij je hebt. Je portemonnee hoef je dan alleen nog maar mee te nemen als je andere pasjes op meer contact geld nodig hebt.

Een andere handige functie die vaak in bookcases en flipcases wordt verwerkt is de standaard-functie. Hiermee wordt bedoeld dat je de voorflap kunt gebruiken om je toestel in landschapsmodus tegenaan te laten leunen. Op die manier kun je je toestel rechtop op tafel neerzetten, zodat je deze niet meer zelf vast hoeft te houden. Vermoeide armen van het langdurig vasthouden worden hiermee voorkomen wanneer je bijvoorbeeld een filmpje kijkt op je smartphone. 

Hoewel de Samsung Galaxy Note 10 Plus bookcases en flipcases op veel verschillende vlakken overeen komen, zijn ze toch echt verschillend. Het verschil zit hem in de openklaprichting van de voorflap van het hoesje. Bij een bookcase klapt de voorflap namelijk zijwaarts open en bij een flipcase klapt de voorflap juist naar boven of naar beneden open.

In het assortiment zijn een heleboel verschillende exemplaren van zowel bookcases als flipcases te vinden. Je kunt je voorkeur voor kleur, materiaal en extra functies gemakkelijk aangeven via de filters op de pagina, zodat je razendsnel het perfecte Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje kunt vinden wat aan al je wensen voldoet.

Een stijlvol lederen design

Bij het bekijken van het assortiment telefoonhoesjes kom je regelmatig exemplaren met een lederen uitstraling tegen. Deze zijn allemaal te vinden in de categorie lederen Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes. Met een lederen hoesje kun je je toestel voorzien van een strak en stijlvol uiterlijk. Veel zakelijke telefoons worden om die reden dan ook voorzien van een hoesje van leer. Een ander groot voordeel aan het lederen materiaal is dat het ontzettend duurzaam is. Leer slijt minder snel dan andere materialen en blijft na kleine beschadigingen ook nog mooi. Net zoals bijvoorbeeld bij je leren schoenen kun je een leren telefoonhoesje in geval van een krasje namelijk gemakkelijk herstellen met een klein beetje schoenenpoets.

In deze categorie zijn zowel hoesjes van echt leer als hoesjes van kunstleer te vinden. Het echte lederen materiaal is relatief duur in productie, waardoor de hoesjes van echt leer niet voor iedereen even betaalbaar zijn. Om toch iedereen de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje met een lederen uitstraling kun je ook kiezen voor een kunstlederen variant. 

Via de filters op de pagina kun je gemakkelijk aangeven of je producten van echt leer of van kunstleer wilt bekijken. 

Maak de bescherming compleet met een screenprotector

Met een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje ben je al goed op weg met het beschermen van je smartphone. Echter, bij veel telefoonhoesjes wordt het display van de smartphone wel nog vrij gehouden, waardoor hier nog steeds schade aan kan ontstaan. Als je toestel bijvoorbeeld precies met het beeldscherm op de hoek van een tafel terecht komt, dan kan een telefoonhoesje niet veel bescherming bieden.

Het is daarom altijd aan te raden om je smartphonehoesje te combineren met een screenprotector. Een Samsung Galaxy Note 10 Plus screenprotector is een dun plaatje van gehard glas of kunststof wat je op het beeldscherm van je smartphone kunt plakken. Dit materiaal kan de klap van een val goed opvangen en zorgt ervoor dat het daadwerkelijke beeldscherm van je smartphone onbeschadigd blijft. 

Als je een screenprotector combineert met een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje, dan heb je bescherming voor alle kanten van de smartphone te pakken en hoef je je geen zorgen meer te maken om je toestel.

 

Filters
Van laag naar hoog sorteren

1 - 48 van 132

per pagina
 1. -20%
  Mobigear Armor Ring Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Zwart
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 2. -20%
  Mobigear Armor Ring Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Rood
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 3. -20%
  Mobigear Mandala Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Zwart
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 4. -20%
  Mobigear Slim Magnet Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Zwart
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 5. -20%
  Mobigear Mandala Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Roségoud
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 6. -20%
  Mobigear Fabric Katoen Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Zwart
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 7. -20%
  Mobigear Card Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Groen
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 8. -20%
  Mobigear Glitter Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Roségoud
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 9. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Zwart
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 10. -20%
  Mobigear Fabric Katoen Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Grijs
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 11. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Zwart
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 12. -20%
  Mobigear Glitter Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Goud
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 13. Caseme 2in1 Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Rood
  32,95 incl btw
  Op voorraad
 14. -20%
  Mobigear Honeycomb Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Zwart
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 15. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Rood
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 16. -20%
  Mobigear Bio Eco Friendly Backcover voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Rood
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 17. -20%
  Mobigear Design Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Vlinder
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 18. -20%
  Mobigear Card Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Roségoud
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 19. -20%
  Mobigear Design Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Mandala
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 20. -20%
  Mobigear Card Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Roze
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 21. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Turquoise
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 22. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Paars
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 23. -20%
  Mobigear Card Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Rood
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 24. -20%
  Mobigear Snap Button Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Rood
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 25. -20%
  Mobigear Snap Button Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Groen
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 26. -20%
  Mobigear Design Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Dromenvanger
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 27. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Grijs
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 28. -20%
  Mobigear Design TPU Backcover voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Sterbloem
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 29. -20%
  Mobigear Mandala Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Turquoise
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 30. -20%
  Mobigear Mandala Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Paars
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 31. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Roségoud
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 32. -20%
  Mobigear Mandala Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Grijs
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 33. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Bruin
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 34. -20%
  Mobigear Design TPU Backcover voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Kat
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 35. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Donkerblauw
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 36. -20%
  Mobigear Cards Wallet TPU Backcover voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Rood
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 37. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Roze
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 38. -20%
  Mobigear Glitter Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Zwart
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 39. -20%
  Mobigear Glitter Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Blauw
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 40. -20%
  Mobigear Glitter Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Zilver
  Regular Price 17,95 incl btw Special Price 14,36 incl btw
  Op voorraad
 41. -20%
  Mobigear Design Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Beer
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 42. -20%
  Mobigear Mandala Hardcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Grijs
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 43. -20%
  Mobigear Fabric Katoen Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Groen
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 44. -20%
  Mobigear Excellent Bookcase voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Blauw
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
 45. -20%
  Mobigear Design TPU Backcover voor Samsung Galaxy Note 10 Plus - Boom
  Regular Price 14,95 incl btw Special Price 11,96 incl btw
  Op voorraad
Van laag naar hoog sorteren

1 - 48 van 132

Pagina
per pagina