Samsung Galaxy Note 10 Plus Hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Galaxy Note 10 Plus hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Vind het perfecte Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje!

Met een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje kun je je smartphone goed beschermen en kun je voorkomen dat je toestel vervelende schade oploopt wanneer je deze per ongeluk ergens tegenaan stoot of uit je handen laat vallen. Zonder bescherming is het toestel behoorlijk kwetsbaar en is de kans op schade erg groot. Je smartphone kan dan ernstig beschadigd raken, wat je natuurlijk graag wilt voorkomen. De kosten die komen kijken bij de reparatie van een beschadigde smartphone zijn namelijk niet om over naar huis te schrijven. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal geen optie meer en ben je genoodzaakt om een hele nieuwe smartphone aan te schaffen. Dit kan nog veel duurder uitvallen, waar je waarschijnlijk niet echt op zit te wachten. Dergelijke scenario’s zijn echter makkelijk te voorkomen als je je toestel voorziet van de juiste bescherming in de vorm van een hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl zul je zeker een mooi Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje kunnen vinden. Je komt in het assortiment verschillende modellen tegen en deze zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren en met uiteenlopende designs. Ook op het gebied van materiaal is er veel keuze, dus de kans dat jij het perfecte Samsung Note 10 Plus hoesje zult vinden is erg groot. Bekijk daarom snel het assortiment en scoor de perfecte bescherming voor jouw toestel.

Wat kan er gebeuren zonder hoesje?

Als je je smartphone niet voorziet van een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje, dan is het mogelijk dat deze beschadigd raakt. Tijdens een onhandig momentje waarin je je toestel per ongeluk uit je handen laat glippen is het kwaad in de meeste gevallen al geschied. Ook wanneer je je toestel net iets te hard op tafel neerlegt of ergens tegenaan stoot is het mogelijk dat je toestel ernstige beschadigingen oploopt. 

Misschien heb je jezelf voorgenomen bij de aanschaf van het toestel dat je er heel zuinig op zult zijn en dat een Samsung Note 10 Plus hoesje daarom niet nodig is. Echter, in veel gevallen ontstaat schade niet door eigen toedoen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat je over straat loopt met je smartphone in je hand en er plotseling iemand tegen je aan botst. Door de schrik laat je misschien je smartphone op de stoep vallen, waardoor krassen en barsten kunnen ontstaan. Om je smartphone ook te beschermen tegen invloeden van buitenaf, is het verstandig om je toestel te voorzien van een stevig Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje. Zo houdt je het toestel netjes en blijft deze goed functioneren. 

Meer voordelen van telefoonhoesjes

De beschermende functie van een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje is natuurlijk de voornaamste reden om je toestel te voorzien van een telefoonhoesje. Echter, naast de beschermende functie zijn er nog wel meer voordelen te benoemen aan telefoonhoesjes.

Met een hoesje kun je je smartphone namelijk ook van een nieuw en fris uiterlijk voorzien. Ben je uitgekeken op het originele uiterlijk van de Note 10 Plus? Of ben je uitgekeken op het oude hoesje wat om je toestel zit? Dan kun je er met een nieuw hoesje voor zorgen dat het toestel er weer als nieuw uit ziet. 

In het assortiment zijn verschillende mooie hoesjes te vinden in diverse designs waarmee je je smartphone van een uniek uiterlijk kunt voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een leren hoesje met een stijlvol en strak design, of ga juist voor een mooie book- of flipcase met een vrolijk printje erop. Het assortiment is met opzet extra breed opgezet, zodat er zeker een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje tussen zit wat goed aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. 

Een ander groot voordeel aan het hebben van een smartphonehoesje is dat er in veel gevallen ook extra functies in het product zijn verwerkt. Zo bieden sommige telefoonhoesjes de mogelijkheid om pasjes en briefgeld op te bergen. Ook zijn er hoesjes te vinden waarbij een standaardje in het ontwerp van het Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje is verwerkt, zodat je deze gemakkelijk rechtop op tafel neer kunt zetten. Je haalt meer uit je smartphone met een telefoonhoesje van hoesjesdirect.nl. 

Welke smartphone heb je precies?

Als je het assortiment bekijkt, dan is het mogelijk dat je begint te twijfelen of je wel de hoesjes voor het juiste toestel aan het bekijken bent. Samsung heeft ontzettend veel verschillende smartphones uitgebracht door de jaren heen, dus het zeer begrijpelijk als je niet precies meer weet welke versie jij nu eigenlijk hebt. Via de pagina “Welke Samsung heb ik?” kun je heel gemakkelijk achterhalen welke Samsung smartphone je hebt, zodat je kunt bepalen of een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje wel goed op jouw toestel zal passen, of dat je beter in een andere categorie op zoek kunt gaan naar een passend telefoonhoesje. Op die manier voorkom je dat je straks een hoesje ontvangt die niet goed op je toestel past.

Stop je smartphone in een hardcase

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn verschillende soorten smartphonehoesjes te vinden. Bij het selecteren van een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje kom je bijvoorbeeld de categorie hardcase hoesjes tegen. Deze hoesjes worden beschouwd als “backcovers” en zitten enkel om de achterkant en de randen van de smartphone heen. Het beeldscherm wordt bij dit model vrij gehouden, zodat het beeldscherm altijd zichtbaar blijft. 

Materialen die worden gebruikt bij de productie van Samsung Galaxy Note 10 Plus hardcase hoesjes zijn onder anderen PC (polycarbonaat), hout, metaal en glas. Meestal wordt PC gecombineerd met een ander materiaal om zo een stevig en stijlvol design te kunnen realiseren. Polycarbonaat is een onbuigbare vorm van kunststof en is perfect geschikt voor telefoonhoesjes. Het materiaal zorgt ervoor dat de impact van een val goed kan worden opgevangen en voorkomt barsten en krassen in het materiaal van de smartphone. Als je je toestel per ongeluk een keer laat vallen, dan is geen man overboord. Je smartphone blijft in dat geval ongedeerd. De onbuigzaamheid van deze hoesjes maakt dat we ze hardcases noemen.

Verschillende softcases voor de Note 10 Plus

Heb je liever een back cover van een materiaal wat wel buigbaar is? In dat geval kun je beter een kijkje nemen in de categorie Samsung Galaxy Note 10 Plus softcase en siliconen. Hier vind je ook backcovers die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten, maar deze varianten zijn dan juist weer van een buigbaar materiaal gemaakt. Materialen zoals bijvoorbeeld siliconen en TPU worden in de productie van softcases vaak gebruikt.

De buigbaarheid van de materialen die worden gebruikt voor softcases maakt dat deze telefoonhoesjes perfect geschikt zijn als je graag eens in de zoveel tijd wilt switchen van Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje. Het kan ontzettend leuk zijn om regelmatig van telefoonhoesje te switchen. Je kunt je telefoonhoesje bijvoorbeeld afstellen op je outfit, of juist afstellen op het seizoen. Op die manier raak je nooit meer uitgekeken op het uiterlijk van je smartphone en voelt deze altijd nog een beetje nieuw en speciaal.

In het assortiment softcases zijn een heleboel verschillende exemplaren te vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in het assortiment van hoesjesdirect.nl. Alle kleuren van de regenboog zijn sterk vertegenwoordigd en op het gebied van design is er ook ruime keuze. 

Bookcases Versus flipcases

Ga je liever voor een wat uitgebreider Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje waar ook een flap aan zit bevestigd die over je beeldscherm heen valt? Dan kun je perfect terecht in de categorie Samsung Galaxy Note 10 Plus bookcases en flipcases. De voorflap biedt een extra bescherming aan het display van je smartphone en biedt ook nog eens extra functies. Zo wordt er aan de binnenkant van de voorflap van een book- of flipcase vaak ruimte gemaakt voor het opbergen van een aantal pasjes en wat briefgeld. Je kunt je belangrijkste pasjes en wat briefgeld dan gemakkelijk in je telefoonhoesje opbergen, zodat je deze altijd bij je hebt. Je portemonnee hoef je dan alleen nog maar mee te nemen als je andere pasjes op meer contact geld nodig hebt.

Een andere handige functie die vaak in bookcases en flipcases wordt verwerkt is de standaard-functie. Hiermee wordt bedoeld dat je de voorflap kunt gebruiken om je toestel in landschapsmodus tegenaan te laten leunen. Op die manier kun je je toestel rechtop op tafel neerzetten, zodat je deze niet meer zelf vast hoeft te houden. Vermoeide armen van het langdurig vasthouden worden hiermee voorkomen wanneer je bijvoorbeeld een filmpje kijkt op je smartphone. 

Hoewel de Samsung Galaxy Note 10 Plus bookcases en flipcases op veel verschillende vlakken overeen komen, zijn ze toch echt verschillend. Het verschil zit hem in de openklaprichting van de voorflap van het hoesje. Bij een bookcase klapt de voorflap namelijk zijwaarts open en bij een flipcase klapt de voorflap juist naar boven of naar beneden open.

In het assortiment zijn een heleboel verschillende exemplaren van zowel bookcases als flipcases te vinden. Je kunt je voorkeur voor kleur, materiaal en extra functies gemakkelijk aangeven via de filters op de pagina, zodat je razendsnel het perfecte Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje kunt vinden wat aan al je wensen voldoet.

Een stijlvol lederen design

Bij het bekijken van het assortiment telefoonhoesjes kom je regelmatig exemplaren met een lederen uitstraling tegen. Deze zijn allemaal te vinden in de categorie lederen Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes. Met een lederen hoesje kun je je toestel voorzien van een strak en stijlvol uiterlijk. Veel zakelijke telefoons worden om die reden dan ook voorzien van een hoesje van leer. Een ander groot voordeel aan het lederen materiaal is dat het ontzettend duurzaam is. Leer slijt minder snel dan andere materialen en blijft na kleine beschadigingen ook nog mooi. Net zoals bijvoorbeeld bij je leren schoenen kun je een leren telefoonhoesje in geval van een krasje namelijk gemakkelijk herstellen met een klein beetje schoenenpoets.

In deze categorie zijn zowel hoesjes van echt leer als hoesjes van kunstleer te vinden. Het echte lederen materiaal is relatief duur in productie, waardoor de hoesjes van echt leer niet voor iedereen even betaalbaar zijn. Om toch iedereen de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje met een lederen uitstraling kun je ook kiezen voor een kunstlederen variant. 

Via de filters op de pagina kun je gemakkelijk aangeven of je producten van echt leer of van kunstleer wilt bekijken. 

Maak de bescherming compleet met een screenprotector

Met een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje ben je al goed op weg met het beschermen van je smartphone. Echter, bij veel telefoonhoesjes wordt het display van de smartphone wel nog vrij gehouden, waardoor hier nog steeds schade aan kan ontstaan. Als je toestel bijvoorbeeld precies met het beeldscherm op de hoek van een tafel terecht komt, dan kan een telefoonhoesje niet veel bescherming bieden.

Het is daarom altijd aan te raden om je smartphonehoesje te combineren met een screenprotector. Een Samsung Galaxy Note 10 Plus screenprotector is een dun plaatje van gehard glas of kunststof wat je op het beeldscherm van je smartphone kunt plakken. Dit materiaal kan de klap van een val goed opvangen en zorgt ervoor dat het daadwerkelijke beeldscherm van je smartphone onbeschadigd blijft. 

Als je een screenprotector combineert met een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje, dan heb je bescherming voor alle kanten van de smartphone te pakken en hoef je je geen zorgen meer te maken om je toestel.

Neem je smartphone overal mee naartoe!

Een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje is natuurlijk een accessoire waar je je smartphone goed mee kunt beschermen. Bij hoesjesdirect.nl zijn echter ook accessoires te vinden voor andere doeleinden dan bescherming. Zo vind je in het assortiment ook verschillende telefoonhouders, zoals bijvoorbeeld de varianten voor in de auto. 

Het assortiment Samsung Galaxy Note 10 Plus autohouders is zeer breed opgesteld. Stuk voor stuk zijn ze perfect geschikt voor jouw toestel. 

Als je door het assortiment autohouders scrolt, dan zul je zien dat er verschillende mogelijkheden zijn wat betreft de bevestiging tussen houder en smartphone, maar ook tussen houder en auto. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je smartphone in een klem te plaatsen, maar er zijn ook autohouders verkrijgbaar waarbij je de smartphone magnetisch aan de houder kunt bevestigen. Het is maar net wat jij het handigst vindt. 

Op het gebied van bevestiging tussen houder en auto zijn er ook verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bevestiging in het ventilatierooster, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een variant die je in de bekerhouder kunt plaatsen. Ook vind je autohouders die je door middel van het zuignap aan het raam kunt bevestigen. Tenslotte zijn er ook varianten die je door middel van een extra sterke sticker op je dashboard kunt plakken. 

Het verschilt per auto of de houder geschikt is om te gebruiken. Ga dus bij het selecteren van een product goed na hoe jouw auto er vanbinnen uit ziet en of een bepaalde variant wel goed zal passen in jouw auto. Een autohouder is de perfecte aanvulling op een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje en is aan te raden voor iedereen die zijn of haar smartphone weleens gebruikt in de auto. 

Meer grip op je toestel

De Note 10 Plus is natuurlijk een behoorlijk fors toestel, waardoor het goed mogelijk is dat je moeite hebt met het vasthouden van de smartphone. Dit is behoorlijk risicovol, want als je het toestel niet goed vast kunt houden, dan heb je meer kans dat het toestel uit je handen valt en beschadigd raakt. In dat geval is het raadzaam om ervoor te zorgen dat je meer grip krijgt op je toestel. Dit kun je bijvoorbeeld doen met één van de Samsung Galaxy Note 10 Plus gadgets. In deze categorie zijn verschillende soorten producten te vinden, zoals bijvoorbeeld touchscreen handschoenen, selfiesticks en kabelclipjes. Voor de verbetering van de grip op je toestel zijn er verschillende gadgets te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een GrabTab van het merk Speck, of een handige PopSocket. Deze gadgets zijn gemakkelijk op de achterkant van je Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje te plakken, zodat je meer houvast hebt wanneer je je smartphone gebruikt.

Hoe plaats ik een bestelling?

Als je het perfecte Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje hebt uitgezocht, dan kun je overgaan tot het plaatsen van je bestelling. We lichten graag even toe hoe dit in z’n werk gaat, zodat je gemakkelijk zelf een bestelling kunt plaatsen. 

Allereerst klik je op de productpagina van het gewenste product op “+ in winkelmandje”. Het product wordt nu in je winkelmandje gezet. Als je vervolgens naar het winkelmandje gaat, dan kun je de producten in je winkelmandje controleren, en vervolgens klikken op “bestelling afronden”. Daarna vul je je adresgegevens in, of log je in met je hoesjesdirect.nl account. Selecteer de gewenste betaalmethode en verzendmethode, en klik op “bestelling afrekenen”. Vervolgens kun je de instructies in het volgende scherm volgen om je bestelling af te rekenen en te plaatsen. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een bevestiging in je mailbox. Zodra je bestelling ook echt is verzonden krijg je nog een bevestiging per mail. De volgende bezorgdag staat de bezorger voor je deur om je bestelling af te leveren, zodat je je nieuwe Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje in gebruik kunt nemen. 

Ruil een ontvangen product gemakkelijk om

Heb je een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje ontvangen, maar blijkt het toch niet helemaal naar wens? In dat geval kun je het ontvangen hoesje gemakkelijk omruilen of retourneren. Hier heb je 100 dagen de tijd voor, dus je kunt op je gemak bekijken of een product wel echt naar wens is of dat je het toch graag omruilt. Wanneer de retourzending bij ons binnen is gekomen, verwerken we deze direct. Je krijgt hiervan een bevestiging per mail. Het betaalde bedrag wordt ook direct aan je terugbetaald. Vervolgens kun je weer een nieuwe bestelling plaatsen met een Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje wat beter bij je past.

Bestel zakelijk bij hoesjesdirect.nl

Het is bij hoesjesdirect.nl ook mogelijk om een zakelijke bestelling te plaatsen. In het grote assortiment, waar onder andere Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes in te vinden zijn, zijn accessoires voor smartphones, tablets, laptops, smartwatches en draadloze oordopjes te vinden. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, waar we op zeer korte termijn op reageren met een zo scherp mogelijke prijs. Wat je wens ook is, we doen ons best om het allemaal zo goed mogelijk voor je te regelen. Schroom dus niet om al je vragen te stellen en je wensen aan ons te laten weten. 

Voor zakelijke klanten is het zelfs mogelijk om een gepersonaliseerde producten te bestellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je bedrijfslogo op een hoesje te laten printen. Er is ontzettend veel mogelijk wat betreft beprinten van producten, dus laat je creativiteit de vrije loop!

Het is voor zakelijke klanten mogelijk om op rekening te betalen. Zo ontvang je de producten als zakelijke klant zo snel mogelijk en heb je er geen omkijken naar. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je goed op de hoogte blijven van alle acties en deals van hoesjesdirect.nl? In dat geval kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Als nieuwsbriefabonnee krijg je maximaal één keer per twee weken een leuke nieuwsbrief met daarin de huidige acties, scherpe deals, interessante informatie die we in onze blog  en kennisbank bespreken en krijg je een regelmatig speciale hoesjesdirect.nl VIP korting. Twijfel niet langer, en schrijf je in!

Wil je na verloop van tijd geen nieuwsbrief-abonnee meer zijn? Dat is geen probleem. Onderaan elke nieuwsbrief vind je de afmeld-knop, zodat je je kunt uitschrijven voor de hoesjesdirect.nl nieuwsbrief. 

Hoe kun je een telefoonhoesje schoon maken?

Eens in de zoveel tijd is het nodig om je telefoonhoesje even goed schoon te maken. Je houdt je smartphone immers elke dag in je hand, waardoor er na verloop van tijd oliën en andere stoffen op je telefoonhoesje ophopen. Om ervoor te zorgen dat je Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesje er netjes uit blijft zien, kun je het hoesje dan even goed schoonmaken. In ons kennisbank artikel over het schoonmaken van telefoonhoesjes lees je een uitgebreide uitleg over hoe je je telefoonhoesje het best kunt reinigen. Dit is natuurlijk per hoesje en per materiaal verschillend, dus controleer in dit artikel goed of je het op de juiste manier aanpakt.